Şükürlerr olsun Allahımm sana Zelişimizzz HAMİŞŞŞŞ :) OLeyyyyyyyy

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere...

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tezelden yaşatsın...

Zelısssssss

tebrık ederım canımmm

benı hatırladın dımıı:)
epey oldu arada gırıp okuyordum ıkıncıyı bekleyenler topıını az evel uzunzamansonra gırdım ve ınanamadım baslıgı gorunce ya malum mu oldu bana ne

gırıp baktıgım bırkaÇ kısıden bırısendın kendım ugrastgım donemden tanıdgıım yazıstıgım ayallahım sukurler olsun allah tamamına erdırsın ÇokamaÇ ok sevındım canımm

zelişcim canım çoook ama çoook sevindim canım...allahım sana bu mutluluğu tekrar tattırdı inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına almayaıda nasip edecek...bak umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş deilmi canım...bide bol bol temizlik yapmak gerekiyo...bende hamile kaldığım ay çok temizlik yapıştım işe yarıyor galiba....

canım seni tanımıyorum ama sevincinizi öyle güsel paylasmıssınızki cok duygulandım.allah tamamına erdirsin canım.sağlıkla ve mutlulukla inşallah.

canım gözün aydın

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere...

çok sağolun arkadaşlar Rabbim herkeze nasip eder inşallah...

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tezelden yaşatsın...

sağolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum inşallah kucağıma aldığım günleride görürürm...

zeynepcim kader arkadaşım birbirimizi anlayanlardan biriydik bende kavuştum mucizeme inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride görürüm zeynebim o kadar korkuyorum bişey olucak diye...

canım ya seni çok iyi anlıyorum korkma diycem ama inan ben hala korkuyorum hemde ilk günden beri...aklım gidiyo ona bişey olur diye...galiba çok zor ulaştık meleklerimize o yüzden bu kadar tedirgin oluyoruz...ama allahım yardımcımız olacak inşallah sağsalim kucağımıza alıcaz meleklerimizi..seni çok zorlu ama bir o kadarda güzel bir süreç bekliyor...inşallah hiç bir sorunla karşılaşmadan atlatırsın canım...

anım çok ama çok sevindim,Allah sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin....sende mart annesi oluan kız,gel mart 2010 annelerine? :)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canım.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

canım çok sağol evet bende mart annesi olucam inşallah gelicem bende mart annelerine

tebrik ederim canım.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim hemşom benim inşallah birdahaki buluşmanıza bende bebişimle gelicem söz verdim...

tebrik ederim canım...rabbim kucagınızada almayı nasip eder inşallah...

Canım tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
isteyen herkese versin...

Gözün aydın canım opuyorumnanaktan
İnşallah sorunsuz hamilelik geçirisin sağlıkla alırsın meleğini kucağına

tebrik ederim canım...rabbim kucagınızada almayı nasip eder inşallah...

Canım tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
isteyen herkese versin...

Gözün aydın canım opuyorumnanaktan
İnşallah sorunsuz hamilelik geçirisin sağlıkla alırsın meleğini kucağına

çok sağolun arkadaşlar rabbim inşallah sizlerede nasip eder .....

tebrk ederim bide durdan edim
ay nekadar cok sevindim bilemezsn ya:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…