- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi suddenly01
-
Kızlar üç resimlik bi albüm yaptım şimdilik,bakmak isteyenler vardı
Canım,şimdi baktım resimlerine çok güzel duruyor.Zekeriya beyin ellerine saglık.Boyut olarkta çok güzel.Güle güle kullan cicişlerini,saglıkla inşallah canım.
bak işte buna çok sevindim.önemli olan senin mutlu olman değil mi zaten .az para verip mutsuz olmakta var bu işin sonunda.doktoruna güvenip mutlu sona ermek en güzeli.
bu arada resim eklemiş miydin sen ?varsa bende bakabilir miyim?
24.03.2011 de ameliyat oldum.henüz normal sütyen takamıyorum.resim koymak doğru olur mu ?
Canım bende 09.03.2011 de oldum benimkilerde çok yeni aslında sporcu sütyenini ise üç hafta kullan demişti doktorum..
24.03.2011 de ameliyat oldum.henüz normal sütyen takamıyorum.resim koymak doğru olur mu ?
benim izler lolipop şeklinde.mastopeksi olduğu için
şüpheye düşen arkadaş için söylüyorum ben fake değilim..2 yıla yakındır üyeyim. Eğer geçmiş mesajlarımı okursanız göğüs küçültme ameliyatından nekadar muzdarip oldugumu anlattığımı görürsünüz..Benim kastettiğim etiketlere bağlı kalmamak her doktorla görüşüp gerçekten kafanızda düşündüğünüz istediğiniz planladıgınız şeyi doktorunuzdan da duyabilmeyi sağlamaktır..Ortak noktada buluşmak yani..Benim gayem burada birilerini övüp birilerini yermek değil..Açıkçası umrumda da değil.. Ben sadece tecrübelerimin size biraz yardımcı olmasını istediğim için bunları paylaştım okadar.
yani yine de gidip birebir muayene olup emin olman gerek ama dediğim gibi isimlere takılma..Barış bey direkt ''damla model takacaz ben bir tek bunu kullanıyorum'' demez umarım bana yaptıgı gibi..Yani aslolan hastanın neye ihtiyacı oldugunu bilmek neyin mutlu edebileceğini saptamaktır. Barış bey bana o slikonları iççamaşırımın içine taktıgında bi anda küçültme gereği duydugum o devasa memelerimi gördüm önümde resmen rengim soldu =( Piyasayı iyi araştır ama çok kafanı karıştırma..Öncelikle sen ne istediğini bil yeter..Zaten gideceğin doktor senin istediğin şeyleri sana söylediği an tmm işte bu diyeceksin..İkimizde de bol şans diliyorum tatlım..
Güzelim sağlıkla ve huzurla Kullan Cicişlerini görmedim ama eminim ki Çok Çokkk güzel olmuştur Öpüyorummmmmm
Bursada bulamicam sanirim istanbulda olucam kizlar banada doktor tavsiye edin yaa(
suddenly çok çok güzel olmuş memişlerin bittim canikom Sağlık ve Huzurla Kullan hayatım Bende şimdi bir albüm yapıyorum hafta sonu özel bir kutlama mız vardı ekliycem az sonra bakarsın
sarkıklığı gidermek için lolipop şeklinde oluyor değil mi?peki iz kalıyor mu yada kötü bir görüntü oluşuyor mu canım?
Mikscim bende eklisin sanıyordum seni canım,şimdi bakabilirsin..Bende çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?