- Konu Sahibi mavisim050
-
Merhaba arkadaslar
bir sefer daha yazmistim esimle olan problemlerimi kisaca ozetleyim, 5 sene once kactim 1 yasinda kizim var su an ve esimle aramiz cok kotu. Hamile kalmadan once cinsel birlikteligimiz cok kotuydu, her seferinde moralim bozuk, yorgunum gibi seyler diyordu ve yanima yaklasmiyordu. Hamileligimde de korkuyorum dedi ve yaklasmadi dogrudurust. Kizim dogduktan sonra da ayni sekilde fazla yaklasmadi. O 2-3 yil bole yaptigi icin bende beraberlikten sogudum acikcasi ve yaklasik 5-6 aydir iki arkadas gibi yatiyoruz diyebilirim. Nedenini bilmiyorum ama gecen bir olaydan dolayi esim hakkimda cok kotu seyler dusunuyor. Internetten biri bna msj cekmis tanisalim diye, bende kibarca agzimi bozmadan yok demeye calisiyordum. Ben ciktiktan sonra esim msji okumus oglana kufurlu msj cekmis o cocuk da karaktersizsen karina istedigi ilgiyi gostermiyosan ben ne yapim demis ve ondan sonra esim bana sen beni aldatiyorsun demeye basladi. Arkadasima giderken msj cektim nezaman geliceksin diye, hangi erkekle bulusucaksin dedi. Bi arkadasi eve biraktim kimle bulustun dedi. Bu iftiralar yetmiyor bide beni cok asagliyor. Sen kadinmisin ki ben sana yaklasim. Guluceksiniz belki bu lafa ama killi ayi diyor ( bunun sebebi de agda icin malum bacagimizdaki tuyleri biraz uzatmak zorundayiz o zamanlardan icin diyor). Hayvan gibi okuz gibi inek gibi sismissin diyo. Agiza alinmicak kufurer ediyor. Okadar kotu ki durum artik sabrim tasti, dayanamiyorum. Bosanmaya karar verdim ve en kisa zamanda o yokken esyalarimi toplayip babamlara donmeye karar verdim. Sizce verdigim karar dogru mu yoksa baska bisi mi yapmam lazim. Artik gercekten dayanamiyorum sinirden stresten surekli agliyorum. Bi akil verin bana lutfennn...
bence aldatılmayı kimse haketmez, işine gelmeyen kişiyi boşarsın sana değer verecek birini bulursun, aldatırsan çirkinlikte eşitlenmiş olursun o kişiyle
adam niye böyle bişey diyoki,sen mi yazdın kocam benimle ilgilenmiyo diye,anlamadım o kısmı
ama kocanın söyledikleri çok çirkin
bu da sosyal mesaj, sene olmuş 2013 kızlarrrr kaçarak evlenme işini bi bırakın artık yaa
ne biçim adam bu yaa lafa bak ne çirkin . aldatılmayı hak eden bir tip işte . her zaman aldatan suçlu olmuyor .
Verdigin karar dogru
zira ortada bir evlilik yok ...
Ancak dikkatimi cekti ,
diger adam esinin sana ilgisiz oldugunu nerden biliyor da esine bunlari soyluyor?
Demek ki bir paylasim var ortada ...
Esine hak verdim ben.
Sonrasinda da iyice iskillenmesi cok normal ...
Ayrica sana tanisalim diye mesaj atan adami kibarca reddetmek nedir yahu?
Sen evlisin farkinda misin ?
niye muhattap oluyorsun ?
bana da faceden mesaj geliyor direk engelliyorum ,
ne munasebet bir de kibarca reddedecegim...
Esinden goremedigin ilgiyi baskasinda aramissin ama evli oldugunu unutmussun ...
ee netteki adamda haklıymış yani.... çekilmez bu adam çekilmez bu ne ya bir kadınsın sen nihayetinde ilgiye ihtiyacın var ne oldu gerçekler bey efendinin zorunamı gitti gerçekler eşine söylesene bir insanın fikri neyse zikride odur diye... sen onun çocuğunun annesisin yahu kesin onun hayatında biri vardırda böyle yapıyodur sana ay çok sinirlendim yahu ailen destekse git yanlarına biraz öyle yaşayın burnu sürtsün aaaaa çok gerildim yahu.....
Esinin sana ettigi laflar cok cirkin. Aranizda ne saygi kalmis ne sevgi. Sende belki bir bosluga dustugun anda baska biriyle yazistin ama sen de yanlis yapmissin. Her ikinizde tamir edilmesi guc hatalar yapmis, evliliginize cok zarar vermissiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
o zaman hemen bosan ayı demek hakaret etmek neymıs gorsun s.rfsız adam ...2 sefer gittim ailemin yanina bi sefer 2 hafta bi sefer de 1 ay kaldim ama fayda etmedi, kendi diyo artik cek git diye. Annem benimle oturum icin evlendigini dusunuyor, yane biz evlendigimizde ona bu ulkeden cikis gelmisti, ve ben bura vatandasi oldugum icin ve o benimle evlendigi icin burda kalmasina izin verildi. 1 sene sonra da vatandasligini allicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?