ŞUBATTA TRANSFER OLCAKLAR SONUCU BİRLİKTE BEKLEYELİM ❤️

Merhabalar ben 6 şubatta transfer olacağım inşallah… Test için de burdan konuşalım mııığğ 😍 süreçlerimizi de konuşuruz heyecanımızı da 🤭😍
İnşallah bebişin sağlıkla tutunur bende o tarihte adet olup transfer hazırlığına başlamayı umuyorum 🥰 pozitif haberler insanı mutlu ediyor

İnşallah bebişin sağlıkla tutunur bende o tarihte adet olup transfer hazırlığına başlamayı umuyorum 🥰 pozitif haberler insanı mutlu ediyor
Amin çok teşekkür ederim 🙃 İnşallah adetinde mi kontrole gidiceksin ? Gittiğinde transfere yönelik ilaçları da yazar gibi hissediyorum şuan inşallah güzel haberler alırız ikimiz de 🥰

Merhaba 1.5 saat önce eve geldim iyiydi bence öyle ürkütücü bir şey değilmiş benim ilk denemem senin de öyle sanırsam 🙃 merak ettiğin varsa cevaplarım 18 Şubat test günü dedi
Yâa hayırlı haberlerin olsun insalah canim benim vala çok merak etigim sorular var idrara sıkışık giriliyor ya hani o zorladi mi acaba sizi transferden sonra ne zaman kalktıniz eve geçmek için lavaboya kaç dk sonra gitiniz yarından sonra bende iğneye basliycam şuan sadece estrofemen kan sulandrici ve vitamin kulaniyorum oksapar ve progestan iğnesini verilcekmis can yakiyor mu acaba kusura bakma biraz fazla oldu da bilgim olmadığı için soruyorum 🤭 evet canım benim de ilk transferim

Yâa hayırlı haberlerin olsun insalah canim benim vala çok merak etigim sorular var idrara sıkışık giriliyor ya hani o zorladi mi acaba sizi transferden sonra ne zaman kalktıniz eve geçmek için lavaboya kaç dk sonra gitiniz yarından sonra bende iğneye basliycam şuan sadece estrofemen kan sulandrici ve vitamin kulaniyorum oksapar ve progestan iğnesini verilcekmis can yakiyor mu acaba kusura bakma biraz fazla oldu da bilgim olmadığı için soruyorum 🤭 evet canım benim de ilk transferim
Ne kusuru seve seve anlatırım 🙃 inşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız 🥹
İdrara sıkışık girmek zorlamadı çünkü dayanamadığın yerde doktor çeker dedi hemşire hanım rahatlatırız dedi onu nasıl yapıcak hayal bile edemedim 🙈 çok sıkışık girmedim aman aman ultrasonla kontrol ettiler o şekilde girdim ameliyathaneye
Transferi yaptı doktor spekulum ü çıkardı 40 dk ameliyathanede yattım üzerimi örttüler çataldaydım, daha sonra kıpırdamadan sedyeye aldılar beni ordan da yatağıma yatırdılar odaya aldılar o şekilde de 30 dk bekledim daha sonra tuvalete çıktım geldim yatağıma 15 dk daha yat sonra yemek ye dediler yemeğimi getirdiler
1 saat sonra çıkabilirsin dediler

Oksapar ı ben 2 aydır yapıyorum tedaviye başladığımızdan beri şöyle ilk başlarda ağrımıyor ama daha sonra morarıyor ağrı yapıyor
Aslında oksapar daha hafif diyolar iğnesi acısı ama bence axeparin daha iyi ikisini de dene derim eğer hamilelik boyunca kullanıcaksan benim gibi ben axeparin tercih ediyorum
Bir gün sağıma bir gün soluma yapıyorum o şekilde acımıyor canımm (ilk başlarda acımayacak zaten sonra da alışıcaksın)

Progestan da iğnenin girdiğini vs ilacı sıktığını bile anlamıyorsun aynı gonal f tarzı

Ben bir de 3 günde bir sağlık kuruluşunda progestan yaptırıyorum kalçadan

Bir de progestan fitil kullanıyorum günde 4

Bugün çatlatma iğnesi yaptım ovitrelle

10 şubatta 2 gonapeptiy yapcam 🙃🙃

Teşekkür ederim canimm merhaba zorlanmadım hiç 🙃🙃 sadece biraz duygu seli oldu bitince yaşlarımı tutamadım o kadar
Yaaaa ben o an nasil sakin kalirim onu dusunuyorum 🙈 hatta sirf bu yuzden tasikardim de oldugu icin anestezili mi yaptirsam fikrim var :) hadi bakalim insallah sorunsuzca test gunune varirsiniz ve pozitifi gorup derin bir oh cekersiniz🙏🏼

Yaaaa ben o an nasil sakin kalirim onu dusunuyorum 🙈 hatta sirf bu yuzden tasikardim de oldugu icin anestezili mi yaptirsam fikrim var :) hadi bakalim insallah sorunsuzca test gunune varirsiniz ve pozitifi gorup derin bir oh cekersiniz🙏🏼
Amin canım inşallah 😍 spekulumdan korkmuyosan aslında diğer süreçler hiç heycanlanacak şekilde değil çünkü anlamadım bile ne yaptığını olmuş bitmiş bile
Sadece spekulumun baskısını hissettim o kadar 🙃

Amin canım inşallah 😍 spekulumdan korkmuyosan aslında diğer süreçler hiç heycanlanacak şekilde değil çünkü anlamadım bile ne yaptığını olmuş bitmiş bile
Sadece spekulumun baskısını hissettim o kadar 🙃
Soekulum dan hic hoslanmiyorum cok hsg cektirdim smear ler filan senelerdir ama yapacak bir sey yok. İdrara sıkısık olmakla birlikte spekulum acisini kotarabilir miyim onu dert ettim kendime 😁 herkes idrardan dert yaniyor transferde

Back