suddenly01 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım,şimdi baktım resimlerine çok güzel duruyor.Zekeriya beyin ellerine saglık.Boyut olarkta çok güzel.Güle güle kullan cicişlerini,saglıkla inşallah canım.

Sağol arzumcum aslında bunda seninde katkın büyük biliyorsun bu sebeple ayrıca teşekkürler,bu arada seni arkadaş listemde göremiyorummm:26:

24.03.2011 de ameliyat oldum.henüz normal sütyen takamıyorum.resim koymak doğru olur mu ?

şüpheye düşen arkadaş için söylüyorum ben fake değilim..2 yıla yakındır üyeyim. Eğer geçmiş mesajlarımı okursanız göğüs küçültme ameliyatından nekadar muzdarip oldugumu anlattığımı görürsünüz..Benim kastettiğim etiketlere bağlı kalmamak her doktorla görüşüp gerçekten kafanızda düşündüğünüz istediğiniz planladıgınız şeyi doktorunuzdan da duyabilmeyi sağlamaktır..Ortak noktada buluşmak yani..Benim gayem burada birilerini övüp birilerini yermek değil..Açıkçası umrumda da değil.. Ben sadece tecrübelerimin size biraz yardımcı olmasını istediğim için bunları paylaştım okadar.

bu arkadaş benim basulpete .bunda kızacak hiç birşey yok.zaten kötü bir mesajda yazmamıştım.sadece aklım karıştı dedim o kadar.Barış Beye ameliyat olmayı düşünürken senin mesajını okuyunca böyle düşündüm.ayrıca fake olmadığınada sevindim.
son olarak yaşadığın ameliyattan dolayı muzdarip olmuşsun geçmiş olsun.umarım sağlığına kavuşmuşsundur.

yani yine de gidip birebir muayene olup emin olman gerek ama dediğim gibi isimlere takılma..Barış bey direkt ''damla model takacaz ben bir tek bunu kullanıyorum'' demez umarım bana yaptıgı gibi..Yani aslolan hastanın neye ihtiyacı oldugunu bilmek neyin mutlu edebileceğini saptamaktır. Barış bey bana o slikonları iççamaşırımın içine taktıgında bi anda küçültme gereği duydugum o devasa memelerimi gördüm önümde resmen rengim soldu =( Piyasayı iyi araştır ama çok kafanı karıştırma..Öncelikle sen ne istediğini bil yeter..Zaten gideceğin doktor senin istediğin şeyleri sana söylediği an tmm işte bu diyeceksin..İkimizde de bol şans diliyorum tatlım..

inşallah canım.aslında bende cesaret eksikliği var biliyorum.şimdiye kadar kendi kendimi frenledim aslında.hem istiyorum hemde iş randevu almaya doktorları tanımaya gelince resmen kala kalıyorum.hazır değil miyim acaba bilmiyorum ki?yaşım geçiyor bu yaşlar geçince pişman olacağım biliyorum.dedim ya çok karışığım.ama dediğin gibi Barış Bey sadece damla protez kullanırım diyorsa baştan kaybetti.çünkü ben bana uyan modeli istiyorum.3d görüntü yaptırmam lazım tam olarak karar verebilmem için.neyse yazdım yazdım kafanızı şişirdim.

Güzelim sağlıkla ve huzurla Kullan Cicişlerini görmedim ama eminim ki Çok Çokkk güzel olmuştur Öpüyorummmmmm

Bursada bulamicam sanirim istanbulda olucam kizlar banada doktor tavsiye edin yaa (

selamlar ben mesut ozcanin ismini cok duydum. hatta istanbuldan gidip kendisine ameliyt olma niyetim de var isterseniz bi arastirin fiyati 5000 di saniyorum

suddenly çok çok güzel olmuş memişlerin bittim canikom Sağlık ve Huzurla Kullan hayatım Bende şimdi bir albüm yapıyorum hafta sonu özel bir kutlama mız vardı ekliycem az sonra bakarsın

suddenly ben de eklemek istiyorum seni ama basaramadim bi turlu yeni uye oldugum icin mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…