Hanımlar Merhaba
Şimdi eşim ile dayımın oğlu çok yakın arkadaşlar.
Kuzenim; eşimin yani bizim kredi kartıyla bir tatil turuna katıldılar eşiyle, onu aldı aylık olarak bize ödüyordu. 200 küsür.
Son üç aydır da borcunu ödemiyor. Kuzenimde söylemiş eşime farkındayım vs diye geçen hafta. Eşim de iyi aşırı iyi niyetlidir bu arada. Kuzenim kendine geçen hafta 3,500 tl lik telefon aldı. Ona parayı buldu bize bulamadı yani :) Geçenlerde kuzenimin eşiyle beraber bir arkadaşımıza ev görmeye gittik. Kuzenimin eşi sizin ordaki züccaciye güzel benim adıma alır mısın dedi tamam dedim. Hem kendi adıma , hem onun adına ev hediyesi aldım ve gittik. Sonra beğendin mi aldığım şeyi dedim evet canım sağolasın dedi. Parasını vereyim unuttum vs vs demedi 2 hafta oluyor. Unutmuş olabilir dedim..
Birde daha öncesinde kuzenimin doğum günü vardı kuzenimin eşi pasta alıp gelin sürpriz olsun dedi. Eşimle büyük bir pasta aldık gittik başka arkadaşlarla beraber. Aradan 3 gün falan geçti bana pastayı siz aldınız di mi dedi evet dedim.. Ne kadardı sormayı unuttum dedi. Bende doğum günü hediyesi olsun dedim almadık parasını. ( Yenilen içilen şeyin lafını yapmam zaten). Ben o gün sormayı unutmuşum k. bakmayın dedi.
Neyse bizimde onlarla aramız iyi ama artık suistimal ediyorlar bizi gibi geliyor.
Ben onları yemeğe alacaktım. Sonraki hafta alırım falan diyordum kızada. Dün gece bana mesaj atmış, bizi cumartesi yemeğe alacaktın di mi dedi ben şok :O Benimde cumartesi kuzenimin sözü var tamamen unutmuşum o gün olduğunu dedim söz var o gün.. Evet bende onu duydum dedi. Bende haberleşirizi tekrardan dedim..
( Sorması tuhafıma gitti açıkcası ne kadar yakında olsam birine o şekilde diyemezdim herhalde :)
Nasıl davranayım şaştım bu kıza? Biraz şımarık her istediği olsun isteyen biri, alınganlıkta var
Aslında geçenlerde mesafe koymak istedim bu seferde moralin mi bozuk dedi bana.