suclanmak ve asagilanmak

Şu an çok sinirlendim biliyor musun? Senin eşin ne kadar terbiyesiz bir adam böyle insan eşine böyle laflar etmeye utanmaz mı? Senin bir kadın olduğunu eşinin ilgi ve sevgisine ihtiyacın olduğunu düşünmüyor değil mi? Çok kızdım inan yani içimden o kadar kötü şeyler söylüyorum ki...

Neyse gelelim sadede bak cnm bir kere bundan sonra bu adamın gönlünü almak için hiçbirşey yapma va sana bu tip laflar etmesine asla müsade etme ağız dalaşına gir demiyorum ama başladımı terbiyesizliğe odayı değiştir. Kendine uğraşacak bir iş bul meslek edindirme kurslarına katıl komşularınla vakit geçir vs...

Bir kere sadece kendine olan saygını geri kazanmak için kendine bak yürüyüşlere çık iyi beslenmeye çalış. Uzak dur bu adamdan. İş internetten duygusal boşluğu doldurmaya kadar gelmiş yanlış anlama ben kötü bişiler yaptığını ima etmiyorum ama sen genç bir kadınsın ve sana bunu hissettirmeyen bir adamla yaşıyorsun.

Böylelerine bencil egoist kadınlar lazım bak o zaman nasıl kıymetli olursun. Para veriyorsa kendine harcamaktan çekinme biraz bencil ol.

Ne yaparsan kendin için yap. Ve eşinin nikahı altındayken Allah rızası için ahdine vefa göster ve sakın yanlış birşey yapma aklı başında büyüklerin varsa araya sok. Olmadı bir ömür böyle yaşanır mı bilemiyorum cnm

Bired bunların üstüne sizi dövüyor mu.
Hayvan herif, kesin iktidarsız yada gizli eğilimleri var.
Kamuflaj evliliği yapmış olabilir sizinle.
Bu bir varsayım tabi ama böyle olmasa da çıkarın atın hayatınız dan bu pisliğii.

dayakta var. ve siz hala boşanmıyorsunuz ha..

esin bir yerde hakli yani.. sana yazan adama neden cevap veriyorsun? evlisin sen engelle gitsin
cevap vermek ümit vermek demektir
esine bir kiz yazsa ve esin cevap verse ne düsünürsün ? benimde güvenim kalmazdi.

Digerlerine gelince evet kesinlikle bosanmalisin dayak, asagilamak vs bunlar cekilmez.

Konuyu okuyunca hemen aklimdan siddet de vardir diye gecti.Cok zor bi durum cnm.Bosan demeye dilim varmiyor cunku ben yillardir kendimide o cesareti bulamadim.Durumumuzda farkli olan ayi,inek dememesi benimki aksine guzel,suslu puslu diye delirir kiskanir hep suphe icinde olur.....is yerinde ve disarda bi tanidik gorsem slm.versem kiyametler kopar.Yok aranizda biseyler mi var der baska da bisey demez....biri duysa bu kadin yatakta baska erkekle yakalanmis sanir o kadar iftiraci,supheci,ozguveni dusuk bi adam ki anlatamam.Esine de cok sinirlendim kendi cok mu kilsiz,yakisikli.....bakimli ol catlasin!Eger ayrilmak istemiyorsan gec karsisina icinde seni uzen her seyi yuzune soyle,kendini dort dortluk sanmasin cunku yaptiklari yenilir yutulur gibi degil.

Sen netten gelen mesaja cevap vermekle hata etmıs olabılırsın ama esın de gerçekten cok terbıyesız, saygısız, kaba saba bır adam.....aslında bana asıl o senı aldatıyor olabılır gıbı geldı...bır kere senı saymadığı, sevmedıgı kesın...ustune ustluk bır de sıddet uygulamış sıze.....yürüme ıhtımalı cok dusuk evlılıklerden, bu gıdısle sız de bızler gıbı boşananlar kervanına katılacaksınız sanırsam....ervsakın ha kazara hamıle fln da kalmayın bundan...ısınız zor Allah kolaylık versın

Son düzenleme:
kendi yapıyo ki senin de yaptığını zannediyor işte, hasta ruhlu adam
evlendiğinden beri cinsel hayatınız kötüymüş zaten, o zaman sen niye çocuk yaptın, daha çok sever beni diye mi. çocuktan önce yaklaşmayan adam çocuktan sonra yaklaşır mı?
boşa gitsin , arkana bile bakma. bu şüpheci adamla aynı çatı altında yaşanır mı yavv

ben olsam o vatandaşlığı ona yedirtmem , boşanırım ve şikayet ederim, o ülkeden kovulsun diye.

işte hatayı burda yapıyoruz. sevdiğimizi fazlasıyla belli ediyoruz. onlarında bir tarafları kalkıyor. yapmasak bu kadar, abartmasak belki bu durumlara gelmeyiz

aklin yolu bir, her iki taraf hatali ola bilir ama kufur hakaret dayak bunlar evliligi bitiryor. Boyle evlilikler er yada gec bitiyor, kaybolan zamanimiza uzuluyoruz sadece...
Unutma, ilk ayrilan sen degilsin, son da olmayacaksin buyuk ihtimal (malesef)

boyle evliligin bitmemesi bir mucize olur, insallah Allah akil verir, bir mucize gonderir. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…