- Konu Sahibi suddenly01
-
Tebrik ederiiimmm... Zekeriya beyin ismini ilkkez sizden duydum. Umarım herşey istediğiniz gibi olmuştur... :)
Güle güle kullanın bebişleri. Bir nazar boncuğu takayım hemen...
sevgiler
Canım bir aydan sonra vücut protezlere alışmaya başlıyor.Kol hareketleri konusunda kendini zorlatmadıgın sürece sorun yok,ama dikkat et,biryerlere fazla uzanmaya çalışma,agır kaldırma v.s. Herşey çok güzel olacak merak etme,benim memeler yumuşamaya başladı bile.
Şimdi arkadaşız canım,resimlerimi görebilirsin :13:
Teşekkür ederim canım,eminim seninkilerde çok güzel olacaklardır.Sadece zamana ihtiyacımız var,zamanla degişimi göreceksin :92:
Arzumcum valla benimkiler halka açıknerdeyse tüm kız arkadaşlarım baktı ve çok beğendiler,ki ; daha çok yeni şiş ve ödemli olmasına rağmen,bencede bu haliyle bile eski hallerinden bin kat güzeller..beni en çok memnun edense şu an bile hiç yapay durmuyorlar..Bi operasyonun başarısını da sanırım en iyi bu cümleler gösterir..İnşallah bundan sonrada herhangi bir sorunla karşılaşmayız canım
Canım sende albüm yapsana o zaman,bizde görelim,merak ettim şimdi bak.
cok merak ettim nasıl oldu bende zekeriya beyin simini ilk kez duyuyorum..bi de fiyat ne dedi..hangi hastane de oldun
zekeriya bey koltuk altı kesisi yapıyor mu acaba?
çooooook geçmiş olsun ne mutlu atlatmışsın darısı başıma yani bizim gibilerin başına kollarını ne zaman rahat hareket ettirebildin benim 2 küçük çocuğum var yani ameliyat sonrası bu kısıtlı hareketler sanırım beni biraz zorlayacak yeni halinin tadını çıkar
:81: Canım nasıl sın nasıl gidiyor Geçmişler Olsunn
Çok teşekkür ederim canım herşey yolunda gidiyor gayet hızlı bi iyileşme süreci yaşıyorum çok şükür, dikişlerim kapandı bu gün skareks jel kullanmaya başladım yara izleri için.Bunun dışında bi tek sıkıntım yüz üstü yatmayı özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?