- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
Topiginizi yeni gördüm aslında başka topikteyim ama cok gelen kalmadı oraya hamileleri ayri br topik kurdu tedavi bekleyenlerde arada bir geliyor bir kaç arkadas yazisiyoruz iyi arkadaslarım var orada sagolsunlar.
Sizin topigi bu gün gördüm bende Ocak sonu Şubat basında tedaviye baslayanlardanim bu 2.denemem opum yapıldı transfer için gün bekliyorum ALLAH hepimizin yüzüne gülsün inşallah.....
Bende tedaviye yeni başladım katılmak istedim:)
dünden itibaren topiğinizi okuyorum, baktım arkadaşım puffy de burda, ben de yazayım birşeyler,,,, az önce regl oldum, 4 tane dondurulmuşum var, ve ptesi dr gidiyorum, yani önümüzdeki haftalarda transferim olacak, ben de sizleri bilgilendireceğim, hepinizi tekrar selamlıyor ve hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı şiddetle diliyorum.....
hoşgeldin canımmmmm aramıza rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Rabbim seninle olsun...Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...inş. bu son denemen olsun...
dünden itibaren topiğinizi okuyorum, baktım arkadaşım puffy de burda, ben de yazayım birşeyler,,,, az önce regl oldum, 4 tane dondurulmuşum var, ve ptesi dr gidiyorum, yani önümüzdeki haftalarda transferim olacak, ben de sizleri bilgilendireceğim, hepinizi tekrar selamlıyor ve hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı şiddetle diliyorum.....
slm allah im yar ve yardimcin olsun ben de sen gibi 4 dondurulmuşum var bu 2. denemem rabbim ugraslarimizi emeklerimizi boşa cikarmasin...
slm allah im yar ve yardimcin olsun ben de sen gibi 4 dondurulmuşum var bu 2. denemem rabbim ugraslarimizi emeklerimizi boşa cikarmasin...
Dondurulmuş transfer yapılacak bana insallah güzel olur herşey
günaaaydın arkadaşlar...............................dünden itibaren topiğinizi okuyorum, baktım arkadaşım puffy de burda, ben de yazayım birşeyler,,,, az önce regl oldum, 4 tane dondurulmuşum var, ve ptesi dr gidiyorum, yani önümüzdeki haftalarda transferim olacak, ben de sizleri bilgilendireceğim, hepinizi tekrar selamlıyor ve hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı şiddetle diliyorum.....
günaaaydın arkadaşlar...............................
günaydın şu an burda birini görmek ne güzel.. uyuyamadım yine kalktım biraz dua ediyim diye.. ya kızlar kafama takılan şu: akşam ilk defa kendim vurdum iğnelerimi. gonal f de sorun yok ama cetrotideı vurduktan sonra morardı karnım. acaba damara mı enjekte ettim? morarması sorun değil göstermesi gereken etkiyi göstermez diye korkuyorum ben.. ne olur bir cevap bugün de pazar doktorum da yok pazartesi kontrole kadar yandım ben... bir de eşim görünce yandım o ayrı. "ben sana demedim mi acile git vurdur" diyecek kesin...
öpüyorum herkesi güzel bir gün olsun ben bugün temzilik yapıcam galiba tüm evi ancak öyle rahatlarım :)
sanada günaydın canım
dün akşam çook başım ağrıdı erken uyudum sabah ezanı okunurken uyandım...dua ettim hepimize.......
canım bilmiyorum ama kimi iğneler morluk oluşturabiliyo...ama sen yinede dikkatli vyr iğneni benim iğneleri eşim yapardı hep b en korkuyorum kendim....inş fayda eder......
canım benim için 5bin ya varis çekermisin 1 hafta içinde ....bir eviat sahibi olabilmem için.......
tabii canım hemen başlarım ama nasıl yapacağımı söyler misin?nasıl çekiliyor başında sonunda ne demem lazım :)
arkadaşlar günaydn bugün cetroide vurmam lazım ama hiç anlamadım neyi nasıl yapıcamı bilen bir arkadaş ayrıntılı anlatabilir mi ya bugün pazar eczane de kapalı kime sorucam offf
arkadaşlar günaydn bugün cetroide vurmam lazım ama hiç anlamadım neyi nasıl yapıcamı bilen bir arkadaş ayrıntılı anlatabilir mi ya bugün pazar eczane de kapalı kime sorucam offf
kızlar dondurulmuşlarla hamileyim2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti 8. gün kan testi sonucum 125 fakat belim çok ağrıyor değişik ağrılar var kasıklarımda oyuyorlarmış gibi hakkımızda hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. hamile olup benim gibi beli çok ağrıyan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar bende subat ayında tupbebek denemesi yaptırıyorum.tedavimin ilk haftası.bakalım inşallah Allahım yardım eder.benim gibi tüm evlat isteyenlere de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?