E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
Çok sevindim darısı tüm bekleyenlere nasip etsin
40 gün 40 gece :hooray::hooray:
başlıgı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım..hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagına almak nasip etsin..
Tebrik ederim Zeliş, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
balıııııııııııııım canım arkadaşım çok sağol şuan inan sevi,nçten ağlıyorum senin ısrarlarınla yaptım bu testi allahıma binlerce şükür olsun dualarımı kabul etti Rabbim inşallah sanada en kısa zamnda nasip eder canım arkadaşım şuan titriyorum saçma yazmış olabilirim kusuruma bakmayın....
balıııııııııııııım canım arkadaşım çok sağol şuan inan sevi,nçten ağlıyorum senin ısrarlarınla yaptım bu testi allahıma binlerce şükür olsun dualarımı kabul etti Rabbim inşallah sanada en kısa zamnda nasip eder canım arkadaşım şuan titriyorum saçma yazmış olabilirim kusuruma bakmayın....
semoşum canım arkadaşım bende senin hamile haberini aldığım zaman sevinçten ağlamıştım nerden bilebilirdimki 2 ay sonra bende hamile kalıcam canımçok sağol inşallah sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım bende seni çook seviyorum tatlı annem benimneeeeeeeeeeeeeee :1shok: zemuszemus hihoyyyt
aman yarabbim delikafadulden
zelişimmm :asigim:
ağlıyorum sevinçten senağlamasenağlama
gördünmü bak rabbim dualarımızı kabul etti :Saruboceq: :Saruboceq:
bitanem rabbim tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
sağlıcakla gelsin yawrumuz inşallah, :Saruboceq:
seni çok seviyorum kuzum Şeniz Şeniz
çok teşekkürler canım inşallah balımada az kaldıTebrik ederim zeliş allah kucağına almayı da nasip etsin cnm :lepi::lepi: :lepi:
Eeeeeee artık sıra balımda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zelisimmmmmmmmm, ne desem az. Rabbim'e sukurler olsun, hamd olsun. Allah'im dualarimizi kabul etti. canim benim, hem sen hem bizler saglicakla kucagimiza aliriz insallah. :dance::dance:
hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:
canım vannam senlen çok konuşmuştuk özelden biliyosun sen bir abla olarak bana çok nasihatte bulundun çok sağol canım inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok sevindim zelişcim şükürler olsun bu haber aldım rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme:
canım belirti adetime 10 gün kala göğüslerim ağırdı akıntım vardı bide adet sancıları vuruyodu bana bu ay inanırmısın doğru dürüst çalışmadıydım düğünmüz vardı onun telaşesi hazırlıkları düğünden sonrada temizlik yaptım kendimi temizliğe verdim resmen yerlerde yuvarlandım bebeği kafaya takacak zamanım yoktu yani ama hiç beklemediğim anda Rabbim gönderdi mucizemi bana Allahıma binlerce şükür olsun bütün evlat hasretiyle yanıp tutuşan arkadaşlarımıda nasip etsin inşallah....