canım benim merak etme yumurtalar gelişiyor benimde öyle olmuştu hatta karnım patlıycak gibi hissetmiştim doktorum normal demişti istersen yarın doktorunu ara için iyice rahatlasın
salı günü kontrole gitcem yumurta toplama gününü belirleyecek dün kontrole gittim adamın suratı bir tuhaf bişey soramıyosunki mesala adetim 3 gün sürdü dedim hep 5 gün falan sürüyodu olabilir dedi bende sustum yumurta milimlerine baktı 11 12 çıktı söylemiyor bile hemşireden öğrendim iyimi kötümü diye oda beni rahatattı şimdilik iyi dedi yani adama gidip bişey soramıyorum ki
antibiyotik yok kalçadan hergün 4 iğne verdi onu yapıyorum bugünde göbekten yeni başladık iğne yapmaya ama uzun protokolmü kısamı bilmiyorum 6. günüm bugün tüplerin ikiside tıkalı eşimde problem yok anlayacağın sorun tüplerde ama tüp bebek tedavisi hem masraflı hemde stresli geçiyor borç altına girip deniyoruz şimdi korkuyorum ya olmazsa ya tutmassa ilk deneme olduğu içinde pek bişey bilmiyorum internetten çok araştırdım ama yaşamadıktan sonra insan anlayamıyor eşim çok istiyor ben onun o halini görünce eriyorum ALLAH bir çocuk versede adam sevinse onu her gördüğümde yeğenleriyle oynuyor hopluyor zıplıyor kimseyede sorun bende olduğunu söylemiyor içimizde acımızı yaşıyoruz 4 senelik evliyim çocuk yokmu sorularına hep istemiyoruz diye geçiştiriyoruz. hatta ben söyleyelim tüpler tıkalı diyelim artık bilsinler dedim istemedi senin üzülmene dayanamam her kafadan bir ses çıkmasın şimdi dedi işte bu stresler birikince bende tuhaf oluyorum artık
burdayım canım öldüm bittim yumurta toplamada bişe yoksancım var az okadarda bogazım yırtılıyor su bile içemiyorum iki gündür bademciklerim yanıyordu şişti nefesim kesiliyodu anestezidede öksürük tutmuş bogazıma boru salıp aspire etmişler çene kemiklerimden tutta bademciğime kadar yara bere içinde çok kötü oldum uyandım uyanalı agla agla akşam ettim annemler geldi babam kızkardeşim onlar gelince daha iyi yim en azından laf dinliyom tek kalınca agrı çekiyorum direk agrıya odaklıyım benimde varya başıma gelmeyen kalmadıkızlaaarrr. . . . Nerdesınız yaaaaa. . . ? Topık cok cansız buguunnn. . . . Fatoşum yaaa sen olmayınca tadı tuzu yok buranınnnn. . . Gelsene bii öpcemmm :)
sor cnm sen nerde yaptırıyosun özeldemi devlettemi ama ne olursa olsun sana doğru dürüst bilgi vermek onun görevi tamam cnm soracaksın öğreneceksin merak ediyorum diyeceksin senin için çok önemli çünkü bilgi almanda en doğal hakkın canm.
bende endişeliyim bu gün hafif lekelenmem oldu biraz üzüldüm yarından sonra test günümdü bakalım umarım herşeye rağmen bebişim bana tutunur dua et cnm
Rabbım yardımcınız olsun. . . Ama bılsınler ne olacak kı? Sen mı ıstedın boyle olmasını. . .Rabbım takdır etmıs oyle oldu. . . .saklaya saklaya daha cok stres olursunuz . . . Bende daha yumurta takıbındeym ama aılelerımızın yanımızda olması bızı rahatlatıyo. . . kım ne derse desın. . .esın sana deger verıyo bellı. . . Kımse umurunda olmasın.. . . . .oncelıkle bu dusuncelerı kafandan atıp rahat ol stres yapma nolur. . . . Bebegınız ıcın rahatlık sart. . . Hepımız borc harc yaptırıyoruz. . . Her ıkı sekılde de germe kendını, sana da yazık canım benımm. . . . Ne arzun ıstegın olursa ben sahsen burdaym yardmcı olabılmek ısterımm. . . hayırlısı olsun ınsaallah
burdayım canım öldüm bittim yumurta toplamada bişe yoksancım var az okadarda bogazım yırtılıyor su bile içemiyorum iki gündür bademciklerim yanıyordu şişti nefesim kesiliyodu anestezidede öksürük tutmuş bogazıma boru salıp aspire etmişler çene kemiklerimden tutta bademciğime kadar yara bere içinde çok kötü oldum uyandım uyanalı agla agla akşam ettim annemler geldi babam kızkardeşim onlar gelince daha iyi yim en azından laf dinliyom tek kalınca agrı çekiyorum direk agrıya odaklıyım benimde varya başıma gelmeyen kalmadı(
