merhabalarrr ben yeni katıldımmm aranızaaaa...çok canım sıkkın bugünnnn...nedenini bilmiyorummm...
hayırdır şu ölümlü dünyada nedir bukadar canını sıkan mutlaka vardır bir şey
bilmiyorum ki sona yaklaştıkçaa duygusala bağladımm olayıı olmayacak diye korkuyorummm...içimden hiçbişeyyy yapmakk gelmiyoooo..
acilde gidip antibiyotik tedavisi aldım serum taktırdım şimdi geldim kızlar yatıp dinlenecegim çok fazla agrım var bademciklerim yara içinde dilenecegim merak etmeyin dua edin doktor yarın transfer demesin azcık daha dayansın embriyolarım
acilde gidip antibiyotik tedavisi aldım serum taktırdım şimdi geldim kızlar yatıp dinlenecegim çok fazla agrım var bademciklerim yara içinde dilenecegim merak etmeyin dua edin doktor yarın transfer demesin azcık daha dayansın embriyolarım
hoşgeldin melekim ama benim pabucumu dama atma sakın he....ben melek sen melek...merhabalarrr ben yeni katıldımmm aranızaaaa...çok canım sıkkın bugünnnn...nedenini bilmiyorummm...
kız sende az gamsız değilsin ya insan iğneyi son dakika ya bırakırmı tatlım heyecan yaptım valla hemelekımm. . . babam buldu sonunda sukur yaaa. . .
geçmiş olsun canım aldım mesajını daha iyisindir inş...bence yarın olmaz canım senin transferin inş. olmaz yani az kaldı hadi üzme kendini... kız valla nmg 2010 ile kırkınızmı karışacak yoksa ne.....:26:acilde gidip antibiyotik tedavisi aldım serum taktırdım şimdi geldim kızlar yatıp dinlenecegim çok fazla agrım var bademciklerim yara içinde dilenecegim merak etmeyin dua edin doktor yarın transfer demesin azcık daha dayansın embriyolarım
canım NARİNECEM sor bence o aramızda ki ilk hamiş çünkü......slm kızlar,,
dun transfer yapıldı..10 gun sonrayı bekleyemıyorum..lutfen dua edin.. kasıkta batmalar normal mi?
slm arkadaşlar cuma günü yumurta toplama günü ve korkuyorum ağrılı bir işlemmi
ooooooo kim gelmiş hoşgeldin umut81 nasılsın canım başladımı senin tedavislm kızlar nasılsınız.. var mı yenı gelısmeler :26:
bız sanırım persembe Ankara da olucaz .. oradan görusuruz yıne ınsaAllah...smdı cıkmam lazım..
korkma canım bayıltacaklar seni hiç duymayacaksın....
slm kızlar nasılsınız.. var mı yenı gelısmeler :26:
bız sanırım persembe Ankara da olucaz .. oradan görusuruz yıne ınsaAllah...smdı cıkmam lazım..
batıldıktan sonra ki süreçte kanama yada ağrı oluyomu inan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?