Kalbin temizmis cnmİçimemi doğdu ne bir süredir bakmıyordum yarışma konusuna acaba katılan oldumu diye bakasım geldi ilk farkedenlerden biri olmuşum konuyu
Ellerine sağlık canım ciddi emek isteyen tarfiler seçmişsin tadıda şahanedir eminim...
Masanın son halinide çok beğendim...
Yiyenleri kıskandım...
Düşüncelerim bunlar arz ederim
cok tesekkür ederim hemsomHemşom ellerine sağlıkHerşey çok güzel görünüyor Yarışmada başarılar dilerim
tesekkür ediyorum cnm..o senin harikaliginMasa harika
Ellerine sağlık yarışmada başarılar
cok tesekkür ediyorum cnm..Evet cnm el oyalayici seyler sectim ama degiyor inanki...Canım tariflerin çok güzel maşallah emek isteyen şeyler masadaki diğer şeyleri de elbette ki çok beğendim süperler bir günde ne oluyorsa herşey var süper.. Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
cok tesekkür ediyorum cnm...denersen sonucu merakla bekliyorum..emin ol ki cok lezzetli ikisidecok guzel görünüyor ikisini de deneyeceğimyarışmada başarılar
elimden geldigi kadar yaptim biseyler sahgülcügfüm...cok tesekkür ediyorumcanım naptın böyle hepsi çok güzel görünüyorrr ellerine sağlık
cok tesekkür edyorumMasa çok güzel görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık, başarılar dilerim
Cok tesekkür ediyorum cnm benimOfff off off diye diye icim gide gide baktim. Canim ellerine saglik allahtan gunlere katilmiyorsun yazik gelenler parmaklarinida yer gercekten cok guzel gorunuyor :)
Tesekkür ederim gazelcigim...canım ellerine sağlık hepsi çok hoş görünüyor...
birde günlere katılmıyorum diyorsun,katılsan nasıl olacak acaba
kırk yıllık altın günü hatunlarına taş çıkartırsın vallahi
en çok da mercimekli köfte ve baklavaya bayıldım....
masa süper..çayları doldur haber ver
Tesekkür ederim gazelcigim...
hayatimda hic güne gitmedim ama ordan burdan duydugum kadariyla yaptim biseyler
cnm kisir yapacaktim,genelde kisir yapilir diye ve canim mercimekli köfte cektiginden degisiklik olsun diye köfte yaptim bende...
baklavayida esim sever diye yaptim...
begenmenede cok sevindim
caylar hazir cnm,bekliyorum
Tekrar tesekkürler cnm..hepsi de çok güzel olmuş canım, artık altın günü dolar günü gez bencebu kadar tarifle ve güzellikle eminim köşeyi dönersin
kısır kesin yapılır bencede, baklava çok iyi olmuş..her yiğidin harcı değil..ellerine sağlık..bu arada başarılar dilerim...hakeden kazansın inşallah...benim de hedayeler gelsin de eccük reklam yapayım
Tekrar tesekkürler cnm..
bos kaseyide koydum ama görünmüyor heralde fotolarda
Gün gün gezerim artik
hakettin cnm,yap tabi reklamini..bizde görelim hediyeleri de hevesimiz artsin demi
Bende cok katilim bekliyorum aslinda...evet kesinlikle çok iyi bir reklam yapmalıyım ki müşteri çeksin
ben çok katılım bekliyorum ama hayırlısı olsun tabi...daha çok zaman var bakalım kimler katılacak...
çok zahmet çekmişsin canım...şimdi sıra keyif çıkarmakta...
Bende cok katilim bekliyorum aslinda...
sanirim ben biraz erken actim konuyu,eksin yapip gecmi acsaydim acaba
cnm güzel yorumlar okudugum zaman yorgunluk kalmyior,iyikide yapmisim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?