yarın sabah yardımcı gelicek annem başında durcak bende gidip iş yerine 20 gün rapor alıcamm yarın akşama kadar olmayabilirim canlar aklım sizde okudum sayfaları kusura bakmayın tek tek cevap veremedim çektiğimiz acıların sonunda mutluluk yaşarız inşallah
narinecem
canım tutunma kanaması diyorlar genelde inşallah tutunmuştur yarın testi yap çıkar artık bence
bende canım bende sizi çok seviyorum inanki bogazımın acısından embriyolar döllendimi onubile düşünemedim inşallah kalitelidir yumurtalarım 10 tanesi işleme girdi demiş doktor kaç tane embriyo oluşturacak bakalım yarın ararlar dedilerkıyamam sana yaaaa. . . Canm benmmıns cektıgımız ezalar cefalar sonunda yerını buyuk mutluluklara bırakır. . .canm benım dıkkat et kendıne. . .yat dınlen. . Opuyorummm senı :) senı sevıyoruuzzzz
haklısın aslında saklamak zor oluyor ama eşim istemiyor anneminde tansiyon şekeri var onada diyemiyorum kadın strese dayanamıyor bende hastaneye gidip geliyorum sorduklarında üşüttüm falan filan diye geçiştiriyorum bakalım sonuç ne olacak senin kaçıncı gün daha toplama işlemi yapılmadımı
burdayım canım öldüm bittim yumurta toplamada bişe yoksancım var az okadarda bogazım yırtılıyor su bile içemiyorum iki gündür bademciklerim yanıyordu şişti nefesim kesiliyodu anestezidede öksürük tutmuş bogazıma boru salıp aspire etmişler çene kemiklerimden tutta bademciğime kadar yara bere içinde çok kötü oldum uyandım uyanalı agla agla akşam ettim annemler geldi babam kızkardeşim onlar gelince daha iyi yim en azından laf dinliyom tek kalınca agrı çekiyorum direk agrıya odaklıyım benimde varya başıma gelmeyen kalmadı(
yarın sabah yardımcı gelicek annem başında durcak bende gidip iş yerine 20 gün rapor alıcamm yarın akşama kadar olmayabilirim canlar aklım sizde okudum sayfaları kusura bakmayın tek tek cevap veremedim çektiğimiz acıların sonunda mutluluk yaşarız inşallah
narinecem
canım tutunma kanaması diyorlar genelde inşallah tutunmuştur yarın testi yap çıkar artık bence
dua etmezmiyim canım inşalllah bebeişin sıkı sıkı tutunur bilse annesi nekadar özlemle onu beklediğini tutunmazmı sende endişe etme yüca RABBİM verir onu bütün dualrım seninle
bende özelde yapıyorum batı bahatta ama dediğim gibi adam pek bişey demiyor iğneleri kullan kontürole gel gibi sıradan laflar hepsi bu ama salı günü gittiğimde onu canından bezcirecem :) soru üstüne soru soracam onlar için genel bir iş olabilir ama benim için özel bir durum
geçmiş olsun canım nerde oluyosun sen tedaviyi doktora sor bence herşeyi o kadar para almasını biliyolarya...salı günü kontrole gitcem yumurta toplama gününü belirleyecek dün kontrole gittim adamın suratı bir tuhaf bişey soramıyosunki mesala adetim 3 gün sürdü dedim hep 5 gün falan sürüyodu olabilir dedi bende sustum yumurta milimlerine baktı 11 12 çıktı söylemiyor bile hemşireden öğrendim iyimi kötümü diye oda beni rahatattı şimdilik iyi dedi yani adama gidip bişey soramıyorum ki
günaydın kısçelerrrr. .
Nasılsınız cümleten?? Rüyamda yumoşlarımla uğraştım durdummm. .. Uzun protokol bana yaramadı :)
günaydın kısçelerrrr. .
Nasılsınız cümleten?? Rüyamda yumoşlarımla uğraştım durdummm. .. Uzun protokol bana yaramadı :)
canım senin evlilik toblonda bir tuhaflık mı var bana mı öyle geliyo sen ne kadar oldu evleneli 7 ay yazıyo tablonda.......:26::26:
gördüm canım zaten o yazdığımı da sildim....sazanlık:104: yaptım valla....kusura bakma sakın.....
idra testinde belli olmaz canımcım yarın kan testi yaptır bence transferin kaçıncı günündesin :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?