- Konu Sahibi Princess of Rain
Göğüslerim çok şişti :) umut işte soruyorum sana kusura bakma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün öğrendim canım hamileymişim,anne oluyormuşum çok ama çok sevindim ....senin adınada çok sevindim canım ya çok sıkıntı çekmişsin inşlh hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın ,senin için dua edicem sende benim için et olurmu....onlar bize sımsıkı tutunsun bende konuşuyorum onunla biz seni çok seviyoruz ve heyecanla bekliyoruz bebeğim diyorum.yeniden tebriklerrr:CüvCüv:
hayırlı olsun canım....
umarım sağlıkla dünyaya getirirsin...
prensesim ya mesajlarindan bi gordum bende hamileim yaziyo, dedim heralde bi baskasina tebrik mesagi yazmis anam konuyu bi actim hamile olan senmissinya:sm_cool:
inan okadar cok sevindimmi ben yokken neler olmus,hic beklenmedik biranda oldu ,ve daha tedavilere falan baslamadan allahim size nasip etti:lepi: ,insallah bundan sonrada hic bisey olmadan saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin:CüvCüv:
vallahi ya cok sevindim , aceba bende yasicakmiyim bi gun boyle,sen umutsuzlasiyorum demissinya
kuzum bize ne denmeli, hic umut edilcek bi sonucumuz yok elimizde,bazen umutsuz olsakta hala umut tasiyoruz
insallaharisi bana ve isteyen herkese esin ve sen cok sansliymisiniz
simdilerde ne kadar heyecanlisiniz
benimesimde un geli turkiyeden bi ilac aldi geldi simdi azcik umut ilacta bakalm sonumuz hayirlisi
tekrar tebrik ederim gozun aydin olsun btanem:1hug: