- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
evt canm burası gerçek gerçekten hepimiz dertlerimizi burdan çok rahat paylaşıyoruz aileme bile söylemediklerimi burda paylaştım çok haklısın cnm.burdaki arkadaşlar samimiler dert ortaklarım benim :) çok teşekkür ederim zamanla birbirimizi tanırız :)
fatoşum trendeyım ya hem cekmıyo tel hemde yumoşlarıma nazar degmesın dıye konusamadım:) tsk ederım ılgın ıcın. . . .yumoşlarımm 7 8 tane olmus masllah. . .15 16 17 seklınde cogu. . . Persembe son randevum aksamına catlıycaammm :) cmrtsı de Allah nasıp ederse opu . . . . Cok gec gıbı geldı ama daktıra ıtaat sart :)
Decapeptyl iğneye dün başladım ama benden leke geldi iğneye adetimden 21 gün sonra başlamamı söyledi doktor ben de öyle yaptım adetimden 21 gün sonra iğneye başladım ama adetime 1 hafta varken benden kahverengi leke geliyor üstelik adet düzenli olsun diye doktorum 21 tane hap olan YASMİN diye bir adet düzenleyici de verdi o nu da bitirdim ama yine de adetimden bir hafta önce leke geliyor bu durumda olan arkadaşlar var mı ya da ne düşünüyorsunuz normal mi bu
slm bende bugun ilk iğnemi vurundum.garip bir duygu..dua bekliyorum
Maşallah narinecem Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bende ortak olmadımmmıııııı. . . .askolsunn? Bak fecı alınganımmm. . . Fena olur hee. . . Alırım karnındakı veletlerı aglata aglata ısırırımmm :) ooyy teyzesının gullerrıııııı
slm bende bugun ilk iğnemi vurundum.garip bir duygu..dua bekliyorum
narinecemm tebrik ederim,çok sevindim..Allah kucağına almayı da nasip etsin
2.yıl dönümümün en güzel hediyesi bu oldu hehehe çok sevindik çok eşimle
[/QUOTE]çok teşekkür ederim canım doktora sordum çünkü bende araştırma yapmıştım sonucum biraz yüksek değilmi? doktorum değil dedi
ama benim içimden bir ses ikiz kızlarım olucak diyor
trende tutamadım kendımı agladım hüngür foşurttt. . .. Canımmm saglıkla gelıssın ınsaallah. . .acısını gostermesın Rabbım bı omur. . :) bıtanemmm yaaa. . . .su yasadıgın mutluluk paha bıcılmez bısey. . . .tadını cıkar
evt cnm ağır oligoastenozoospermi cnm senin neydi sorun canım seninde yarın güzel haberini alıcaz inş
mehlika erva canım inş senin ve diğer arkadaşlar içinde seviniriz böyle....senin yumoşlar ne durumdamış.....kııızzzz şubat tüpculerııı. . . Bebe gelıyo dıye sevındınızzz benı unuttunuzzz. . . Nıye sormuyonuz nasıl gectı kontrolun dıyeee. . . .? Donuyorum ankaradan. . .
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucum 166 hamişim :)))))))))))))))))))))
ilk sizle paylaşıyorum canlar
gonal f ım bıtmıstı babam bulamamıs eczanelerde. . . .1 saat ıcınde vurmam lazm . . . .cok ılgınc yaa
canım öyle mutlu oldum ki senin için artık dua et allahım tamamına erdirsin.....çoook şükret allaha çook şanslısın biliyomusun....
bak benim eşimdede sorun sizin gibi ama olmadı dördündede sen kaç yaşındaydın canım....
ayyy çoook güzel ya unutulmaz bir evlilik yıldönümü hediyesi.....
ne güzel bir anı deme ama.....
sakın bizi bırakma ama nasıl olsa hamiş kaldım diye
mehlika erva canım inş senin ve diğer arkadaşlar içinde seviniriz böyle....senin yumoşlar ne durumdamış.....
inş sırayla kutlama yapıcaz burda....
inş benimde son olur dua edin banada......
ayyyyyyyyyy çoook mutlu oldum ya.....
hayirli olsun narincem tebrik ederim rabbim gule gule saglikli sihatli bi sekilde kucagina almanida nasip etsin insallahh ayyy cok sevindimmm yaaa boyle olumlu sonuclar umut oluyor herbirimize
sevindim çok rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel huylu evlatlar versin ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?