Şükürlerr olsun Allahımm sana Zelişimizzz HAMİŞŞŞŞ :) OLeyyyyyyyy

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
Kızlarrrr azzz öncee zelişş arkadaşımaa test yapmasıı için msnden ısrar ettimm.:dance:Çünküü adeti 5 gün geçmiştii...:sm_cool:Ve belirtileride vardı:sm_cool:Vee testt resminiii gönderdii bana...2çizgiii siliktee olsa hemenn çıkmışşşşşşş...:sm_cool:Ve bu başlığıı canım dostum benim açmamı istedisenağlamaAğlıyorum şuandaa sevinçtenn..

Allahımm sana sonsuzzz Şükürlerr olsunnn..Sen zelişimin dualarınıı ve bizlerin dualarını kabull ettinn..:Saruboceq:Allahımm sana emanettt arkadaşımm :Saruboceq:Onu ve meleğini koruu.....:Saruboceq:Boncuğumuzaaaa kardeşşş geliyorrrrr:teytey:
Zelişimmm CANIMM tebriklerrrrrr.RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.Sağlıklı bir hamilelikkk geçiricen inşallahhh.ALLAHA EMANETT OLL:Saruboceq:

Hadiyinnn bakalımmm bizim kızlarr halayaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

• Konu Sahibi EU3
Çok sevindim darısı tüm bekleyenlere nasip etsin
40 gün 40 gece :hooray::hooray:

• Konu Sahibi EU3
balıııııııııııııım canım arkadaşım çok sağol şuan inan sevi,nçten ağlıyorum senin ısrarlarınla yaptım bu testi allahıma binlerce şükür olsun dualarımı kabul etti Rabbim inşallah sanada en kısa zamnda nasip eder canım arkadaşım şuan titriyorum saçma yazmış olabilirim kusuruma bakmayın....

• Konu Sahibi EU3
başlıgı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım..hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagına almak nasip etsin..

• Konu Sahibi EU3
  • Konu Sahibi EU3
Tebrik ederim Zeliş, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

• Konu Sahibi EU3

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Ben müzik açtım oynuyom bileee:sm_cool:AMİNNNNN inşallahhhhhh canım:Saruboceq:

• Konu Sahibi EU3
neeeeeeeeeeeeeee :1shok: zemuszemus hihoyyyt
aman yarabbim delikafadulden
zelişimmm :asigim:
ağlıyorum sevinçten senağlamasenağlama
gördünmü bak rabbim dualarımızı kabul etti :Saruboceq: :Saruboceq:
bitanem rabbim tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
sağlıcakla gelsin yawrumuz inşallah, :Saruboceq:
seni çok seviyorum kuzum Şeniz Şeniz

Tebrik ederim zeliş allah kucağına almayı da nasip etsin cnm :lepi::lepi: :lepi:
Eeeeeee artık sıra balımda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Zelisimmmmmmmmm, ne desem az. Rabbim'e sukurler olsun, hamd olsun. Allah'im dualarimizi kabul etti. canim benim, hem sen hem bizler saglicakla kucagimiza aliriz insallah. :dance::dance:
hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:

semoşum canım arkadaşım bende senin hamile haberini aldığım zaman sevinçten ağlamıştım nerden bilebilirdimki 2 ay sonra bende hamile kalıcam canımçok sağol inşallah sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım bende seni çook seviyorum tatlı annem benim

Tebrik ederim zeliş allah kucağına almayı da nasip etsin cnm :lepi::lepi: :lepi:
Eeeeeee artık sıra balımda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok teşekkürler canım inşallah balımada az kaldı

canım vannam senlen çok konuşmuştuk özelden biliyosun sen bir abla olarak bana çok nasihatte bulundun çok sağol canım inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

canım vannam senlen çok konuşmuştuk özelden biliyosun sen bir abla olarak bana çok nasihatte bulundun çok sağol canım inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

eee, anlat bakalim, belirtilerini, degerin kac cikti?kaydirigubbakcemile3

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok sevindim zelişcim şükürler olsun bu haber aldım rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme:

canım belirti adetime 10 gün kala göğüslerim ağırdı akıntım vardı bide adet sancıları vuruyodu bana bu ay inanırmısın doğru dürüst çalışmadıydım düğünmüz vardı onun telaşesi hazırlıkları düğünden sonrada temizlik yaptım kendimi temizliğe verdim resmen yerlerde yuvarlandım bebeği kafaya takacak zamanım yoktu yani ama hiç beklemediğim anda Rabbim gönderdi mucizemi bana Allahıma binlerce şükür olsun bütün evlat hasretiyle yanıp tutuşan arkadaşlarımıda nasip etsin inşallah....

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok sevindim zelişcim şükürler olsun bu haber aldım rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::gitme::gitme:

btrim canım çok sağol rabbim inşallah sanada nasip eder bu mutluluğu çok teşekkürler

canım seni tanımıyorum ama sevincinizi öyle güsel paylasmıssınızki cok duygulandım.allah tamamına erdirsin canım.sağlıkla ve mutlulukla inşallah.

zelişşş seni tanımıyorum canım ama güzel haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu
Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhatli kollarına almanı nasip etsin inşallahhh
şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine Yüce Rabbim kimsenin kollarını boş koymasın
isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin
ayy ben neden ağlıyosam tuhaf oldum birden
ilk hamile olduğumu ögrendiğim güne geri döndüm uff

canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…