- 17 Ekim 2023
- 101
- 84
- 18
- 27
- Konu Sahibi mavms yesl
-
İnşallah bebişin sağlıkla tutunur bende o tarihte adet olup transfer hazırlığına başlamayı umuyorumMerhabalar ben 6 şubatta transfer olacağım inşallah… Test için de burdan konuşalım mııığğsüreçlerimizi de konuşuruz heyecanımızı da
Teşekkür ederim amin inşallah isteyen herkese nasip etsin AllahımŞimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif güzel müjdeli haberler almak nasip olsun bol şanslar
Amin çok teşekkür ederimİnşallah bebişin sağlıkla tutunur bende o tarihte adet olup transfer hazırlığına başlamayı umuyorumpozitif haberler insanı mutlu ediyor
Aynen yarın adet olmam lazım ama hiç belirti yokAmin çok teşekkür ederimİnşallah adetinde mi kontrole gidiceksin ? Gittiğinde transfere yönelik ilaçları da yazar gibi hissediyorum şuan inşallah güzel haberler alırız ikimiz de
Ben adet günümden 2-3 gün erken olmuştum herkesin bünyesi farklı tabi ama aşağı yukarı sende olunca şubatta olur transferinAynen yarın adet olmam lazım ama hiç belirti yokAmin inşallah hepimiz güzel haberler alalım
İnşallah zaman kısaldıkça heyacan artıyor ve ne kadar denese de ilk kez oluyormuş giib heyecan duyuyor insanBen adet günümden 2-3 gün erken olmuştum herkesin bünyesi farklı tabi ama aşağı yukarı sende olunca şubatta olur transferin
İkinci denemeniz mi olcak sizinİnşallah zaman kısaldıkça heyacan artıyor ve ne kadar denese de ilk kez oluyormuş giib heyecan duyuyor insan
Bende 14 şubata transfer olucam nasıl geçti acaba transfer aşamasıMerhabalar ben 6 şubatta transfer olacağım inşallah… Test için de burdan konuşalım mııığğsüreçlerimizi de konuşuruz heyecanımızı da
Merhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsamBende 14 şubata transfer olucam nasıl geçti acaba transfer aşaması
Yâa hayırlı haberlerin olsun insalah canim benim vala çok merak etigim sorular var idrara sıkışık giriliyor ya hani o zorladi mi acaba sizi transferden sonra ne zaman kalktıniz eve geçmek için lavaboya kaç dk sonra gitiniz yarından sonra bende iğneye basliycam şuan sadece estrofemen kan sulandrici ve vitamin kulaniyorum oksapar ve progestan iğnesini verilcekmis can yakiyor mu acaba kusura bakma biraz fazla oldu da bilgim olmadığı için soruyorumMerhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsammerak ettiğin varsa cevaplarım 18 Şubat test günü dedi
Canum hayirli ugurlu olsun transferinMerhabalar ben 6 şubatta transfer olacağım inşallah… Test için de burdan konuşalım mııığğsüreçlerimizi de konuşuruz heyecanımızı da
Ne kusuru seve seve anlatırımYâa hayırlı haberlerin olsun insalah canim benim vala çok merak etigim sorular var idrara sıkışık giriliyor ya hani o zorladi mi acaba sizi transferden sonra ne zaman kalktıniz eve geçmek için lavaboya kaç dk sonra gitiniz yarından sonra bende iğneye basliycam şuan sadece estrofemen kan sulandrici ve vitamin kulaniyorum oksapar ve progestan iğnesini verilcekmis can yakiyor mu acaba kusura bakma biraz fazla oldu da bilgim olmadığı için soruyorumevet canım benim de ilk transferim
Teşekkür ederim canimm merhaba zorlanmadım hiçCanum hayirli ugurlu olsun transferinnasildi zorlandin mi transferde?
Yaaaa ben o an nasil sakin kalirim onu dusunuyorumTeşekkür ederim canimm merhaba zorlanmadım hiçsadece biraz duygu seli oldu bitince yaşlarımı tutamadım o kadar
Amin canım inşallahYaaaa ben o an nasil sakin kalirim onu dusunuyorumhatta sirf bu yuzden tasikardim de oldugu icin anestezili mi yaptirsam fikrim var :) hadi bakalim insallah sorunsuzca test gunune varirsiniz ve pozitifi gorup derin bir oh cekersiniz
Soekulum dan hic hoslanmiyorum cok hsg cektirdim smear ler filan senelerdir ama yapacak bir sey yok. İdrara sıkısık olmakla birlikte spekulum acisini kotarabilir miyim onu dert ettim kendimeAmin canım inşallahspekulumdan korkmuyosan aslında diğer süreçler hiç heycanlanacak şekilde değil çünkü anlamadım bile ne yaptığını olmuş bitmiş bile
Sadece spekulumun baskısını hissettim o kadar
Benim ikinci tüp bebek üçüncü transfer olacakİkinci denemeniz mi olcak sizin
Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz sağlıkla tutunur inşallahMerhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsammerak ettiğin varsa cevaplarım 18 Şubat test günü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?