şubat ta tüp bebek:)

iyiyim meleğim dün konuştuk iyiy hemen tekrar araştırmalara başladı tekrar deneyecek sen nasılsın meleğim bu hastalık beni çok sarstı daha yeni yeni kendime geliyorum
iyi bari canım sevindim...inş canım allah bu çektiklerinin karşılığını verir.....
kızlar dondurulmuşlarla mı deneyeceksiniz kaçıncı günde doduruldu kaç hücreliydi
QUOTE=derin35;28751797]melekcim canım benim herşeyin farkındayım yaptığım testlerede fazla güvenmiyorum yanıltıcı olabiliyo benimki sadece merak kan sonucunu almadan hiç birşeye inanmam yalnız bugün sağ kasığım çok ağrıyo[/QUOTE]
inş tutmuştur canım.....
ben kendimi çook meraklı :44:diye bilirdim ama sen bana 10 basarsın valla merak konusunda....

kızlar dondurulmuşlarla mı deneyeceksiniz kaçıncı günde doduruldu kaç hücreliydi

canim benimkiler 5.gun donduruldu.hucre olarak bilgim yok yanliz dr um kaliteli olduğunu soyluor , bakalim beklioruz .....

transferin 6. gunu, kasıklarım çok derinden ağrıyor..bekleyemiyorummm kızlarr:)
çatladı patladı az bekle be yaa:))bak sakın israrda yapma illa yapacaksan git kanda yaptır 2 embriyo transfer edildiği için ikiz ise çıkar en azında çıkarsa ikiz çıkmazsa tek tir dersin sakın idrar yama ama

hava kontrolü yapmadınmı cnm benm yaptıysan sorun yok göbeğinin 4 parmak yanına 45derece açıyla derini toplayarak yaptın değilmi derialtı o iğneler zaten ama sen çok bastırdıysan ondanda morarmış olabilr . bana doktorum kesinlikle göbekten yaptırma demişti.koldan oldum ben cnm bnm :)
sıkma kendini bukadar ve bukadarda yorma olurmu cnm ağır filan kaldırma temizlik yapıcam demişsin kolaygelsinnnnnnnnn.doktorun cebi yokmu pazar filan neden ulaşamıyosun neyse pazartesi ararsın için rahatlar

canim benimkiler 5.gun donduruldu.hucre olarak bilgim yok yanliz dr um kaliteli olduğunu soyluor , bakalim beklioruz .....
ooooooooo maşallah canım senin embriyolar kalütelimiş o zaman inş olur bu sefer..............
valla fatoşum ne aceleci meraklı:44::44: bunlar.......bekleyemediler 10gün 9 ay nasıl beklediler anlamadım:26::26: valla...

valla melegim haklısın ben korkuyorum galiba hiç test yapma istegim yok bugun garip bişe ya ben dayanamam 5 ci gün başlarım diyordum ama hiç yaptırasım yok şimdilik 14 şubatta denerim belki

TAMAM fatmacım..cok haklısın test konusunda..bu arada ben de adanalıyım.. hemşerimsin:)

valla melegim haklısın ben korkuyorum galiba hiç test yapma istegim yok bugun garip bişe ya ben dayanamam 5 ci gün başlarım diyordum ama hiç yaptırasım yok şimdilik 14 şubatta denerim belki

ben kaç kez tüp denedim hep günü gelince verdim kan hiç cesaret edemedim yine olsa yine yapamam çook korkarım ya kötüyse diye sizde ki iyi cesaret ya..

kasık ağrılarına ani ateş basması da eklendi bugun..arada ateş gelio..kızlarrr böyle olan oldu mu...***?

inş canım ilkinde görürsün pozitifi....
hiç duş aldınmı....
almamak daha iyimiş sanırım.:26::26:
dün akşam duş aldım birkere şampuanladım kısacık cıktım hemen ben çalışan biri olunca hergün dus aldıgım için daha fazla dayanamadım ama pekte uzun tutmadım hemen su dökünüp çıkıverdim melegim

alma zaten bidaha normal hamilelere bile kimi doktorlar duş almayın diye uyarıyolarmış..alırsanızda çook ılık olacakmış su....

merhaba,doktorum ali ihsan gönenç..ama latif beyle paslaşıyorlar sürekli biliyorsunuz latif bey bu konuda çok iyi başarılı..sizin doktorunuz kim? benim 7 şubat perşembe opum yapıldı..yarında transferim olacak 4.günde..bu aşamada size ilaç verilmiyor zaten..yumurta toplandıktan sonra elinize bir liste veriyorlar devlet karşılıyor ilaçları ama o ilaçlar beni mahvediyor.mide bulantısından geceleri yatamıyorum..günde toplam aynı ilaçlarda olmak üzere toplam 12 ilaç..birde jel var tabi...inş hepimizin güzel sonuç olur..nerde oturuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…