acilde gidip antibiyotik tedavisi aldım serum taktırdım şimdi geldim kızlar yatıp dinlenecegim çok fazla agrım var bademciklerim yara içinde dilenecegim merak etmeyin dua edin doktor yarın transfer demesin azcık daha dayansın embriyolarım
korkma canım adet sancısı gibi az ağrın olur kısa süreli bide hafif bi kanama olabilir belki....
allah yardımcın olsun
hoşgeldin melekim ama benim pabucumu dama atma sakın he....ben melek sen melek...
kız sende az gamsız değilsin ya insan iğneyi son dakika ya bırakırmı tatlım heyecan yaptım valla he
geçmiş olsun canım aldım mesajını daha iyisindir inş...bence yarın olmaz canım senin transferin inş. olmaz yani az kaldı hadi üzme kendini... kız valla nmg 2010 ile kırkınızmı karışacak yoksa ne.....:26:
:26:
canım NARİNECEM sor bence o aramızda ki ilk hamiş çünkü......
sağol canım korka korka yapacam artık başka yolu yok
korkma canım inan korktuğun kadarsağol canım korka korka yapacam artık başka yolu yok
nasılsın arkadaşım...tedavin ne durumda anlat azcık bakalım...........kaç yıl oldu evleneli.....:123:hoşbuldummm canlarrr...
canım bebek için herşeye katlanıyoz valla allahım kolaylık versin
korkma canım inan korktuğun kadarolmayacak zaten
nasılsın arkadaşım...tedavin ne durumda anlat azcık bakalım...........kaç yıl oldu evleneli.....:123:
:123:
kız sıra senle bana geldi heeeeee ilk hamişçıktı aramızdan sonra ki NMG2010 olacak inş şimdi sıra fatoşta sonrada biz başlarız inş tedaviye................
yeni hatunlar hoşgeldiniz hangi şehirlerdesiniz deyin bakım
canım bebek için herşeye katlanıyoz valla allahım kolaylık versin
ben bursa da yaşıyorummm...tedavimi de bursa acıbadem de görüyorummm...aramızda var mı bursa da yaşayan canlarrr)
ben bursa da yaşıyorummm...tedavimi de bursa acıbadem de görüyorummm...aramızda var mı bursa da yaşayan canlarrr)
korkma canım inan korktuğun kadarolmayacak zaten
nasılsın arkadaşım...tedavin ne durumda anlat azcık bakalım...........kaç yıl oldu evleneli.....:123:
:123:
kız sıra senle bana geldi heeeeee ilk hamişçıktı aramızdan sonra ki NMG2010 olacak inş şimdi sıra fatoşta sonrada biz başlarız inş tedaviye................
kıııız zillibende nevşehirdeyim ama kayseriliyim malum destina 38
ben 5 yıllık evliyimm klomen +çatlatma iğneleri 3 siklus histeroskopi oldum geçen ay şimdi de gonal f 450 kullanıyorumm cmts kontrollerim varr sevgili yumurtalarımmm çoğalıırr ve büyürlerse aşılama gününe karar verilecekk inş... bekliyorumm iş de öleee buraya üye oldumm bugün iyi gelicek bana sizlerle konuşmakkk dimiii))
canım bugün hamileçıkan arkadaşımız narinecemde bursada ona sorabilirsin merak ettikleriini
ben 5 yıllık evliyimm klomen +çatlatma iğneleri 3 siklus histeroskopi oldum geçen ay şimdi de gonal f 450 kullanıyorumm cmts kontrollerim varr sevgili yumurtalarımmm çoğalıırr ve büyürlerse aşılama gününe karar verilecekk inş... bekliyorumm iş de öleee buraya üye oldumm bugün iyi gelicek bana sizlerle konuşmakkk dimiii))
kıııız zilli
özel mesaj attım sana bi bak hele
inş hakkında ne hayırlıysa o olsun sizde sorun neydi canım....
gördüm gelirim ne zaman başlıyonuz kızzzzzzz
bilmiyorum canım tam olarak ama osman develioğlu dedi galibagerçektennnn ne güzell çok sevindimmm acaba hangi merkezi tercih etmişti ki merak ettim bak şimdii :)
nedeni belirlenemeyen inferteliteymiş benim bütün testlerimm normall eşimin de sper testi iyi ama artık beklemek istemiyorummm 2 yıldır uğraşıypruzzz aşılamayla başlamaya karar verdik doktorumuzla birlikteee...Rabbim yüzümüzü güldürür inş.. hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?