şubat ta tüp bebek:)

canım benim merak etme yumurtalar gelişiyor benimde öyle olmuştu hatta karnım patlıycak gibi hissetmiştim doktorum normal demişti istersen yarın doktorunu ara için iyice rahatlasın

salı günü kontrole gitcem yumurta toplama gününü belirleyecek dün kontrole gittim adamın suratı bir tuhaf bişey soramıyosunki mesala adetim 3 gün sürdü dedim hep 5 gün falan sürüyodu olabilir dedi bende sustum yumurta milimlerine baktı 11 12 çıktı söylemiyor bile hemşireden öğrendim iyimi kötümü diye oda beni rahatattı şimdilik iyi dedi yani adama gidip bişey soramıyorum ki

sor cnm sen nerde yaptırıyosun özeldemi devlettemi ama ne olursa olsun sana doğru dürüst bilgi vermek onun görevi tamam cnm soracaksın öğreneceksin merak ediyorum diyeceksin senin için çok önemli çünkü bilgi almanda en doğal hakkın canm.
bende endişeliyim bu gün hafif lekelenmem oldu biraz üzüldüm yarından sonra test günümdü bakalım umarım herşeye rağmen bebişim bana tutunur dua et cnm

Rabbım yardımcınız olsun. . . Ama bılsınler ne olacak kı? Sen mı ıstedın boyle olmasını. . .Rabbım takdır etmıs oyle oldu. . . .saklaya saklaya daha cok stres olursunuz . . . Bende daha yumurta takıbındeym ama aılelerımızın yanımızda olması bızı rahatlatıyo. . . kım ne derse desın. . .esın sana deger verıyo bellı. . . Kımse umurunda olmasın.. . . . .oncelıkle bu dusuncelerı kafandan atıp rahat ol stres yapma nolur. . . . Bebegınız ıcın rahatlık sart. . . Hepımız borc harc yaptırıyoruz. . . Her ıkı sekılde de germe kendını, sana da yazık canım benımm. . . . Ne arzun ıstegın olursa ben sahsen burdaym yardmcı olabılmek ısterımm. . . hayırlısı olsun ınsaallah

kızlaaarrr. . . . Nerdesınız yaaaaa. . . ? Topık cok cansız buguunnn. . . . Fatoşum yaaa sen olmayınca tadı tuzu yok buranınnnn. . . Gelsene bii öpcemmm :)
burdayım canım öldüm bittim yumurta toplamada bişe yoksancım var az okadarda bogazım yırtılıyor su bile içemiyorum iki gündür bademciklerim yanıyordu şişti nefesim kesiliyodu anestezidede öksürük tutmuş bogazıma boru salıp aspire etmişler çene kemiklerimden tutta bademciğime kadar yara bere içinde çok kötü oldum uyandım uyanalı agla agla akşam ettim annemler geldi babam kızkardeşim onlar gelince daha iyi yim en azından laf dinliyom tek kalınca agrı çekiyorum direk agrıya odaklıyım benimde varya başıma gelmeyen kalmadı (
yarın sabah yardımcı gelicek annem başında durcak bende gidip iş yerine 20 gün rapor alıcamm yarın akşama kadar olmayabilirim canlar aklım sizde okudum sayfaları kusura bakmayın tek tek cevap veremedim çektiğimiz acıların sonunda mutluluk yaşarız inşallah

narinecem
canım tutunma kanaması diyorlar genelde inşallah tutunmuştur yarın testi yap çıkar artık bence

dua etmezmiyim canım inşalllah bebeişin sıkı sıkı tutunur bilse annesi nekadar özlemle onu beklediğini tutunmazmı sende endişe etme yüca RABBİM verir onu bütün dualrım seninle
bende özelde yapıyorum batı bahatta ama dediğim gibi adam pek bişey demiyor iğneleri kullan kontürole gel gibi sıradan laflar hepsi bu ama salı günü gittiğimde onu canından bezcirecem :) soru üstüne soru soracam onlar için genel bir iş olabilir ama benim için özel bir durum

haklısın aslında saklamak zor oluyor ama eşim istemiyor anneminde tansiyon şekeri var onada diyemiyorum kadın strese dayanamıyor bende hastaneye gidip geliyorum sorduklarında üşüttüm falan filan diye geçiştiriyorum bakalım sonuç ne olacak senin kaçıncı gün daha toplama işlemi yapılmadımı

kıyamam sana yaaaa. . . Canm benmm ıns cektıgımız ezalar cefalar sonunda yerını buyuk mutluluklara bırakır. . .canm benım dıkkat et kendıne. . .yat dınlen. . Opuyorummm senı :) senı sevıyoruuzzzz

kıyamam sana yaaaa. . . Canm benmm ıns cektıgımız ezalar cefalar sonunda yerını buyuk mutluluklara bırakır. . .canm benım dıkkat et kendıne. . .yat dınlen. . Opuyorummm senı :) senı sevıyoruuzzzz
bende canım bende sizi çok seviyorum inanki bogazımın acısından embriyolar döllendimi onubile düşünemedim inşallah kalitelidir yumurtalarım 10 tanesi işleme girdi demiş doktor kaç tane embriyo oluşturacak bakalım yarın ararlar dediler

yok yumurta toplama olmadı daha . . .takıpteym. . . Bence paylasn aılenzle. . . Cok kasma kendını. . .

çok geçmiş olsun güzelim valla annenlerim gelmesini bende çok isterdim çok şanslısın eşim istemediği için kimsenin haberi olmadı o gün benim için çok zor geçmişti seni çok iyi anlıyorum bol bol dinlen nazlan nazlanmak serbest cnm :)
hangi testi kanmı idrarmı cnm ?kan zaten yarından sonra

sakin bir halde sıkmadan nazikçe sor kuzu kuzu cvp verecek özelmiş bide parayı almasını biliyor.
duaların için çok teşekkür ederim cnmsın rabbim hepimzin kalbine göre versin bana sımsıkı tutunur inş...........

günaydın kısçelerrrr. .
Nasılsınız cümleten?? Rüyamda yumoşlarımla uğraştım durdummm. .. Uzun protokol bana yaramadı :)

geçmiş olsun canım nerde oluyosun sen tedaviyi doktora sor bence herşeyi o kadar para almasını biliyolarya...
günaydın kısçelerrrr. .
Nasılsınız cümleten?? Rüyamda yumoşlarımla uğraştım durdummm. .. Uzun protokol bana yaramadı :)

sanada günaydın canımmm....nasılsın bakalım......akşam gelemedim buraya hastaydım erkenden yattım

canım senin evlilik toblonda bir tuhaflık mı var bana mı öyle geliyo sen ne kadar oldu evleneli 7 ay yazıyo tablonda.......:26::26:

tatlımm. . . Ozelıne yazdım ama gormedın galıba. . .bız esımın azo oldugunu daha once bılıyorduk. . . O yuzden

gördüm canım zaten o yazdığımı da sildim....sazanlık:104: yaptım valla....kusura bakma sakın.....

gördüm canım zaten o yazdığımı da sildim....sazanlık:104: yaptım valla....kusura bakma sakın.....

yapma boyle. . Estagfrllh canm ne sazanlıgı . . .. ıyı nıyetını bılıyorum canım benımm. . .senın tedavı sımdı ne durumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…