ekleyim canım benim kusura bakmayın ben iyi değilim gözümden kaçmışşş hemen ekliyorum başladımı tedavin gülüm
benim 20 gün geçti cnm stresten söktürücüyle adet oldum öyle basladık tedaviyeSağol canım aslında adetim geçen hafta idi ama stresten gecikti bir hafta ben artık dayanamadım atladım İstanbula geldim doktor daha kanama başlamamış tam de inşaalllah yarına başlar bende tedaviye başlarım bu stres yapmamayı becerenler nasıl yapıyor ki:26::26::26:
sen e durumdasın canım? Guzel haberlerını ne zaman alcaz ınsallah?? :) agrın sızın varmı ıyı mısın? Heyecanla beklıyoruz canımmm
Sağol canım aslında adetim geçen hafta idi ama stresten gecikti bir hafta ben artık dayanamadım atladım İstanbula geldim doktor daha kanama başlamamış tam de inşaalllah yarına başlar bende tedaviye başlarım bu stres yapmamayı becerenler nasıl yapıyor ki:26::26::26:
canım ben cuma test günüm inşallah valla ağrı sızı çok ama inşallah tuttugu içindir.
kızlar hastaneye gittim bogazıma sprey verdi acayip kötü bogazım bademcimiş sarkmış nefes boruma kaçıyor yatak döşek yatıom şimdi gittim rapor aldım geldim evimde temizlik yapılıyor ben yatıyorum hiç benim alışkın oldugum bir durum değil çok canım sıkılıyor bu arada embriyologda aradı 10 yumurtanın sadece 4 ü döllenmiş
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------DUALARIMIZ SENİNLE
2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI---------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
19.aslandefne-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
20.derin35----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
geçmiş olsun canım 2tane embriyo transver edildi değilmi cnm ? rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize:)kızlar bugün transferim yapıldı evde yatıyorum
Artık beni de ekleyebilirsiniz listeye yarın istanbula gidiyorum perşembe günü yumurta toplama işlemim olacak..Allah hepimize yardımcı olur inşallah..
yok canım zaten 2 tane toplanmıştı sadece biri döllenmiş onu transfer ettiler
Merhaba kızlar.tup bebek tedavisinde 1.denememız olumsuz sonuclandı.dua edın dondurulmus bebıslerle yola devam edecegz.
imkanın varsa bir gece kalk sonra çık yola ama direk çıkanlarıda duydum tutacagı varsa hertürlü tutuyor canımarkadaşlar bir sorum var... Transfer sonrası 2-3 saatlik bir yolculuk sakıncalı mıdır? Benim evim istanbulda değil. Hemen o gün dönmeyip bir gün beklesem mi acaba?
Bilgisi olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?