suddenly01 Meme Estetiği Ameliyatı

suddenly oncelıkle cok gecmıs olsunn...bende resımlerını gormek ıstıyorum senı arkadas olarak ekledım kabul edersen sevınırımm..

canıııımmmm çook geçmiiş olsuunn yeni cicilerin hayırlı olsuuunnn

beni de arkadaş olarak eklermisn canımmm öpüyorummm kendine iyi bakk:92::92:

canıııımmmm çook geçmiiş olsuunn yeni cicilerin hayırlı olsuuunnn

beni de arkadaş olarak eklermisn canımmm öpüyorummm kendine iyi bakk:92::92:

Canım mesajlarına yanıt veremedim özelden malesef..Ve malesef tüm arkadaşlar nasıl olsa gördü diye ve birde internet ortamından tedirgin olduğum için albümü kaldırdım..ama zaten resimler çokta bir anlam ifade etmiyor herkese aynı protezi aynı teknikle bile koysan farklı durur..Dediğim gibi benim boyum 1.70 kilom 50 omuzlarımda geniş ve bir çok nedenden ayrıca titizlik gerektiren bi operasyondu benimki..Sonuçtan oldukça memnunum,Zekeriya beye nasıl karar verdiğime gelince en iyi estetik cerrahları araştırken doktor beyin yurtdışı çalışmaları dikkatimi çekti bir iki videosunuda izledim ve sanırım en çokta içgüdüsel diyelim hani işte bu dersin ya öyle bi hisle karar verdim kendisiyle görüşmeye gidince de doğru kararı verdiğimi anladım..Zaten budur yani içine siner sende güven uyandırır seni anlayıp sorularına tatmin edici yanıtlar verirse doğru doktordur iyi bir cerrah olup olmadığını da dediğim şekilde araştırarak az çok anlıyorsun..Umarım yardımcı olabilmişimdir canım başka sorun olursada seve seve yanıtlarım,sevgiler..

ayy canıım çook teşekkür ederiim cvp yazmanı bekliyorduumm bnde 1.75 ve 50 kiloyum snden biraz daha zayıfım. göğsüm çok küçük..

sitede senin yorumlarını okuyunca , snein memnuniyetini duyunca zekeriya beyi araştırasım geldii. fiyat olarakta iyi buldum inşallah güzellik yapıyordur. dediğin gbi doktorun benimde içime sinmesi gerekiyor. hem uygulayacağı yöntemler bana uygun olmalı hem de doktor hal we tawırlarıyla, soracağım sorulara vereceği cvplarla bana güwen wermeli. senin memnun olmana çoook sewindim canımm inşallah bir ömür sürer bu memnuniyettin

sormak istedğim soru şu canım? zekeriya bey hangi marka silikonları kullanıyor? sana arion kullanmış doktor mu bunu önerdi sen mi istedin? we kesi yerin neresi; meme altından mı koltuk altından mı kesi yapıldı canım?

Rabbim bana da olmak isteyenlerede yaşatr bu mutluluğu inşallahh

Canım çok ama çok teşekkür ederim öncelikle,doktor bey hem arion hemde mentor marka protez uyguluyor şahsen ben ariondan memnunum yaklaşık iki ay olmasına rağmen gayet doğal bir his veriyor Kesi yerim meme altı çünkü benim durumuma en uygunu buydu yani doktor bey bu gibi kararları kişinin durumuna göre veriyor..Ve amin canım darısı başına diyeyim umarım herşey istediğin gibi gider sende problemsiz atlatırsın..

benm istedğim markalardan biri de arion. bunu duyduğma sewindiim yumuşaklığı nsl canımm?? çok mu yumuşak böyle orta derece mi? nsl anlatılır ki şimdii

çook teşekkür ederiim canımmm inşallah darısı olmak isteyen herkesin başınaa bu forumda zekeriya beye ameliyat olan başka birirlerini de tanıyormusn canım?

Henüz yeni olduğu için çokta yumuşak değiller ama taş gibide değiller normal denilebilir zaman geçtikçe ne olur bilmem ama kaya gibide dursunlar istemem sonuçta meme bu elleyince doğal bi his vermeli..Ve forumda daha öncede belirttiğim gibi doktor beye bu ameliyatı olan bir kişiye rastlamıştım sadece birde vücut estetiği bölümünde adının geçtiğini gördüm ben daha çok netten araştırdım aslında tanınmış bir doktor eğer senin için bir fikir oluşturacaksa ünlü hastalarıda var,bildiğim..Birde Arzum arkadaşımızda kendisiyle görüşmüş okumuşsundur..Ama en doğrusu gidip kendin görüşmen ve kendin karar vermendir canım..

hımmm arion olmasına rağmen çokta yumuşak değil diorsunn.. ki arion için yumuşak derler, demekki snradan yumuşuyor. aynen bnde çook sert olmasını istemiorum çok yumuşakta... meme kıwamı olmalı:92:

waayy ünlü hastalarının adlarını biliormusn canımm??

Tesadüfen birini biliyorum canım bu sebeple buraya yazmak sanırım doğru olmaz

bu bilgiye nereden ulasabiliriz,bi de koltuk altı kesısı özellıkle ankarada cok trend olmaya basladı ancak ıstanbulda ilk tercıh olarak koltuk altı diyen bir doktora rastlamadım,biri zekeriya beyse digeri kim?

ben koltuk altı kesısı dusunuyordum bunu yapan bır ıkı doktorla konusmazsam ıcım rahat etmeyecek =(

Merhaba canım ben çok araştırmıştım en çok Zekeriya beyin ismi geçiyor bu konuda ve diğer isimde prof.dr Ahmet Karacalar,araştırırken Ankara İstanbul diye ayırmadım bu yöntemi yapanlar,yöntemin avantajları v.s şeklinde araştırdım ama malesef özel durumum gereği benim meme altı kesisiyle oldu,umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler..

canım cok tesekkur ederim,nasıl faydalı bır bılgı benım ıcın anlatamam,mahsuru yoksa Ahmet Beyi tercih etmeme sebebini ogreneblir miyim?

cnm gecmiş olsun .şimdi nasıl goguslerinin durumu. istedigin buyuklukte mi. ameliyattan once kac bedendı şimdi kac beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…