- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248

Tesekkür ederim canim..
Niye vazgectin ki.katil bence..ne kadar kalabalik olursa,o kadar heyecanli oluyor..bekliyorum katilmani![]()
Bi hafta önce menümü hazirlamistim yarinda yapiyorum abla Allahin izniyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim canim..
Niye vazgectin ki.katil bence..ne kadar kalabalik olursa,o kadar heyecanli oluyor..bekliyorum katilmani![]()
Bi hafta önce menümü hazirlamistim yarinda yapiyorum abla Allahin izniyledönüşüm muhteşem olacak
![]()
Merhaba canimMerhaba pegasus
Börek tarifini yaptım bugün,
Çok güzel oldu, yapması kolay geldi.
Farklı olarak, benim fırınım biraz garip olduğu için börek gül şeklinde ve üstünde yoğurt yumurta karışımı oldu (yumuşak olması için)..
Tarif için çok çok çok teşekkür ederim, yarışmada başarılar dilerim
Mutlu yılllaaaaaaarr![]()
Insallah istedigin gibi olur hersey canim benim...
Merakla bekliyorum![]()
Heyecan yapma canim,yemekler korksun sendenAllah razı olsun abla, bende ilk defa mutfaga girecegim cok heyecanliyimm:26:
Heyecan yapma canim,yemekler korksun senden![]()
ellerine saglik canim..eminimki cok güzel olmusturYaptim abla bitti :))) ay guzel oldu gibi :) su an pc bozuk telden giriyorum pc olur olmaz karsinizdayimm :)
ay destegin için çok teşekkür ederim ablaellerine saglik canim..eminimki cok güzel olmustur
cabucak olur insallah pc..merak ediyorum![]()
ay destegin için çok teşekkür ederim abla![]()
açtım konuyu abla onayını bekliyoCanım bekliyoruzBir aksilik olursa bana ulaşabilirsin
![]()
Rica ederim canimay destegin için çok teşekkür ederim abla![]()
açtım konuyu abla onayını bekliyo![]()
Cok tesekkür ederim canim..O börek cennetten çıkma mı
Ellerinize sağlık çok leziz görünüyorlar,başarılar dilerimm![]()
Cok tesekkür ederim canim..ne güzel bir yorum bu böyle
Sanada basarilar canim benim![]()
Cok tesekkür ederim canim..Hakediyor canım böreğin emeğin herşeyi
Teşekkür ederim baktım ki katılım yok fazla canlansın istedim yoksa 1. olma gibi hayallerim yok![]()
Cok tesekkür ederim canim..
Ne iyi yapmissinda katilmissin..tanisma sansimiz oldu böylece
Bu birincilik isleri hic belli olmuyor canim..hic beklemedigin anda bir bakmissin birincisin..tecrübeyle sabittir yani![]()