şubat ta tüp bebek:)

amanııınnnnn teyze oluyooozzzz :) kız hep okudum bunu. . . Tutunuyo ınsaallah annecıgıneee :) heveslendırmek ıstemem tabı ama. . . . Oyle okudum :)

Bu lekelenme ne kadar olursa tutnma belrtısı oluyor.ya da ne kadar surerse?yardmcı olun kızlar

kızlar bnm test günüm çarşambaydı ama dayanamadım bugün idrardan test yaptım negatif çıktı daha belli olmamış olabilir mi ??

kızlar transfer öncesi ananas mı yiyorsunuz? veya başka bişey?

canım,transferden sonra ananas yenmesi öneriliyor,ama fazla yeme demişti benim doktorum.herşeyin fazlası zararmış:))

inş cnm inş ağzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içim biraz rahatladı yok canım lekelenme çok açık kahve sarımtırak belim müthiş ağrıyor

narinecem senin ilk denemen sanırım..acizane tavsiyem belirtilere hiç takılma,çünki hamileleik ve adet belirtileri aynıymış.kahverengi akıntılar her iki durumdanda dolabilir ama sen olumsuzu düşünüp sakın stres olma.bebeğini hisset,onunla konuş.inşallah 2 gün sonra hayırlı haberler alırsın,hep birlikte seviniriz burda

kızlar bnm test günüm çarşambaydı ama dayanamadım bugün idrardan test yaptım negatif çıktı daha belli olmamış olabilir mi ??
idra testinde belli olmaz canımcım yarın kan testi yaptır bence transferin kaçıncı günündesin :44::44::44::44:

tabiki olabilir,idrarda çok geç çıkıyormuş.kanda pozitif görüp,idrar testi tek çizgi çıkan çook kişi duydum.
çarşamba kan tahlili yaptır canım,sakın stres olma

kızlaaarrr. . . . Nerdesınız yaaaaa. . . ? Topık cok cansız buguunnn. . . . Fatoşum yaaa sen olmayınca tadı tuzu yok buranınnnn. . . Gelsene bii öpcemmm :)

yokmu beni okuyan deneyimli biri kasıklarım ağrıyor adet olacakmısım gibi ve akıntım oluyoo iğnenin etkisimi bunlar yoksa psikolojikmi süreç nasıl devam ediyor

keske tecrubem olsaydı da cevap verseydımmmm. . . . .fekatt bılmıomm. .. Insaallah hayra alamettır :)

ama daha yeni başladım daha yumurta toplama flan olmadı sadece iğnelere başladık ama 2 gündür şidettli kasık ağrısı ve akıntı oluyo strese giriyorum deneyimli birileri yorum yapsa keske çünkü kimseyle konuşamıyorum bu konuyu

canım merak etme.benım de olmustu,doktora sordugumda normal dedı,cunku yumurtalar buyuyor.uzulme hıc.normal bunlar

heee :) uzulme canım benımm. . . Hayra alamet ooo. . . Ben senden daha berbat yasadım o surecı. . . Gecelerı vajınal kasıntı , akıntı , agrı hepsı vardı. . . Hatta agrı hala devam edıyo. . . .ama doktorum ıyıye ısaret oldugunu gelısım donemınde bunların olmasında bı sakınca olmayacagını soyledı. . . Vajınal kasıntında varmı?

canım merak etme.benım de olmustu,doktora sordugumda normal dedı,cunku yumurtalar buyuyor.uzulme hıc.normal bunlar

sağol canım etrafımda bu konudan anlayan birileri yok doktoruda her dakka arayamam onun için stres yapıyorum ama yumurtalar büyüyorsa sorun yok senin tedavin yenimi yoksa daha öncemiydi

vajinal kaşıntı yok ama kasık ağrısı akıntı idrarda keskin koku falan acaba idrar yolları iltihabımı falan diye düşündüm

vajinal kaşıntı yok ama kasık ağrısı akıntı idrarda keskin koku falan acaba idrar yolları iltihabımı falan diye düşündüm

olabılır. . . Ama olması da kotu bısey degıl. . . Stres yapma sen rahat ol. . .antıbıyotık verdı mı doktorun? Hangı ılacları kullanıyosun. . . Kısa protokol mu uzun mu? Sorununuz ne. . .?

yokmu beni okuyan deneyimli biri kasıklarım ağrıyor adet olacakmısım gibi ve akıntım oluyoo iğnenin etkisimi bunlar yoksa psikolojikmi süreç nasıl devam ediyor

canım benim merak etme yumurtalar gelişiyor benimde öyle olmuştu hatta karnım patlıycak gibi hissetmiştim doktorum normal demişti istersen yarın doktorunu ara için iyice rahatlasın

olabılır. . . Ama olması da kotu bısey degıl. . . Stres yapma sen rahat ol. . .antıbıyotık verdı mı doktorun? Hangı ılacları kullanıyosun. . . Kısa protokol mu uzun mu? Sorununuz ne. . .?

antibiyotik yok kalçadan hergün 4 iğne verdi onu yapıyorum bugünde göbekten yeni başladık iğne yapmaya ama uzun protokolmü kısamı bilmiyorum 6. günüm bugün tüplerin ikiside tıkalı eşimde problem yok anlayacağın sorun tüplerde ama tüp bebek tedavisi hem masraflı hemde stresli geçiyor borç altına girip deniyoruz şimdi korkuyorum ya olmazsa ya tutmassa ilk deneme olduğu içinde pek bişey bilmiyorum internetten çok araştırdım ama yaşamadıktan sonra insan anlayamıyor eşim çok istiyor ben onun o halini görünce eriyorum ALLAH bir çocuk versede adam sevinse onu her gördüğümde yeğenleriyle oynuyor hopluyor zıplıyor kimseyede sorun bende olduğunu söylemiyor içimizde acımızı yaşıyoruz 4 senelik evliyim çocuk yokmu sorularına hep istemiyoruz diye geçiştiriyoruz. hatta ben söyleyelim tüpler tıkalı diyelim artık bilsinler dedim istemedi senin üzülmene dayanamam her kafadan bir ses çıkmasın şimdi dedi işte bu stresler birikince bende tuhaf oluyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…