decapeptyl iğne yapıyor öyle,bendede pembe lekeler olmuştu,1 hafta erken regl oluyorum sanmıştım ama sonra geçti.normal günümde regl oldum.Decapeptyl iğneye dün başladım ama benden leke geldi iğneye adetimden 21 gün sonra başlamamı söyledi doktor ben de öyle yaptım adetimden 21 gün sonra iğneye başladım ama adetime 1 hafta varken benden kahverengi leke geliyor üstelik adet düzenli olsun diye doktorum 21 tane hap olan YASMİN diye bir adet düzenleyici de verdi o nu da bitirdim ama yine de adetimden bir hafta önce leke geliyor bu durumda olan arkadaşlar var mı ya da ne düşünüyorsunuz normal mi bu
slm bende bugun ilk iğnemi vurundum.garip bir duygu..dua bekliyorum
sesiniz çıkmıyor kızlar ?
sesiniz çıkmıyor kızlar ?
kızlar napıyonuz gıııı 5 kişiyiz kimseden ses yok anlatın bakalım tedaviler ne alemde canlar
canımcımlaaaaarrrr :) ozledım sızııı. . . . Nabersınız yaww :) sonuc tarıhlerınızı de yazsanız da takıp etsek de sevınsek kuzular yaaa
benim yarin tahlilim war nete aksam girebiliim anca cok dua edin olur mu hayirli haberlerle doneyim insallaaah
kızım sen burda napıyon kutlama falan yokmu????????
kızlar napıyonuz gıııı 5 kişiyiz kimseden ses yok anlatın bakalım tedaviler ne alemde canlar[/QUObenim sabaha yumurtalarım toplanacak dua edin bana iyi gider inşallah
kızlar napıyonuz gıııı 5 kişiyiz kimseden ses yok anlatın bakalım tedaviler ne alemde canlar[/QUObenim sabaha yumurtalarım toplanacak dua edin bana iyi gider inşallah
inş hayırlısı canım korkulcak bişey yok anestezi altında bir işlem sadece orda en mahrem yerlerini açıp o masaya yatana kadar en büyük zorluk uyuduktan sonra sorun yok.20dklık bir işlem 1 saatte orda kalıyosun uyandıktan sonra kasık ağrın olucak adet sancısına benzer benim 2 gün olmuştu ben 3 gün dinlenmiştim dinlenmeye bak iyi düşünelim iyi olsun canım bnm
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin
slm bende bugun ilk iğnemi vurundum.garip bir duygu..dua bekliyorum
kızlar şimdi arayıp transfer için çagırdılar çıkıyorum ben dua edin
kızlar şimdi arayıp transfer için çagırdılar çıkıyorum ben dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?