Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyyt canım benim çok sevindim rabbim sağlıcaklla kucağına almayı nasip etsin alkisalkisalkis darısı bizlerin başına inşallah dualarında unutma bizleri:teytey::teytey::teytey::teytey:
zelişcim canım çok sevindim.seni ve eşini tebrik ederim. :teytey: :sm_cool:
rabbim mis kokulunu kucağınada alamyı nasip etsin inşallah.
zemuszemus
:teytey: :teytey: :teytey:
balıııııııııııııım canım arkadaşım çok sağol şuan inan sevi,nçten ağlıyorum senin ısrarlarınla yaptım bu testi allahıma binlerce şükür olsun dualarımı kabul etti Rabbim inşallah sanada en kısa zamnda nasip eder canım arkadaşım şuan titriyorum saçma yazmış olabilirim kusuruma bakmayın....
Kızlarrrr azzz öncee zelişş arkadaşımaa test yapmasıı için msnden ısrar ettimm.:dance:Çünküü adeti 5 gün geçmiştii...:sm_cool:Ve belirtileride vardı:sm_cool:Vee testt resminiii gönderdii bana...2çizgiii siliktee olsa hemenn çıkmışşşşşşş...:sm_cool:Ve bu başlığıı canım dostum benim açmamı istedisenağlamaAğlıyorum şuandaa sevinçtenn..
Allahımm sana sonsuzzz Şükürlerr olsunnn..Sen zelişimin dualarınıı ve bizlerin dualarını kabull ettinn..:Saruboceq:Allahımm sana emanettt arkadaşımm :Saruboceq:Onu ve meleğini koruu.....:Saruboceq:Boncuğumuzaaaa kardeşşş geliyorrrrr:teytey:
Zelişimmm CANIMM tebriklerrrrrr.RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.Sağlıklı bir hamilelikkk geçiricen inşallahhh.ALLAHA EMANETT OLL:Saruboceq:
oh oh kırkbin kere maşşallah
tanımıyorum ama çok emek ve sabır gösterdiği belli zelişin
allhım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inş.
bize de allahım nasip etsin inş. balımmmmmmmmmm