Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.038
17.469
823
44
Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.

anketi görünce eşiniz sizden sucuklu tost istedi getirince "kaşar nerde?" diye sordu siz de ironi yapıyorsunuz sandım. şaka mı bu :)

ben sucuk kaşarı birlikte hiç sevmem. sucuklu dediğimde kaşar da içinde varsa geri gönderirim mesela. sucuklu demek tek sucuk koyun demek maalesef.

Kaşar olmayinca tostu ne tutuyor bir arada ya?? Ekmek arasi sucuk yahu o :KK70: aferin bi temiz delirtin beni

Ekmeği incecik basıyorlar ya, ekmek ekmaa tutuyor Samantha. Dileğe göre ketçap mayonez de sıkıyorlar, bazen sadece sucuğun yağına basıyorlar ohh mis. Evde de vardı kız bi sucuklu tost yapıp yemek var şimdi. Gördün mü durduk yere kalori alacağım senden ötürü.

Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
Genelde tost deyince kaşarla yaparlar
Sucuklu ekmek ayrı
Sucuklu tost ayrı şey

Sucuklu tost dediğinizde içinde kaşarda olur ..
Kaşar ağzıma sürmüş insan değilimdir.
Ama sucuklu olsun sadece dediğim halde içine çoğu yerde kaşarda ekliyorlar ve ben yiyemiyorum .
Üstüne basa basa sucuktan başka hiç bişey koymayın dediğimdede biz öyle yapmıyoruz diye kaşarlı sucuklu parası alıyorlar her yerde bu sorunu yaşamışımdırda ..
Bir seferde kaşar olmasın arkadaşım boşveeer.

Back
X