canım biz şu anda karı koca bitkisellere ağırlık veriyoruz gidicem tüp bebeğe ama şu an için zaman belli değil.....yapma boyle. . Estagfrllh canm ne sazanlıgı . . .. ıyı nıyetını bılıyorum canım benımm. . .senın tedavı sımdı ne durumdaa
canım biz şu anda karı koca bitkisellere ağırlık veriyoruz gidicem tüp bebeğe ama şu an için zaman belli değil.....
en azından diyorum gideseye kadar bitkilerle sperm ve yumurta kalitemiz artsın
ben istanbula gidicem canım.....
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
Ben de Acıbadem Tıp merkezinde başladım 2 şubat itibariyle çalışmalara. şu an Gonal F ile hazırlık aşamasındayız... ben de bu listede olmak isterim ... hepimize bol şans..
Mrb kızlar bende 4 yıllık evliyim 2 aşılama yapıldı maalesef negatif sonuc tup bebeğe karar verdik dün adet oldum bugün randevu alıp hayirlisiyla tedaviye basliycaz bizde paylaşımlarıniza dahil olmak istedim tedavi sürecinde neler yapılıyor
kızlar hastaneye gittim bogazıma sprey verdi acayip kötü bogazım bademcimiş sarkmış nefes boruma kaçıyor yatak döşek yatıom şimdi gittim rapor aldım geldim evimde temizlik yapılıyor ben yatıyorum hiç benim alışkın oldugum bir durum değil çok canım sıkılıyor bu arada embriyologda aradı 10 yumurtanın sadece 4 ü döllenmiş
çok düşük bir antibiyotik verdi pou geçirdiğimiz için birde vajinal progestona başladı işte hasta olma dedide ben bayagı hastayım iştekuzum ıgne ılac falan herhangı bısey kullanıyomusun? Yumurta toplama ıslemınden sonra nelere dıkkat et dedı doktorun. . . Anlat hele yaaa benm de yarn kontrolumvar. . . Ins guzel haberlerle donerım
hayırlı bebekler nasip etsin rabbim
1. Mng2010--------transferi yapıldı---------dualarımız seninle
2. Fdmaydn---------tedavisi başladı----------
3. Melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. Mehlikaerva -------tedavisi başladı--------
5. Destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. Seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. Gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. Narinecem--------transferi yapıldı :)------dualarımız seninle
9. Sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----tedavisi başladı:)------
12.tubaaa82----------tedavisi başladı:)--------
13.mutlu3838---------transferi yapıldı--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------transferi yapıldı--------dualarımız seninle
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------
18.dicleem----------tedavisi başladı:)---------
19.aslandefne-----tedavisi başladı:)-----------
20.derin35----------tedavisi başladı:)----------
21.umut81----------tedavisi başladı:)---------
22.umut81----------tedavisi başladı:)---------
23.mucize06--------tedavisi başladı:)----------
çok düşük bir antibiyotik verdi pou geçirdiğimiz için birde vajinal progestona başladı işte hasta olma dedide ben bayagı hastayım işte
ekleyim canım benim kusura bakmayın ben iyi değilim gözümden kaçmışşş hemen ekliyorum başladımı tedavin gülümbeni niçin eklemiyorsun
kızlar hastaneye gittim bogazıma sprey verdi acayip kötü bogazım bademcimiş sarkmış nefes boruma kaçıyor yatak döşek yatıom şimdi gittim rapor aldım geldim evimde temizlik yapılıyor ben yatıyorum hiç benim alışkın oldugum bir durum değil çok canım sıkılıyor bu arada embriyologda aradı 10 yumurtanın sadece 4 ü döllenmiş
ya canım sen şimdi kaçı döllenmiş döllenmemeiş ona takama kafanı sen sadece taransfere düzelmeye bak önemli olan o zaten. ne güzel yumurtaların 4 tanesi döllenmiş işete bunlardan bize 2 tane kaliteli yumurta lazım. bu tedavi esnasında bir sürü insanın yumurtası döllenmeyip transfere gidemeyenler var. sen yat kalk Allaha şükret ne güzel 4 yumurta azmı 10 taneninde döllenmesini beklemiyodun heralde deliiiiiiiiiiiiiiiiii. sen dedeğim gibi taransfere toparlan sadece ona odaklan ve topla kendini........i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?