ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

Canım belirti arama belirti tarzı olan süreçler genelde riskle sonuçlanıyor benim merkezde öyle dediler belirti tarzı birşey yoksa sağlıklı ilerliyor demek kaçıncı gün embriyosu
Bu ne kadar dogru bilmiyorum kimine gore degisiyor ama benim ilk transferimde belirti olarak kasik agrim oldu ilk gun 7. 8. Gunde adet agrisi gibi agri oldu ama kimyasal oldu ikincisinde de pek bi belirti hissetmedim ilk seferki gibi ve negatif oldu ne dusunecegimi sasirdim artik. Baska seylerle ilgileniyorum filan ama dunden beri transfer sonrasi belkrti ariyorum kafam hep transferde degil ama aklima da geliyor

İster isteme merak ediyor çok normal çünkü biz anne olmak istiyoruz her kadının olmak istediği gibi belirti aramazsak olmuyor arasak olmuyor gerçekten anne olmak çok zor

Merhaba bende aynı şekilde 5.gun iki tane embriyo. Ne zaman transfer oldunuz nedir durumlar sizde

Merhaba bende aynı şekilde 5.gun iki tane embriyo. Ne zaman transfer oldunuz nedir durumlar sizde
1 Şubat canım 8. Günüm bugün normal sıtabil bi fark yok test günüm 14 Şubat bekliyorum bakalım Allahım verirse inşallah

Brmde beğendim cnm naif ilgili. Her sorumuzu cevaplıyor sıkılmadan bıkmadan. İçini rahatlatıyor insanın. Bu da bizim için önemli kafanın rahat olması
Kesinlikle ole tek mi embriyo transfer edilecek acaba. Ben tek istedim ama pisman olurmuyum bilmiyorum heyecanla sonucunu bekliyorum. Seninde zamanin gelmis yarin heyecanla beklersin simdi insallah hayirlisi olur hepimiz icin minnoslar tutunur insallah

Benim mecbur tek cnm . Tek embriyom var 3. Gün embriyosu denildi. Hayırlsı olsun inşallah. Valla 2 tane olsaydı 2 tane koydururdum ben cnm. İlkinde 2 tane 3. Gün konuldu ama tutmadı. İnşallah bu altın yumurtadır da sevindirir bizi. Evet heyecanlıyım ama daha rahatım ilkinde panik atak olmuştum resmen.

İnşallah mutluluk sevinci versin hepimize

Merhaba inşallah olumlu sonuç alırsınız ben de test günümü beklemekteyimbu sitede birkaç yerde de gördüm transferden sonra çatlatma iğnesini neden yapıyorlar ilk defa duydum ikinci denemem ama bana öyle bir şey demedi doktorlarım

Kaçıncı günün bugün canım
Yarın transfer im cnm. Famera ile hazırlandık kendiliğinden çatlaması sağlandı progesteron unun doğal yükselmesi için. O yüzden yarın adetin 16. Günü transfer olmuş olacağım. İlk transfer de ilaçlı transfer oldum 21. Günde olmuştum transferimi.

Arkadaslar subat ayi transfer icin bi tablo olusturdum actigim konuma bekliyorum profilimden ulasabilirsiniz tarihleri ve sonuclari daha rahat takip edelim diye ben gördüğüm bir kac kisiyi etiketleyeceğim simdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…