- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
- Konu Sahibi mavisim050
Merhaba arkadaslar
bir sefer daha yazmistim esimle olan problemlerimi kisaca ozetleyim, 5 sene once kactim 1 yasinda kizim var su an ve esimle aramiz cok kotu. Hamile kalmadan once cinsel birlikteligimiz cok kotuydu, her seferinde moralim bozuk, yorgunum gibi seyler diyordu ve yanima yaklasmiyordu. Hamileligimde de korkuyorum dedi ve yaklasmadi dogrudurust. Kizim dogduktan sonra da ayni sekilde fazla yaklasmadi. O 2-3 yil bole yaptigi icin bende beraberlikten sogudum acikcasi ve yaklasik 5-6 aydir iki arkadas gibi yatiyoruz diyebilirim. Nedenini bilmiyorum ama gecen bir olaydan dolayi esim hakkimda cok kotu seyler dusunuyor. Internetten biri bna msj cekmis tanisalim diye, bende kibarca agzimi bozmadan yok demeye calisiyordum. Ben ciktiktan sonra esim msji okumus oglana kufurlu msj cekmis o cocuk da karaktersizsen karina istedigi ilgiyi gostermiyosan ben ne yapim demis ve ondan sonra esim bana sen beni aldatiyorsun demeye basladi. Arkadasima giderken msj cektim nezaman geliceksin diye, hangi erkekle bulusucaksin dedi. Bi arkadasi eve biraktim kimle bulustun dedi. Bu iftiralar yetmiyor bide beni cok asagliyor. Sen kadinmisin ki ben sana yaklasim. Guluceksiniz belki bu lafa ama killi ayi diyor ( bunun sebebi de agda icin malum bacagimizdaki tuyleri biraz uzatmak zorundayiz o zamanlardan icin diyor). Hayvan gibi okuz gibi inek gibi sismissin diyo. Agiza alinmicak kufurer ediyor. Okadar kotu ki durum artik sabrim tasti, dayanamiyorum. Bosanmaya karar verdim ve en kisa zamanda o yokken esyalarimi toplayip babamlara donmeye karar verdim. Sizce verdigim karar dogru mu yoksa baska bisi mi yapmam lazim. Artik gercekten dayanamiyorum sinirden stresten surekli agliyorum. Bi akil verin bana lutfennn...
madem o çocukla tanışmıyordun o nerden biliyordu eşinin sana ilgi göstermediğini?
bana kalırsa sen önceden onunla konuşup dertleştin yoksa çocuk senin evli olduğunu bile bilmezdi, bilseydi bile eşinin sana ilgi göstermediğini bilmezdi ve direkt senden uzaklaşırdı evli olduğun için