• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suddenly01 Meme Estetiği Ameliyatı

Bende az önce papatyanın konusunda ondan bahsediyordum canım,henüz fırsat bulup resim ekleyemedim foruma bile çok fazla giremiyorum ama yarın büyük ihtimal boşum bir albüm yapıcam burada olursan görebilirsin

cnm bende albümünü dört gözle bekliyorum :82: benim ameliyatıma da az kaldı ameliyata girmeden senin cicişleride görsem valla fena olmaz sonrada inşallah benim cicişlerimde :16: :16: in şallll lahhhh :78:

ama tam istediğim gibi oldu .ne dediysem onu yaptı.helal olsun valla.....
benim gögüslerim sarkık ve sönük bir 80 B idi.sütyenin yarısı boş kalırdı.3 doğumdan sonra normal olarak :1: şimdi dolgun bir 80 B. okadar beğendimki anlatamam.açıp açıp bakıyorum vallahi:1:

ama tam istediğim gibi oldu .ne dediysem onu yaptı.helal olsun valla.....
benim gögüslerim sarkık ve sönük bir 80 B idi.sütyenin yarısı boş kalırdı.3 doğumdan sonra normal olarak :1: şimdi dolgun bir 80 B. okadar beğendimki anlatamam.açıp açıp bakıyorum vallahi:1:

bak işte buna çok sevindim.önemli olan senin mutlu olman değil mi zaten .az para verip mutsuz olmakta var bu işin sonunda.doktoruna güvenip mutlu sona ermek en güzeli.
bu arada resim eklemiş miydin sen ?varsa bende bakabilir miyim?

Back