Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere...
canım seni tanımıyorum ama sevincinizi öyle güsel paylasmıssınızki cok duygulandım.allah tamamına erdirsin canım.sağlıkla ve mutlulukla inşallah.
zelişşş seni tanımıyorum canım ama güzel haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu
Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhatli kollarına almanı nasip etsin inşallahhh
şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine Yüce Rabbim kimsenin kollarını boş koymasın
isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin
ayy ben neden ağlıyosam tuhaf oldum birden
ilk hamile olduğumu ögrendiğim güne geri döndüm uff
canım gözün aydın
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tezelden yaşatsın...
amin canım
sağolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum inşallah kucağıma aldığım günleride görürürm...Zelİsssssss
tebrİk ederİm canımmm
benİ hatırladın dİmİİ:)
epey oldu arada gİrİp okuyordum İkİncİyİ bekleyenler topİİnİ az evel uzunzamansonra gİrdİm ve İnanamadım baslıgı gorunce ya malum mu oldu bana ne
gİrİp baktıgım bİrkaÇ kİsİden bİrİsendİn kendİm ugrastgım donemden tanıdgıım yazıstıgım ayallahım sukurler olsun allah tamamına erdİrsİn ÇokamaÇ ok sevİndİm canımm
zelişcim canım çoook ama çoook sevindim canım...allahım sana bu mutluluğu tekrar tattırdı inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına almayaıda nasip edecek...bak umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş deilmi canım...bide bol bol temizlik yapmak gerekiyo...bende hamile kaldığım ay çok temizlik yapıştım işe yarıyor galiba....
zeynepcim kader arkadaşım birbirimizi anlayanlardan biriydik bende kavuştum mucizeme inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride görürüm zeynebim o kadar korkuyorum bişey olucak diye...
anım çok ama çok sevindim,Allah sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin....sende mart annesi oluan kız,gel mart 2010 annelerine? :)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
çok teşekkür ederim hemşom benim inşallah birdahaki buluşmanıza bende bebişimle gelicem söz verdim...
tebrik ederim canım...rabbim kucagınızada almayı nasip eder inşallah...
Canım tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
isteyen herkese versin...
Gözün aydın canım opuyorumnanaktan
İnşallah sorunsuz hamilelik geçirisin sağlıkla alırsın meleğini kucağına
tebrk ederim bide durdan edim
ay nekadar cok sevindim bilemezsn ya:sm_cool::sm_cool: