- Konu Sahibi suddenly01
-
Merhaba arkadaşlar büyük ihtimal 5 martta meme büyütme ameliyatı oluyorum op.dr.zekeriya kul'a karar verdim forumda pek ismi geçmiyor ama araştırdığım kadarıyla tanınmış bi doktor,nedense pek içime sindi umarım iç güdülerim beni yanıltmaz.Hayırlısıyla atlatıp gelince tecrübelerimi sizinle paylaşıcam ama şimdi sizin bu ameliyat hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var çünkü çok korkuyorum
Canım benim,ben 1 senedir doktor araştırması yaptım.Dr.Zekeriya Kul a muayene oldum,konuştuk,çok iyi bir doktor.Biz sadece boyutta anlaşamamıştık,yoksa Hasan beyden önce karar verdigim doktordu kendisi.Ben büyük protez istiyordum350,400cc arası.Bana 300cc koyarım diyince bütün hayallerimi yıktı dogrusu.Yani sadece ona ameliyat olmamamdaki sebep bu.Kendisi başarılı bir doktor,fiyattada yardımcı oluyor,boyut konusunda anlaştıysanız kendini güvenle teslim edebilirsin,için rahat olsun güzelim.Hadi bakalım,sende ameliyatını olda aramıza katıl arkadaşım.
Ahh çok şükür biri sesimi duymuş nasıl mutlu oldum anlatamam,yanıt verdiğin için teşekkür ederim canım..Valla içim rahatladı boyut konusunda evet en fazla 300cc protez kullandığını söyledi ama bu bir prensipmi yoksa hastanın fiziğine uygun olup olmadığına göre değişirmi bilmiyorum,benim için sakıncası yok zaten çok aşırı büyük istemiyordum..Bide sen muayene olduğunda daha önce ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarına baktınmı ??? Ben herşeyi sordum doktor beyinde çok iyi bi yaklaşımı var sabırla yanıtladı ama fotolara bakmak aklıma gelmedi acaba arayıp istesemmi ameliyat öncesi bi fikrim olur hiç olmazsa diye düşünüyorum..
Bilirim o mutlulugu,bende zekeriya beye gitmeden önce buradan araştırmıştım,ama yardımcı olan olmamıştı.İnternetten araştırdım ve güvendim kendisine.Tekrar söylüyorum için rahat olsun.Zekeriya bey sanırım 300cc nin üzerine çıkmak istemiyor,ameliyat sonrası bazen büyük protez koyuldugu zaman problemler çıkıyor.Ben mesela 400cc koydurdum,çoook menmunum ama sag gögüste sıvı birikmesi oldu,oda geçiyor yani,çözümsüz bir şey degil sonuçta.Sende çok büyük,gösterişli,belli olan bir gögüs istemiyorsan 300cc yeterli olur sanırım.Ama sana hangi yöntemi önerdi,oda önemli.Mesela kas altı önerdiyse kas protezi ezdigi için 300cc yaklaşık olarak 280cc gibi bir boyutta görünür.Kas üstünde iyi durur,kas zarı altı önerdiyse çok şanslısın,agrı düzeyi minimum,dual plandada gösterir kendini 300cc.Ben muayenehanesine gitmiştim,oradaki bilgisayarında resim olmadıgını söylemişti,ama tekrar geldigimde resim gösterebilecegini söylemişti.Resimlere çok aldanma,pekte üzerine düşme.Neden dersen hiçbir doktor olumsuz olan bir ameliyat sonrası resmini göstermez.iyi resimleri seçer,önüne sunar.Senin için önemi olan doktoruna ne istedigini çok iyi anlatabilmen,yani boyut olarak,görüntü olarak nasıl istiyorsan onu üzerine basa basa anlat.Eger seni anlarsa,ki anladıgını anlarsın zateno zaman için rahat olsun,ameliyat sonrasında mutlu olursun kesin.Ben doktoruma üzerine basa basa büyük ,gösterişli ama yapay durmayan gögüs istedigimi söylemiştim,beni anladı ve 400cc beni gerçektende çok mutlu etti.Önemli olan senin ne istedigin,bunu unutma,doktorun ne istedigi degil.Ben bu yüzden birçok doktoru eledim.İçin rahat olsun.Ameliyat şekli için sana ne önerdiginide yazarsan daha çok yardımcı olabilirim.Kas üstümü,kas altımı,kas zarı altımı,dual planmı,yuvarlak protezmi,damla protezmi.Bunları yaz bana güzelim.Hadi kolay gelsin.
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz benim için çok önemli gerçekten..Arzumcum az önce tel'de görüştüm yine doktor beyle sanırım 4 martta olacağım operasyonu:18: dual plane arion marka yuvarlak protez uygulayacak..Benim bu operasyonu olmamdaki sebep 2 yıl önce tek göğüsümden zararsız bi kist alındı şimdi ikisi arasında gözle görülür bi fark var zaten küçüktü göğüslerim ama o kadar sorun etmiyordum dolayısıyla çok büyük olması gibi bir isteğim yok eşit olsunlar destekli iç çamaşırlarından kurtulayım yeter..İnşallah herşey yolunda gider sorunsuz atlatırım bu operasyonuda
Merhaba arkadaşlar büyük ihtimal 5 martta meme büyütme ameliyatı oluyorum op.dr.zekeriya kul'a karar verdim forumda pek ismi geçmiyor ama araştırdığım kadarıyla tanınmış bi doktor,nedense pek içime sindi umarım iç güdülerim beni yanıltmaz.Hayırlısıyla atlatıp gelince tecrübelerimi sizinle paylaşıcam ama şimdi sizin bu ameliyat hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var çünkü çok korkuyorum
Arkadaşlar sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum o panik halinden çıktım sakinleştim,sağolun varolun..Bu arada Arzumcum gönderdiğin linke baktım canım 400 cc inanılmaz güzel duruyor ben hep aşırı büyüktür diye düşünüyordum hiçte öyle değil valla,bu durumda bende en az 300 cc ve yukarısında ısrar etmeyi düşünüyorum Zekeriya bey hasta ile ortalama bi boyut belirleyip asıl kararı ameliyat esnasında verdiğini söyledi,kişiye en uygun proteze görerek karar veriyor anladığım kadarıyla..İnşallah herşey istediğim gibi olur,iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar..
Kesinlikle ama kesinlikle 400cc çok büyük durmuyor,bende forumda gördügüm resimlere göre karar vermiştim 400cc ye.Hiç pişman degilim.Zekeriya bey 400cc ye pek onay vermez ama 350cc de ısrar et bence,yaptırdıgına degsin.:92:
Arkadaşlar sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum o panik halinden çıktım sakinleştim,sağolun varolun..Bu arada Arzumcum gönderdiğin linke baktım canım 400 cc inanılmaz güzel duruyor ben hep aşırı büyüktür diye düşünüyordum hiçte öyle değil valla,bu durumda bende en az 300 cc ve yukarısında ısrar etmeyi düşünüyorum Zekeriya bey hasta ile ortalama bi boyut belirleyip asıl kararı ameliyat esnasında verdiğini söyledi,kişiye en uygun proteze görerek karar veriyor anladığım kadarıyla..İnşallah herşey istediğim gibi olur,iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar..[/ ne kadar fiyat verdi
Arzumcum dün oldum ameliyatımı şu an hastaneden yazıyorum arkadaşım..Çok şükür herşey yolunda gitti az bişey ağrım sızım var onun dışında gayet iyiyim 350 cc dual plane arion protez uygulamış Zekeriya bey bana da süpriz oldu ben 300cc filan bekliyordum ama en çok bunun yakıştığını söyledi..Doktor seçiminde çok doğru bir karar vermişim Zekeriya bey çok ilgili her anlamda çok çok iyi bir doktor anlatacak kelime bulamıyorum..Arkadaşlar sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yanıtlarım..
Arzumcum bugün altıncı günüm ve maşallahım var kol hareketleri konusunda sıkıntım pek yok daha çok gerginlikten yana sıkıntım ama o da gün geçtikçe düzeliyor hatta doğrumu yaptım bilmiyorum ama iki gecedir yan bile yatıyorum..Bunun dışında bunlar hala benim değilmiş gibi geliyor ama zamanla onlarda yerlerini benimseyince bende onları benimsiycem sanırım,karşılıklı zamana ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?