Şükürlerr olsun Allahımm sana Zelişimizzz HAMİŞŞŞŞ :) OLeyyyyyyyy

hihoyyyt canım benim çok sevindim rabbim sağlıcaklla kucağına almayı nasip etsin alkisalkisalkis darısı bizlerin başına inşallah dualarında unutma bizleri:teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyyt canım benim çok sevindim rabbim sağlıcaklla kucağına almayı nasip etsin alkisalkisalkis darısı bizlerin başına inşallah dualarında unutma bizleri:teytey::teytey::teytey::teytey:

çok teşekkür ederim canım hiç unuturmuyum sizleri herzaman dualarımdasınız rabbim inşallah herkese nasip eder....

zelişcim canım çok sevindim.seni ve eşini tebrik ederim. :teytey: :sm_cool:
rabbim mis kokulunu kucağınada alamyı nasip etsin inşallah
.

zemuszemus

zelişcim canım çok sevindim.seni ve eşini tebrik ederim. :teytey: :sm_cool:
rabbim mis kokulunu kucağınada alamyı nasip etsin inşallah
.

zemuszemus

teşekkür ederim fundacım çok sağol inşallah ikimizde kucağımıza aldığımız günleri görürüz...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
halay çekmeyi unutmuşum da :)))

maşalahh, KK' daki tüm anne olmak isteyen güzel bayanlara da en kısa zamanda böyle topik açmayı

nasip etsin allah....

canım benim çok sevindim yaaaaaa.....

Allah'ım nazarlardan korusun.....sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahh...

kendine çok dikkat et...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :lepi::lepi:

gözlerin aydın canım
Allah tamamına erdirsin ihşalalhhh:lepi:
darısı isteuyenlerin başına olsuun
:teselli:

canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin:) darısı bizllere olsun inş

tebrik ederim zelişiiiiiiiiimmm.ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..canım benim kusura bakma en başta benim yazmam lazımdı ilk tebriği:kedi: ama tatilden dolayı pek giremiyorum..canım beniiiimmm ŞenizopuyorumnanaktanRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..Rabbime şükürler olsuuuunnn...:Saruboceq::Saruboceq:.darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:...öptüm canım beniiiimmmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:..

konuyu balsurat açınca hemen baktım merakla...başsuratı hamiş sandım en kısa zamnada inş.sende hamiş olursun..
tebrik ediyorum...

allah kucağına almayı nasip eder inş. canım sağlıkla sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…