iyi bari canım sevindim...inş canım allah bu çektiklerinin karşılığını verir.....iyiyim meleğim dün konuştuk iyiy hemen tekrar araştırmalara başladı tekrar deneyecek sen nasılsın meleğim bu hastalık beni çok sarstı daha yeni yeni kendime geliyorum
kızlar dondurulmuşlarla mı deneyeceksiniz kaçıncı günde doduruldu kaç hücreliydislm kardiyol durumumuz seninle ayni gibi gozukuor,ben de aralik da ilk denememi yapmistim kaliteli 3. gun embriyosu ile olmadi,simdi dondurulmuşumla denicez rabbim kismet ederse
bizim sorunumuz da erkek faktörü canim hakkimizda hayirlisi olsun gobuslerimiz bebeislerle dolsun :))
ilk deneme yas 28, doktoruma ısrar ettim.. ama doktora baglı tabi[/QUO
bir de ilk deneme cok iyi ,hersey gonlunuzce olsun hakkinizda hayirlisi olsun
çatladı patladı az bekle be yaa:))bak sakın israrda yapma illa yapacaksan git kanda yaptır 2 embriyo transfer edildiği için ikiz ise çıkar en azında çıkarsa ikiz çıkmazsa tek tir dersin sakın idrar yama amatransferin 6. gunu, kasıklarım çok derinden ağrıyor..bekleyemiyorummm kızlarr:)
günaydın şu an burda birini görmek ne güzel.. uyuyamadım yine kalktım biraz dua ediyim diye.. ya kızlar kafama takılan şu: akşam ilk defa kendim vurdum iğnelerimi. gonal f de sorun yok ama cetrotideı vurduktan sonra morardı karnım. acaba damara mı enjekte ettim? morarması sorun değil göstermesi gereken etkiyi göstermez diye korkuyorum ben.. ne olur bir cevap bugün de pazar doktorum da yok pazartesi kontrole kadar yandım ben... bir de eşim görünce yandım o ayrı. "ben sana demedim mi acile git vurdur" diyecek kesin...
öpüyorum herkesi güzel bir gün olsun ben bugün temzilik yapıcam galiba tüm evi ancak öyle rahatlarım :)
ooooooooo maşallahkızlar dondurulmuşlarla mı deneyeceksiniz kaçıncı günde doduruldu kaç hücreliydi
canim benimkiler 5.gun donduruldu.hucre olarak bilgim yok yanliz dr um kaliteli olduğunu soyluor , bakalim beklioruz .....
valla fatoşum ne aceleci meraklı:44::44: bunlar.......bekleyemediler 10gün 9 ayçatladı patladı az bekle be yaa:))bak sakın israrda yapma illa yapacaksan git kanda yaptır 2 embriyo transfer edildiği için ikiz ise çıkar en azında çıkarsa ikiz çıkmazsa tek tir dersin sakın idrar yama ama
çatladı patladı az bekle be yaa:))bak sakın israrda yapma illa yapacaksan git kanda yaptır 2 embriyo transfer edildiği için ikiz ise çıkar en azında çıkarsa ikiz çıkmazsa tek tir dersin sakın idrar yama ama
valla melegim haklısın ben korkuyorum galiba hiç test yapma istegim yok bugun garip bişe ya ben dayanamam 5 ci gün başlarım diyordum ama hiç yaptırasım yok şimdilik 14 şubatta denerim belki
hadi beeeeeeeee cidden adanalımısın:)ahahahahhahah adanadamı yaptırdın senTAMAM fatmacım..cok haklısın test konusunda..bu arada ben de adanalıyım.. hemşerimsin:)
ben aslında çok meraklı değilim ilk defa beklesemde olur galiba meleğimben kaç kez tüp denedim hep günü gelince verdim kan hiç cesaret edemedim yine olsa yine yapamam çook korkarım ya kötüyse diye sizde ki iyi cesaret ya..
ben aslında çok meraklı değilim ilk defa beklesemde olur galiba meleğim
dün akşam duş aldım birkere şampuanladım kısacık cıktım hemen ben çalışan biri olunca hergün dus aldıgım için daha fazla dayanamadım ama pekte uzun tutmadım hemen su dökünüp çıkıverdim melegiminş canım ilkinde görürsün pozitifi....
hiç duş aldınmı....
almamak daha iyimiş sanırım.:26::26:
alma zaten bidaha normal hamilelere bile kimi doktorlar duş almayın diye uyarıyolarmış..alırsanızda çook ılık olacakmış su....dün akşam duş aldım birkere şampuanladım kısacık cıktım hemen ben çalışan biri olunca hergün dus aldıgım için daha fazla dayanamadım ama pekte uzun tutmadım hemen su dökünüp çıkıverdim melegim
ılık suyla yaptım sıcakla yapmadımalma zaten bidaha normal hamilelere bile kimi doktorlar duş almayın diye uyarıyolarmış..alırsanızda çook ılık olacakmış su....
ooooooooo maşallahcanım senin embriyolar kalütelimiş o zaman inş olur bu sefer..............
transferin 6. gunu, kasıklarım çok derinden ağrıyor..bekleyemiyorummm kızlarr:)[/QUOTE
mucizecim neden gıdıp bı kan testi yaptırmmıyosun..küçükte olsa değer artış gösterebılır cunku.önceki tüp bebek denememde 8.gunu bAktırmıstım tabııı negatıftıama bu sefer kısmet olursa 5.gun baktırıcammmm inşalllahhhhhhhhhhh
bende bahçelievler medical parkta tedavi oluyorum sormamda bir mahsur yoksa eğer dr un kim bana sadece iğne verdiler başka birşey yok inşallah pztsi de opum olacak sen hangi aşamadasın şimdi inşallah sonuç güzel olur.............:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?