• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta Kapadokya

1.5 yıldır Nevşehirdeyim. Fena soğuk buralar. Tadı ancak yaz döneminde çıkıyor buraların maalesef.. Soğukluğu da güzelliğine paralel bu arada. Sıkıldım ama seviyorum bu şehri :)

Çok teşekkürler arkadaşlar,aşırı soğuk oluyorsa bu kadar yolu gitmenin bir anlamı yok.Sık sık gidebilecegimiz bir mesafede degil.Nisan gibi ayarlamaya çalışalim artık.

Kapadokya bölgesinde yasıyorum buralar çok soğuk çocukla rahat gezemezsin. Öğlen 4 den sonra ayaz başlıyor. Balonlar kalkıyor ama bu soğukta o kadar yüksekte nasıl olur bilmem

Gelince muhakkak yorum yapın lütfen :)

Tamam :) 1 gunluk tatil olacak bizimkisi sadece haftasonu icin. Goreme de kalacagiz. Kar var mi peki. En cok ondan korkuyorum cunku kar lastigimiz yok :) hava durumunda kar gostermiyor ama. Mutlaka gidin dediginiz yerler varsa tavsiyede bulunursaniz sevinirim. 3 u esimin dogum gunu turk gecesine gideriz diye dusunuyorum aksam.

Yerlerde kar var ama yollar temiz. Göreme. Uçhisar ürgüp. Zelve gezilecek yer ler zaten ilçeler birbirine çok yakın. Avanos da Kızılırmak çok hoş

Tamam :) 1 gunluk tatil olacak bizimkisi sadece haftasonu icin. Goreme de kalacagiz. Kar var mi peki. En cok ondan korkuyorum cunku kar lastigimiz yok :) hava durumunda kar gostermiyor ama. Mutlaka gidin dediginiz yerler varsa tavsiyede bulunursaniz sevinirim. 3 u esimin dogum gunu turk gecesine gideriz diye dusunuyorum aksam.

Ben de hiç gitmedim ki, ilk olacak :)

1.5 yıldır Nevşehirdeyim. Fena soğuk buralar. Tadı ancak yaz döneminde çıkıyor buraların maalesef.. Soğukluğu da güzelliğine paralel bu arada. Sıkıldım ama seviyorum bu şehri :)

4 gün kaldim her yeri gezdim masllah okadar kucuk :))

Gittiniz mi merak ettim :)

Merhaba evet suan donus yolundayiz:) valla biz usumedik. Ama sizin cocuklariniz vardi sanirim. Cok begendik balonlari goremedik ama goreme acik hava muzesini gezdik. Kizil vadi. Uchisar kalesi. Guray muzede comlek yaptik. Urgup goreme uchisar avanos gezdik. Guraya bugun gittik digerlerini dun bitirdik. Kayseri ile arasi cok yakin bugun guraydan cikinca da kayseriye gittik mantisindan yemeye. Simdide donuyoruz. Cok keyifliydi. Insallah siz gittiginizde de harika vakit gecirirsiniz. :)

Merhaba evet suan donus yolundayiz:) valla biz usumedik. Ama sizin cocuklariniz vardi sanirim. Cok begendik balonlari goremedik ama goreme acik hava muzesini gezdik. Kizil vadi. Uchisar kalesi. Guray muzede comlek yaptik. Urgup goreme uchisar avanos gezdik. Guraya bugun gittik digerlerini dun bitirdik. Kayseri ile arasi cok yakin bugun guraydan cikinca da kayseriye gittik mantisindan yemeye. Simdide donuyoruz. Cok keyifliydi. Insallah siz gittiginizde de harika vakit gecirirsiniz. :)

Çok tesekkurler...Sizin adıniza sevindim :)

Biz de inşallah nisana artık.

Şubat ayı için Kapadokya'ya bir gezi planlıyoruz,ama çok soğuk olmasından korkuyorum...Oraya gitmisken her yeri gezmekte istiyorum ama aşırı mi soğuk olur,iki çocukla gideceğiz, donar miyiz :)
Ben 1 kere gittim kışın Ankara da ayaz var deriz ora daha keskin ayaz tavisye etmem canım nefes alırken ciğerlerime kadar hissettim soğuğu.

Back
X