- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
çok açık kahverengi lekenlenmem var akşam üzerinden beri böyle bir durum olan varmı aranızda ne olur cvp yazın
gerçi doktorumla konuştum adet kanaması olmadığı sürece bu lekelenme hamile olmadığın anlamına gelmezmiş ya test günüm yarından sonraydı çok endişeliyim üzüldüm
aldım canım mesajını....
canım korkma bu tür kanamaların tutunma kanaması olduğunu
duymuştum ben....
amanııınnnnn teyze oluyooozzzz :) kız hep okudum bunu. . . Tutunuyo ınsaallah annecıgıneee :) heveslendırmek ıstemem tabı ama. . . . Oyle okudum :)[/Q
inş öyledir tutunsun sımsıkı yerimden bile kalkmam lavoba dışında
kızlar transfer öncesi ananas mı yiyorsunuz? veya başka bişey?
inş cnm inş ağzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içim biraz rahatladı yok canım lekelenme çok açık kahve sarımtırak belim müthiş ağrıyor
idra testinde belli olmaz canımcım yarın kan testi yaptır bence transferin kaçıncı günündesin :44::44::44::44:kızlar bnm test günüm çarşambaydı ama dayanamadım bugün idrardan test yaptım negatif çıktıdaha belli olmamış olabilir mi ??
kızlar bnm test günüm çarşambaydı ama dayanamadım bugün idrardan test yaptım negatif çıktıdaha belli olmamış olabilir mi ??
kızlar bugün tüp bebek 6. günüm ve akıntım baya var bu normal bişeymi acaba birileri bilgi verebilirmi
keske tecrubem olsaydı da cevap verseydımmmm. . . . .fekatt bılmıomm. .. Insaallah hayra alamettır :)
ama daha yeni başladım daha yumurta toplama flan olmadı sadece iğnelere başladık ama 2 gündür şidettli kasık ağrısı ve akıntı oluyo strese giriyorum deneyimli birileri yorum yapsa keske çünkü kimseyle konuşamıyorum bu konuyu
ama daha yeni başladım daha yumurta toplama flan olmadı sadece iğnelere başladık ama 2 gündür şidettli kasık ağrısı ve akıntı oluyo strese giriyorum deneyimli birileri yorum yapsa keske çünkü kimseyle konuşamıyorum bu konuyu
canım merak etme.benım de olmustu,doktora sordugumda normal dedı,cunku yumurtalar buyuyor.uzulme hıc.normal bunlar
heee :) uzulme canım benımm. . . Hayra alamet ooo. . . Ben senden daha berbat yasadım o surecı. . . Gecelerı vajınal kasıntı , akıntı , agrı hepsı vardı. . . Hatta agrı hala devam edıyo. . . .ama doktorum ıyıye ısaret oldugunu gelısım donemınde bunların olmasında bı sakınca olmayacagını soyledı. . . Vajınal kasıntında varmı?
vajinal kaşıntı yok ama kasık ağrısı akıntı idrarda keskin koku falan acaba idrar yolları iltihabımı falan diye düşündüm
yokmu beni okuyan deneyimli biri kasıklarım ağrıyor adet olacakmısım gibi ve akıntım oluyoo iğnenin etkisimi bunlar yoksa psikolojikmi süreç nasıl devam ediyor
olabılır. . . Ama olması da kotu bısey degıl. . . Stres yapma sen rahat ol. . .antıbıyotık verdı mı doktorun? Hangı ılacları kullanıyosun. . . Kısa protokol mu uzun mu? Sorununuz ne. . .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?