Şükürlerr olsun Allahımm sana Zelişimizzz HAMİŞŞŞŞ :) OLeyyyyyyyy

çok teşekkür ederim batuhanım inşallah rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda....

amin canim insallah
valla bazi seyleri paylastigim arkadalarimi yani sizlerin haberlerini aldikca
kendim kadar seviniyorum
saglicakla kal kendine dikkat et

tebrikler..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder işallah...

zelişim bana linki attıgını gördümm ve içimden bu kız kesin hamile dedimm...çok sevindimm canımm tebrikk ederimmm senii... allah tamamına erdirsinn..sonun da yüce rabbim mucizeni gönderdi sana çok şükürr...allah kucağına almayı nasip etsinnn...inşallah dünyalar güzeli bi kızın olurr....allah bana da nasip etsinn...hamilelerin duası kabul olurmuş dualarını eksik etme görüşürüz canım kendine ve bebişimize iyi bakk...

zelişiiimm canım hemşoomm..tekrar tebrik ederimmaşallah.canımm çook sevindim yaa..RABBıM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaahh..hadiii mart annelerine koşalıımm..
balımm RABBıM tez zamanda, sanada çifter çifter versin inşallaahh..

:teytey::teytey:Aminnn inşallahh mehtapgülümm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya baslıkta balsuratı görünce gözüm ayrıldı balsuratta hamile diye bisevindim allah onave bizede bu baslıgı acmamızı nasip etsin
tabiki zelişcim sanada cok sevindim allah saglıcakla kucagına aldırsın insallah senin adına okadar sevindim ki cok duygulandım maşallah eni anne adyımıza öptüm canım benim hayırlı ugurlu olsun

canım allah sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş.

tebrikler..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder işallah...

canım allah sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş.

teşekkür ederim kızlar çok sağolın rabbim inşallah bu duyguyu hepinize yaşatır....

duygucum canım çok sağol Rabbim inşallah seninde çabalarının mükafatını vericek dua etmezmiyim ben her zaman dua ediyorum rabbim inşallah bütün evlat hasretiyle yananlarada sanada mucizesini gönderir çok öpüyorum canım....

mehtapcım hemşom canım çok sağolikimizde mart annesi olacaz hayırlısıyla inşallah ne güzel ...inşallah rabbime yalvarıyorum balımda mart annesi olur allah onada bebeğini gönderir inşallah...

tebrikederim zelişş allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasipetsin canımcımm

tebrikler canıma.s.
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...

hayırlı olsun Arkadaşım.. hayırlıısyla kucağınada almak nasip etsin Rabbim..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zelişim çok sevindim senin adına tatlım...
Rabbim bu yola başkoymuş,tüm anne olmak isteyen başta Balsurat olmak üzere bu duyguyu tüm KK arkadaşlarıma nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmen ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alman dileklerimle:1hug:​

bende ilk testimi yaptigim gun evi temizlemistim. demek ki neymis, bebisler gelmek icin temiz ev bekliyormus.sırnaşık şey

tebrikler canıma.s.
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
canım çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sanada mucizesini göndersin inşallah...

canım çok sağol allah razı olsun amiiin diyorum rabbim bu mutluluktan kimseyi mahrum bırakmasın en başta canım balıma daha sonra tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara inşallah....

amiiinn hemşom,balımda inşallah, mart annesi olur.namazlarımın ve kur'anı kerimin peşine hep dua ediyorum.RABBıM kk'daki tüm arkadaşlarıma, tez zamanda hayırlısıyla,bebişler nasip etsin,önce balımaa..:Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Dualarınızzz içinnn çokk sağolunnnn aminnnn inşallahh :teytey: :teytey: :teytey:

Zelişimmmmm. :1hug: :asigim: a.s. Canımmmm tebriklerrrrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey:Çok sevindim tatlım. Çok güzel bir süpriz oldu. Görünce şok oldum. Mutluluktan havaya uçtum. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bitanemmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan korusun. Allah isteyen herkese de bağışlasınnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Oğluşuna kardeş geliyor demekkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus

zelişcim haberini sabah aldım haberini cok sevındım tebrık edemedım canım allahım tamamına erdırsın inan cok sevındım :lepi:cok duygulandım ınan kedım kadar sevındım :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…