Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne kadar da haklı sözler.keşke hep farkına varsak zamanın bize geçiçi bi hediye olduğunu,her anın her nefesin tadını cıkarmak gerektiğini..
sevdiklerimizede bi o kadar zaman ayırsak, koşulsuz yaşasak,değerli olduğuna inandığımız.nesneleri kısıtlamaksızın hareket etsek.
ahhhhhh burda bir sürü keşke cıktı.bir an önce telafi etmeye başlasam iyi olacak.güzeldi canım.
işte değer bilmeyen evlatlar hiç düşünmezler annem nie bunu dio nie böyle yapıor die neden böyle die şekilcilik insanların ruhuna işlemiş yumurtadan çıkıp kabuğumuzu beğenmemek de ne demek!!!
annesinden utanan insanlara yazıklar olsun ya heleki özürlü diye utanan insanlardan nefret ediyorum.Annemiz bizim varlığımızın nedeni ya bir insanı annesi kadar kim sevebilirki bir arkadaşımda fakirler diye kadının giyecek doğru düzgün kıyafeti yok diye annesine sakın okula gelme beni rezil ediyorsun diyordu yazıklar olsun ya tek kelimeyle yazıklar olsun heleki özürlü insanlarla dalga geçenlere insan demeye dilim varmıyo
aşırı derecede çok beyendim çokta ağlattı beni olmaz böyle bişe dedim harikaydı vede hüzünlü derlermişki bir anne 40 evlada bakarmış 1 evlad bi anaya bakamazmış ALLAH evlatlarımızın hayrını göstersin
of ALLAH ım çok kotu oldum kızlar ya ne olursa olsun annelerımızden asla utanmayalım
bu evlatlar hıç kıymet bılmıyorlar anneler her zaman çocukları için hıç dusunmeden kendılerını feda ederler bunu unutmamak lazım