Merhaba
Ben Yeni Hamilelerdenim su anda 9 haftalık hamileyim şükran cebiroğlunun adını cok duydum acaba doktoru o olan varmı? rahat ve morallı bır hamılelık gecırmek ıstıyorum eğer bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz?
Merhaba
Ben Yeni Hamilelerdenim su anda 9 haftalık hamileyim şükran cebiroğlunun adını cok duydum acaba doktoru o olan varmı? rahat ve morallı bır hamılelık gecırmek ıstıyorum eğer bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz?
bundan yaklaşık 5-6 sene önce kendisine gidiyordum. O zamana göre oldukça güzel(!) bir ücret alıyordu ve randevulu gitmeme rağmen her seferinde en az 1 saat beklediğimi hatırlıyorum.
rahim ağzında bulunan yara yakma işlemini ve kürtajımı kendisi yapmıştı. Oldukça işinin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum.
benim gittiğim dönemde yenimahalle kadın doğum hastanesinde de çalışıyordu, ancak şu anda durumu nedir bilmiyorum.
çok teşekkür ederim ,2 ay öncesine kadar kanunı sultan suleyman hastanesindeymıs ama simdi kendı muaynahanesinde hizmet veriyor su ana gore bana cok fazla ucuk gelmedı fiyat acıkcası ama sonrasında bısıler cıkartırmı bılmıyorum tabı 100tl muayene ucreti dedi
canım ben de şükran hanıma gidiyorum, aynı tarihlerim seninle, bende 10. haftadayım. ama hiç hastane konuşmadık biz de, açıkcası nerede olacak doğum bilemiyorum :) sen hastane konusunda araştırma yaptın mı ya da konuştun mu Şükran Hanım'la?
Merhaba
merhaba bende polip vardı herkes kürtajla alınmasını önerdi ama Şükran hanım daha gençsin sana kürtaj yapmam dedi ve ilaç vererek polipi düşürmemi sağladı. polipten sonra normal olarak herhangi birşeye ihtiyacım olmadan 6 ay içinde hamile kaldım. Kendisi olmasa belki daha zorlu süreçler beni bekliyor olurdu. çok iyi ve çok sıcak bir insan. tvsiye ediyorum
merhaba, evet ben tavsiye ederim. bir kere çok saygılı bir insan. sabırlı. işinin ehli olduğu her halinden belli. ben şükran hanımla tanıştıktan sonra hamile kaldım. ancak bazı özel nedenlerden dolayı takibimi başka bir hastanede devam etmek durumundayım. maddi & manevi imkanın var ise şükran hanımla görüşmeni öneririm.
Bende şükran hanımın hastasıyım onun tedavisi ile hamile kaldım gerçekten işinin ehli biri ve kesinlikle gereksiz hiç bir tahlil vs ile uğraştırmıyor ne gerekiyorsa onu istiyor