suclanmak ve asagilanmak

madem o çocukla tanışmıyordun o nerden biliyordu eşinin sana ilgi göstermediğini?
bana kalırsa sen önceden onunla konuşup dertleştin yoksa çocuk senin evli olduğunu bile bilmezdi, bilseydi bile eşinin sana ilgi göstermediğini bilmezdi ve direkt senden uzaklaşırdı evli olduğun için

Kardeşim belliki seni çok üzmüş iki kişi arasındakileri sen ne kadar anlatsanda biz tam olarak bilemeyiz.

Benim sana naçizane tavsiyem iletişiminizi düzeltmeye çalışın..

Yuvanı kurtarmak için elinden geleni yap.Bu senin imtihanın ama çocuğun babasız kalmasın.

Yıkmak kolaydır sevgiliyken seni neden sevdiğini sor kendine tekrar eskisi gibi olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun...

Arkana bile bakmadan uzaklaş o saygısızdan,insan hayatını paylaştığı hayat arkadaşına bunları söyleyebilirmi aklım mantığım almıyor!

Kesinlikle boşanmakta haklısınız kıllı ayı ne demek hadi onu geç aldatıyorsun ne demek ya!?! çok sinir oluyorum böyle eşlerini aşağılayan adamlara. Begenmiyorsa niye kıskanmış? O kadar çirkinseniz biriyle buluşacagınızı nasıl düşünmüş? psikolojik baskı uyguluyor bence. Hem ilgilenme hem de hakaretler yagdır oldu başka derdi varmıymış? Çocugunuzda varmış ben aslında hiç bir yuvanın dagılmasını istemem ama bu adam hakediyor. O yokken eşyalarınızı falan herşeyi toplayın çocuguda alıp ailenizin yanına gidin sonrada boşanın kurtulun gitsin.

Bende bazı arkadaşlar gibi o çocukla yazıştığını onun ilgisinin hoşuna gittiğine ınanıyorum

çünkü böyle bi kocan varken başkasının ilgisinin hoşuna gitmemesi imkansız senı kesınlıkle kınamıyorum ben olsam benımde hoşuma giderdi sakın yanlış anlama ama bu adamla birlikteyken sakın bu işlerle meşgul olma

boşan ve hayatına yenı bırısını al çünkü bu adam senı keser biçer namus der cart der curt der adını çıkarır en kötü ihtimalle...

bu adam için değmez canım boşan ve ne yapıyorsan öyle yap.kendi selametin için.

hem iftira atacak hemde bu iğrenç hakaretleri söyleyecek.
boşanın. saygının ve güvenin olmadığı evlilik evlilik değildir.

bunlar ne kadar çirkin sözler böyle eşine çok kızdımsende sana mesaj atan adamı ne diye kibarca uyarıyorsun anlamadım bunun kibarcası olmaz hiç muhatap olmayacaksın öyle tiplerleişin zor bu koca yola gelir mi sanmam 5 yıldır aynıysa değişmez bence de boşanmakla en doğrusunu yaparsın

Yok ben o cocuga ole bisi demedim, tanismak istemiyorum, napicam tanisip da seninle dedim
neden muhatap oluyorsunuz.mesaj yazmanız o kişinin sizle diyoloğa girmesine sebeptir. engellerdiniz. biterdi. facemi bu mesajın çekildiği yer bilemiyorum ama cevap vermemek ve o kişiyi engellemek en doğrusudur
bu arada o kişi sizi tanımadan eşinizin size ilgi göstermediğini nasıl anlamış. erdi mi bu adam. yani bunu bilmeden bu şekilde mesaj yazması bana görede şaibeli.

Son düzenleme:
bu arada facebook ücretli mesaja geçti
arkadaşın olmayan birisine mesaj atmak istiyosan kredi kartıyla ödeme yapmak zorundasın

yanlış olaylara göre doğru olmaz. değerler ve ahlakta olaylara göre değişmez. şu olayda bana yanlış yapıldı ona bende yanlışla cevap vereyim olmaz.
yani eğer biri karısını aldatmışsa yada rencide etmişse ,kalkıp onu aldatmak intikam değildir. kendinide onunla aynı statüye sokmaktır. yanlış bulduğun şeyin aynısını yapmak ,çelişkinin d,k alasıdır.
bunu yaptığın an ,kendine olan saygın nolur. sıfır.

bu benim düşüncem . herkesin düşüncesi aynı olucak diye birşey yok ddeğil mi . size göre bu yanlış kendini düşürme ama bana göre öle değil . zaten konu sahibi eşini aldatmamış sadece birinle konuşmuş .oda haklı . bu kadar aşağılanmaya kimse dayanamaz .

Kimileri bosan, kimileri konusup hallet demis, peki asil sen ne yapmak istiyorsun? Icinden gecen neler?

eşin çok mu kılsız tüysüzmüş
görende adamı hergün agda yapıyor sanacak

Eğer boşanmayı düşünüyorsan evi terketmen senin zararına olur. Boşanmak istediğini eşine söyleyip, bu süre içerisinden evde kalmamasını istediğini söyleyebilirsin. Zaten bu lafları söyleyebilen insanda hiç saygı kalmamıştır. Saygı olmadan da sevgi beklenmez.

bence eşin aldatıldığından şüphelendiği için o kadar çirkinleşmiş yani bunda anlamayacak ne var???? adam öfkeli, vesveseli... o internetteki mesaj olayından önce de diyor muydu böyle laflar?

Evet eskiden cok makyaj yapar disari cikardim, ama 2senedir neredeyse hic makyaj yapmiorum bi rimel kullaniyorum. onu yapip disari ciktigimda yada ise gittigimde kime susleniyorsun ole diyordu hep. Yane kendine biraz bakmak aldatmaksa bisi diyemicem

Bilirim o duyguyu.Yalnızlık çok yaman bi duygu .Evde konuşacak ,dışarda gezip hayatın tadını çıkaracak ortada bi eş yokken nasıl da afallıyor insan değil mi?Belki amacınız sadece sohbet edip deşarj olmak,kimseye anlatamdığınız şeyleri hiç tanımadığınız sizi eleştirmeyecek sonradan sen böyle dediydin demeyecek birine anlatma ihtiyacı olabilir .Ha eşinize oh olmuş o ayrı .bak o kıllı ayıyla tanışmak isteyen insanlarda olabilir demek ki...Sizde de saygı ve sevgi tükenmiş bizimki gibi.Karşıdaki insan bu denli aşığılanmaz sizde onun fiziğine,giyimine gıcık olacağı şeylere yorum yapın da anlasın.Kelim şu an kafama sürecek ilacım yok,bende derdimi çözmeyi beceremedim.Ancak gerçekten açılan her çentik mesafe olarak evlilikte geri dönüyor.Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim...
Anlamadığım eşinizin deyimyle aldatmışınız ya yanınızda neden duruyor hala?

Kimseyle muatab olmak istemiorum demistim cocuga, hayattan bezmis gibisiniz demisti, sonra da esim, o kadin evli niye msj cekion diyip kufur edince cocuk ole demis yoksa gercekten bi alakam yok onunla

Bende defalarca sordum, madem okadar eminsin neden yanimdasin diye. Her seferinde susuyor cvp vermiyor yada git bu evden diyor, baska da bisi demior, ve sunu da soleyim onun yaptigi gibi bende ona ters bisi dedigimde de vuruyo, eskiden de bi kac sefer dovmustu ama artik her isine gelmeyen af icin vuruyo nereye denk gelirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…