çok teşekkür ederim batuhanım inşallah rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda....
zelişiiimm canım hemşoomm..tekrar tebrik ederimmaşallah.canımm çook sevindim yaa..RABBİM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaahh..hadiii mart annelerine koşalıımm..
balımm RABBİM tez zamanda, sanada çifter çifter versin inşallaahh..
tebrikler..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder işallah...
ya baslıkta balsuratı görünce gözüm ayrıldı balsuratta hamile diye bisevindim allah onave bizede bu baslıgı acmamızı nasip etsin
tabiki zelişcim sanada cok sevindim allah saglıcakla kucagına aldırsın insallah senin adına okadar sevindim ki cok duygulandım maşallah eni anne adyımıza öptüm canım benim hayırlı ugurlu olsun
canım allah sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş.
duygucum canım çok sağol Rabbim inşallah seninde çabalarının mükafatını vericek dua etmezmiyim ben her zaman dua ediyorum rabbim inşallah bütün evlat hasretiyle yananlarada sanada mucizesini gönderir çok öpüyorum canım....zelişim bana linki attıgını gördümm ve içimden bu kız kesin hamile dedimm...çok sevindimm canımm tebrikk ederimmm senii... allah tamamına erdirsinn..sonun da yüce rabbim mucizeni gönderdi sana çok şükürr...allah kucağına almayı nasip etsinnn...inşallah dünyalar güzeli bi kızın olurr....allah bana da nasip etsinn...hamilelerin duası kabul olurmuş dualarını eksik etme görüşürüz canım kendine ve bebişimize iyi bakk...
zelişiiimm canım hemşoomm..tekrar tebrik ederimmaşallah.canımm çook sevindim yaa..RABBıM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaahh..hadiii mart annelerine koşalıımm..
balımm RABBıM tez zamanda, sanada çifter çifter versin inşallaahh..
zelişcim canım çoook ama çoook sevindim canım...allahım sana bu mutluluğu tekrar tattırdı inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına almayaıda nasip edecek...bak umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş deilmi canım...bide bol bol temizlik yapmak gerekiyo...bende hamile kaldığım ay çok temizlik yapıştım işe yarıyor galiba....
tebrikederim zelişş allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasipetsin canımcımm
hayırlı olsun Arkadaşım.. hayırlıısyla kucağınada almak nasip etsin Rabbim..
canım çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sanada mucizesini göndersin inşallah...tebrikler canıma.s.
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zelişim çok sevindim senin adına tatlım...
Rabbim bu yola başkoymuş,tüm anne olmak isteyen başta Balsurat olmak üzere bu duyguyu tüm KK arkadaşlarıma nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmen ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alman dileklerimle:1hug:
amiiinn hemşom,balımda inşallah, mart annesi olur.namazlarımın ve kur'anı kerimin peşine hep dua ediyorum.RABBİM kk'daki tüm arkadaşlarıma, tez zamanda hayırlısıyla,bebişler nasip etsin,önce balımaa..:Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zelişim çok sevindim senin adına tatlım...
Rabbim bu yola başkoymuş,tüm anne olmak isteyen başta Balsurat olmak üzere bu duyguyu tüm KK arkadaşlarıma nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmen ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alman dileklerimle:1hug: