Şubatta Kapadokya

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.598
8.532
358
İstanbul
Şubat ayı için Kapadokya'ya bir gezi planlıyoruz,ama çok soğuk olmasından korkuyorum...Oraya gitmisken her yeri gezmekte istiyorum ama aşırı mi soğuk olur,iki çocukla gideceğiz, donar miyiz :)

Çocuklar kaç yaşında? Büyüklerse sıkı giydirince bir şey olmaz sanki ama balon falan zor olur mesela..

Ben martta gitmiştim soğuktu ama çokta güzeldi karda gezmistik otelimizde harikaydı ama tekrar gidecek olsam nisan mayısta gitmek isterdim

Kış ayında kimse balona falan binmez ki orada ayrıca cidden donarsınız. Yazın gitmek en mantıklısı.

Mayis basini beklemenizi oneririm. Biz oyle gitmistik cok guzeldi. Yine gitsek

Şubat ayı için Kapadokya'ya bir gezi planlıyoruz,ama çok soğuk olmasından korkuyorum...Oraya gitmisken her yeri gezmekte istiyorum ama aşırı mi soğuk olur,iki çocukla gideceğiz, donar miyiz :)

Bizde subatta gidecegiz. Onumuzdeki hafta sonu daha dogrusu. Hava kalin giyinirsek fena degil gibi duruyor ama bakalim :)

Simdi guzelce gezemezsiniz.
Bu taraflarin ayazi sogugu kotu.
Yaza dogru gelin daha canli daha iyi olur. Civar yerleride gezersiniz

Üsürsunuzzz buz gibiymis orasi kardesim orda benim kar var donuyoruz demisti.

Biz Martta gideceğiz bakalım ne çıkarsa bahtımıza :)
Gezen her havada geziyor bence kışı ayrı yazı ayrıdır Kapadokyanın

Muhtemelen donarsınız. Biz Ağustos ta gittik dışarısı iyiydi ama mağara otelde kalmıştık. Ağustosta yorgan örtündük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…