• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

bu arada hamiş olan tüm arkadaşları tebrikk ediyorummmm..Rabbim bize de nasip etsinnn inş...ben de aşılama için iğnişlerimi oluyorummm her akşamm...

melekımm. . . babam buldu sonunda sukur yaaa. . .

Son düzenleme:
bilmiyorum ki sona yaklaştıkçaa duygusala bağladımm olayıı olmayacak diye korkuyorummm...içimden hiçbişeyyy yapmakk gelmiyoooo..

bende öyle olmuştum bazen ağlıyordum ama çogunlukla çok sinirliydim herşey çok güzel olucak iyi düşünelim iyi olsun değilmi tatlım at şu karamsarlığı üstünden hoşlandığın birşey yap kafanı dağıt ok ama ne olursa olsun pozitif olucaz ve stresssssss yok ok.

acilde gidip antibiyotik tedavisi aldım serum taktırdım şimdi geldim kızlar yatıp dinlenecegim çok fazla agrım var bademciklerim yara içinde dilenecegim merak etmeyin dua edin doktor yarın transfer demesin azcık daha dayansın embriyolarım

slm kızlar,,
dun transfer yapıldı..10 gun sonrayı bekleyemıyorum..lutfen dua edin.. kasıkta batmalar normal mi?

acilde gidip antibiyotik tedavisi aldım serum taktırdım şimdi geldim kızlar yatıp dinlenecegim çok fazla agrım var bademciklerim yara içinde dilenecegim merak etmeyin dua edin doktor yarın transfer demesin azcık daha dayansın embriyolarım

dualarımız seninle:)))

canım yaa. . Nıye kendını rıske atıyosn kıı. . . Iyılesınce oluurrr. . . .senın saglıgın da onemlı bıtanem. . . Mahvoldun ıyıce uzuluyoruz valla

merhabalarrr ben yeni katıldımmm aranızaaaa...çok canım sıkkın bugünnnn...nedenini bilmiyorummm...
hoşgeldin melekim ama benim pabucumu dama atma sakın he....ben melek sen melek...:1:
:1:
melekımm. . . babam buldu sonunda sukur yaaa. . .
kız sende az gamsız değilsin ya insan iğneyi son dakika ya bırakırmı tatlım heyecan yaptım valla he:27:
:27:
geçmiş olsun canım aldım mesajını daha iyisindir inş...bence yarın olmaz canım senin transferin inş. olmaz yani az kaldı hadi üzme kendini... kız valla nmg 2010 ile kırkınızmı karışacak yoksa ne.....:26:
:52::52::52::52::26:
slm kızlar,,
dun transfer yapıldı..10 gun sonrayı bekleyemıyorum..lutfen dua edin.. kasıkta batmalar normal mi?
canım NARİNECEM sor bence o aramızda ki ilk hamiş çünkü......:49::49:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.. var mı yenı gelısmeler :26:
bız sanırım persembe Ankara da olucaz .. oradan görusuruz yıne ınsaAllah...smdı cıkmam lazım.. :54:

Son düzenleme:
bız sanırım persembe Ankara da olucaz .. oradan görusuruz yıne ınsaAllah...smdı cıkmam lazım.. :54:
ooooooo kim gelmiş hoşgeldin umut81 nasılsın canım başladımı senin tedavi

ya biz tüp bebekçiler facebooktan niye eklemiyoruz birbirimizi ayrıca burda nereye neyazdığımı yorumu kim yazmış nereye yazmış bulmak çok zor olyor haksızmıyım yada sohbet sayfası olsaydı çevirimiçi olanlar yazabilseydi daha anlaşılır olurdu

persembe benımde kontrolumvar. . . Fatıh e gelırsenız goruselım ınss

canım nasıl gidiyor tedavin transferin oldumu her şey yolundamı..güzel haberler vermen dileğiyle..topicteki bütün hanımlar işallah bebiş haberleri verirsiiz..hamile haberleri duyalım işalah..aminn:49::49:

Back