Şükürlerr olsun Allahımm sana Zelişimizzz HAMİŞŞŞŞ :) OLeyyyyyyyy

zelis canim tebrik ederim
Rabb'im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Zelişcimm çok tebrik ederim canım yaaa:)))Allahh sag salimmm bir hamilelik geçirmeni nasip etsinn Allah evladını sana bagışlasınn inşallahh saglıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsinn
Balımmmmm iyi yürekli canım arkadasımm inşallah birgün sende bu duyguyu tadacaksın ve inşallahh en erken zamanda hayırlısıyla senin de topicini açacagızzzz aglayacagız sevinçtenn,halaylar çekecegizzz canım benimmmmmmŞeniz sositososito

nevrom canım,kanatsız meleğim çok teşekkür ederim hala o kadar şaşkınmıki bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyo çok şükür Rabbime bugünleride gördüm inşallah ikimizde sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz...
zelişcim haberini sabah aldım haberini cok sevındım tebrık edemedım canım allahım tamamına erdırsın inan cok sevındım :lepi:cok duygulandım ınan kedım kadar sevındım :dance::dance:

aliyem canım çok sağol inşallah sende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım.......

zelis canim tebrik ederim
Rabb'im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

arkadaşlar çok teşekkür ederim Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşamayı sizlerede nasip eder en kısa zamanda....

canım çok sewindim.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

tekrar tebrik ederim canım..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

buraya üye oldum ama hiç paylaşımda bulunmamıştım ama sizi hep takip ediyordum .allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin .gerçekten çok mutlu oldum.

anammmmmmmmmmm neler kaçırmışım ya görüyonmu.zelişim canımmmmmm ne sevindim bi bilsen gözlerim dolu dolu yazıyorum.allah tamamına erdirsin işallah.rabbime binlerce kez şükürler olsun..:teytey::hooray: :dance: :sm_cool: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Zeliş tebrik ederim seni çok ama çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına işallah
Sıra bizede gelsin :Saruboceq:

buraya üye oldum ama hiç paylaşımda bulunmamıştım ama sizi hep takip ediyordum .allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin .gerçekten çok mutlu oldum.
çok teşekkür ederim canım çok sağol inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm
ülküm canım biz seninle çok dertleştik ..çok teşekkür ediyorum allahıma yalvarıyorum inşallah sanada tez vakitte bir bebek nasip eder..:Saruboceq:.
Zeliş tebrik ederim seni çok ama çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına işallah
Sıra bizede gelsin :Saruboceq:

eylülcüm canım çok teşekkür ederim darısı inşallah en kısa zamanda senin başına...:Saruboceq:

çok tebrik ederim canım.rabbim sırayı bize ve tüm bebek hasreti ile yanıp tutuşanlara versin insallah.bizim içinde dua et.

Ne güzel bir haber bu Tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza...

Zelişimmm ağlıyorum ben yaa demedimmi sana ben birtanem demedimmii ..Şükürler olsun Rabbime..

Yupyyyyyyyy demeden geçemeyeceğim bu sefer..Allahım sağlıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birtanem...

Sağlıklı bir hamilelik dönemin olsun inşallahhh..Çok öperim Zelişimm Darısı isteyen herkezin başına...

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

çok tebrik ederim canım.rabbim sırayı bize ve tüm bebek hasreti ile yanıp tutuşanlara versin insallah.bizim içinde dua et.

Ne güzel bir haber bu Tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza...

kızlar çok teşekkür ediyorum rabbim inşallah sizlerinde gönlüne göre versin göbişlerinizi doldursun inşallah....

nazlım canım çok teşekkür ediyorum inan bende kaç gündür şoka girmiş haldeyim rabbime milyonlarca şükürler olsun inşallah ikimizde kucağımıza aldığımız günleride görürüz...Şeniz

zelişşşş canımmmm...inanamıyorum yaaa inanamıyorum..Rabbim verdi işte...hem de hiç ummadığın bir zamanda meleğini..Allahım kucağına almayı da nasip etsin canım benimmmm..inan bana gözlerim dolu dolu yazıyorum..nasıl sevindim anlatamam..ümidim oldun, ümidimiz oldun zelişimmmmm....

amin canım benim gibi tüm isteyenlere nasip eder işallah...:Saruboceq:

tebriklerr zelişçim yaradanım yüzüne baktı ... sağlıklı bir hamişlik diliyorummm... bizlere dua et olurmu..

canım cerotum çok sağol bitanem sakın pes etme tammammı bak ben mucizeme kavuştum sizlerde benim peşimden geliceksiniz ben inanıyorum rabbim inşallah siz arkadaşlarımıda nasip eder inşallah...
tebriklerr zelişçim yaradanım yüzüne baktı ... sağlıklı bir hamişlik diliyorummm... bizlere dua et olurmu..

canım çok teşekkür ediyorum...rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti inşallah bu mutluluğu allah sanada nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…