• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şule30'un Başarı Öyküsü 56 Kilo Verdi

şule kuzum profilindeki resimlerine baktım ay mükemmelsin bende isyorum yaaa... Şu kocamo bir ikna edipte spor salonuna gidebilsem aradaki fark harika yaaaa mükemmel müthiş daha ne desem dilim yutuldu... Allahım banada nasip et yarappim...

Spor salonuna gitmenize gerek yok, evde de yapabilirsiniz sporunuzu.. Şu başlığa bir bakın, evde yapılan sporlardan bahsediliyor : http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler-f514/

tebrık ederım
o azmı umarım yendıen bende kendımde gorurum :)
en guzelı evet kadın oldum demıssın ya
ınsan cıdden kadın oldugunu hıısedıyor

allah butun kılolu ınsanlara yardım etsın saglıkla zayıflamayı gostersın ınsallah...

artık ben yürüyüşü hergün 2 saate çıkardım haftalık 720 dakika spor yapıyordum bundan sonra daha fazla yapıcam kilolarımı vermem lazım arkadaşı görünce hepten gaza geldim

harika.. ben 8 kilo fazlalığımı anca 4 yılın sonunda verebildim ve hala 5 kilo fazlam var:50:

Ben de 23 kilo verdim 100 oldum. Daha önümde zorlu bir 20 kilo var. Bazen geçmişim için utanç duyuyor ve çok büyük pişmanlık hissediyorum. Neden zamanında dikkat edip de 60 kiloda kalmadım, neden kendime bu eziyeti yaptım, neden vücudumu böyle hor kullandım. Off of. Belli bir aşamadan sonra kilo vermek de çare olmuyor. Deforme olmuş deri, sarkıklar, çatlaklar. . .

Gene de ilk etapta 80 kiloya inmem lazım. 23 gitti kaldı 20. Onu da vereceğim Allahın izni ile. Kilo vermek kolaymış da biz geç fark etmişiz bu ince detayları.

Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir gün biz de böyle mesajlar yazar, hedef kilomuza ulaştığımızı müjdeleriz.

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar

sizi son durumumdan haberdar edeyim...1 yıldır diyet yapmıyorum,dengeli ve dikkatli besleniyorum.Kahvaltıda canımın her istediğini yiyorum.her sabah olmamak kaydıyla.suan 60-61 kıloyum.38 bedenım ve çok mutlu kadın gibi bir kadınım.Karnımı gerdirdim.3 eylülde de memişlere silikon taktırıyorum :)) isteyen herkese allah benim azmimden versin inşaallah.İnanın 13 sene bu yükü taşıdım ve keşke diyorum cok daha öncesinden başlasaymışımda kendime bu kötülüğü yapmasaymışım.Bi de kızlaar bu sene ilk kez bikini giyicem :52: çok çok çok mutluyum.Bukadarını hayal bile edemezdim.Öpüyorum sizleri.Yardımcı olmak isterim her şekilde zamanım oldugunca

Vücudum büyüdükce karakterim kücüldü vay bu söz çok güzel motive eder insanı. kiloluları kimse küçümseyemez ama kendine saygısı için insan çaba sarfetmeli. azminden dolayı tebrik ederim. boyunu merak ediyorum, paylaşmak istersen sevinirim. ona göre kendim için beden hesaplaması yapıcam.

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar

sizi son durumumdan haberdar edeyim...1 yıldır diyet yapmıyorum,dengeli ve dikkatli besleniyorum.Kahvaltıda canımın her istediğini yiyorum.her sabah olmamak kaydıyla.suan 60-61 kıloyum.38 bedenım ve çok mutlu kadın gibi bir kadınım.Karnımı gerdirdim.3 eylülde de memişlere silikon taktırıyorum :)) isteyen herkese allah benim azmimden versin inşaallah.İnanın 13 sene bu yükü taşıdım ve keşke diyorum cok daha öncesinden başlasaymışımda kendime bu kötülüğü yapmasaymışım.Bi de kızlaar bu sene ilk kez bikini giyicem :52: çok çok çok mutluyum.Bukadarını hayal bile edemezdim.Öpüyorum sizleri.Yardımcı olmak isterim her şekilde zamanım oldugunca

merhaba tebrik etmek ne demek diyecek kelime bulamıyorım. azmin zaferi böyle bişey hep mutlu olun böyle inşallah. günde ne kadar spor yaptınız ve hala yapıyor musunuz?

Back