Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelince muhakkak yorum yapın lütfen :)Bizde subatta gidecegiz. Onumuzdeki hafta sonu daha dogrusu. Hava kalin giyinirsek fena degil gibi duruyor ama bakalim :)
Gelince muhakkak yorum yapın lütfen :)
Tamam :) 1 gunluk tatil olacak bizimkisi sadece haftasonu icin. Goreme de kalacagiz. Kar var mi peki. En cok ondan korkuyorum cunku kar lastigimiz yok :) hava durumunda kar gostermiyor ama. Mutlaka gidin dediginiz yerler varsa tavsiyede bulunursaniz sevinirim. 3 u esimin dogum gunu turk gecesine gideriz diye dusunuyorum aksam.
tamam ozaman ben buradan bilgi verecegim :)))Ben de hiç gitmedim ki, ilk olacak :)
1.5 yıldır Nevşehirdeyim. Fena soğuk buralar. Tadı ancak yaz döneminde çıkıyor buraların maalesef.. Soğukluğu da güzelliğine paralel bu arada. Sıkıldım ama seviyorum bu şehri :)
aynen küçük..zamanla sıkıyor.. o kadar sorunlu insan tanıdım ki bu şehirde. gitmek istiyorum artık4 gün kaldim her yeri gezdim masllah okadar kucuk :))
Heri kafali insan cok , ama o her yerde var. Neyazikii. Buundugun zamanlarin tatini cikaraynen küçük..zamanla sıkıyor.. o kadar sorunlu insan tanıdım ki bu şehirde. gitmek istiyorum artık
Gittiniz mi merak ettim :)Tamam ben b
tamam ozaman ben buradan bilgi verecegim :)))
Gittiniz mi merak ettim :)
Merhaba evet suan donus yolundayiz:) valla biz usumedik. Ama sizin cocuklariniz vardi sanirim. Cok begendik balonlari goremedik ama goreme acik hava muzesini gezdik. Kizil vadi. Uchisar kalesi. Guray muzede comlek yaptik. Urgup goreme uchisar avanos gezdik. Guraya bugun gittik digerlerini dun bitirdik. Kayseri ile arasi cok yakin bugun guraydan cikinca da kayseriye gittik mantisindan yemeye. Simdide donuyoruz. Cok keyifliydi. Insallah siz gittiginizde de harika vakit gecirirsiniz. :)
Ben 1 kere gittim kışın Ankara da ayaz var deriz ora daha keskin ayaz tavisye etmem canım nefes alırken ciğerlerime kadar hissettim soğuğu.Şubat ayı için Kapadokya'ya bir gezi planlıyoruz,ama çok soğuk olmasından korkuyorum...Oraya gitmisken her yeri gezmekte istiyorum ama aşırı mi soğuk olur,iki çocukla gideceğiz, donar miyiz :)