- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
eve misa fir geldi aklım burda arada gözüm kayıyor çok sevindim çok umut oldun bize baştan bir tedavini anlatırmısın okuyanlara umut olsun kimdeydi sorun kaç yumurta toplandı kaçı transfer edildi kaçıncı gün transferiydi canım
merhaba kızlar :)
ben ankarada yaşıyorum ve 2.5 senelik evliyim...
hsg sonucu tüplerim tıkalı ve pko lu olduğum söylendi...tedavi için fatih hastanesini düşünüyorum ama...
sanırım mehlikaerva orda tedavi oluyosun
evet tatlısımm. . . Ozelden yazdım. . . Bızde sorun esımde. . .ama ben zehra hanımdan cok memnunum. . .hemsırelerle ırtıbata gecıosunn ama cok tatlılar ılgılılerr. . . .sımdı ordan donuyorumm. . ..
okudum canım sağol:)
eşimde bende erkek dr istemiyoruz o yüzden fatihi düşündük...
bi randevu alıp görüşmkete fayda var o zaman..
persembe randevum var tekrar. . .sende gıt bı gorus bence. . .asamaları yasamayınca anlayamıyosun. . . Ne zaman adet olucaksın . . .
eve misa fir geldi aklım burda arada gözüm kayıyor çok sevindim çok umut oldun bize baştan bir tedavini anlatırmısın okuyanlara umut olsun kimdeydi sorun kaç yumurta toplandı kaçı transfer edildi kaçıncı gün transferiydi canım
pko varya adetim düzensiz:S bilmiyorum ki peki muayene ücreti ne kadar
2 yıllık evliyiz hiç korunmadık. doktora gittik eşimin sperm sayısı düşük çıktı. çok üzüldük tabi benimle ilgili bir sıkıntımız yoktu şükür tek taraflı oluca en azında şans daha artıyormuş.
eşimin teşhisi ağır oligoastenozoospermiydi yani sperm sayımız düşüktü tüp bebek başka çare yok dendi .tüp bebek için merkezleri araştırdık Bursayıda pek bilmiyoruz eşimin işi nedeniyle burdayız.Bursa A.R.T Kadın Sağlığı&yardımcı üreme teknikleri merkezinde prof.dr.Osman DEVELİOĞLU yola başladık ilk muayene sonrası cep numaramı verdi adet 1. günü aradedi aradım tabi biz bu arada kan tahlillerimiz hormon eliza kızamık vs hepsini yaptırdık adetimin 2.günü gittik muayene etti ve yumurta geliştirici iğneler verdi (merional 150 IU) baktık ilk muayenede yumurtalar solda 4 sağda 8 taneydi sonra iğnelerim 5 günlüktü sonra tekrar kontrola yumuşlar büyümüş17 22 ml arası 2 gündaha iğne yedim(merional 150IU ım VE CETROTİDE 0.25MG sc) ve çatlatma iğnesini vuruldum 2tane (ovitrelle)36 saat sonra yani 19 ocak yumoşlar toplandı 15 taneydi
10 tanesi döllendi.progestan vajinal kullandım yumurta toplama işleminden hemen sonra 5 gün sonra yani 24 ocak benim transverim gerçekleştitek embriyo tranver edildi yaş ve ilk deneme olduğu için tek embriyotransver edildi. tabi bu arada progestana devam vajinal olarak. tranverden sonra tek bir iğne verdi proluton depot 30 ocak kalçadan yaptırdım.bu arada kızlar sizinle paylaşmadığım bir konu daha var 10.gün idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı silik diye önemsemedim ve burdan paylaşmadım.ve bugün 5 Şubat evlilik yıl dönümümün en güzel hediyesini almış bulunmaktayım kan tahlili sonucum 166 çıktı ayın 8 inde tekrarlanıcak kan tahlilim bakalım bebişim beni hiç bırakmaz 9 ay boyunca inş ....sağlıkla inş kucağıma almayı nasip eder hıı bu arada çok tatlı yemek istiyorum onuda söylemeden edemiycem :)
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin.......
evt cnm ağır oligoastenozoospermi cnm senin neydi sorun canım seninde yarın güzel haberini alıcaz inş
gözünüz aydın narinecem . tanımıyorum ama çok sevindim .. burası çok farklı bir ortam gerçekten... anlaşıldığını hissediyor insan. üzüntüler de gerçek sevinçler de... sağlıkla sonuçlanır umarım :) ve darısı başı (mı) za :)
benimde eşimde canım sorun. çokkk sevindim darısı herkese olsun inşalllah
Maşallah narinecem Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah narinecem Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kııızzzz şubat tüpculerııı. . . Bebe gelıyo dıye sevındınızzz benı unuttunuzzz. . . Nıye sormuyonuz nasıl gectı kontrolun dıyeee. . . .? Donuyorum ankaradan. . .
Allah tamamına erdirsin inş. gözünüz aydın Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kıyamam ben sana kontrolün nasıl geçti cnm bnm ya kusura bakma canlarım benim sevincime ortak oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?