şubat ta tüp bebek:)

kızlar merkezden aradılar şimdi yumurtamın 1 tanesi gelişim göstermiş yarın saat 12 de tranferim var

ahh canım benim çok sevindim hadi hayırlısı çok sevindim inş sana sımsıkı tutunur rabbim hepimizin yüzüne baksın kucaklarımız doldursun bebişlerle inş.......

canım özel mesajımı aldınmı....
senin opun nezaman olacak.......

ayyy canlarımmm:)yarın 2 de trasnfer var..baska bir sehire 2 saat yolculuk yapmanın sakıncası olur mu, transfer sonrasında?

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah sonu hayırlı gelir ne zahmetlere katlanıyoruz Allahım yüzümüze güler inşallah..

ayyy canlarımmm:)yarın 2 de trasnfer var..baska bir sehire 2 saat yolculuk yapmanın sakıncası olur mu, transfer sonrasında?
inş sonucun pozitif olur canım....transferden sonra zaten bir müddet seni yatırırlar merkezde....sakıncası yok diyorlar yolculuğun ama eğer kalacak yerin varsa bence gelme evine bi gece derim ben....

nasılsınız kızlarr? Ozledım sızı haaa. . . Sıla ı rahım yapıoduk, gıremedım nete fatosum. . .guzel haberlerını aldım, ınsallah daha da guzellerını alırız. . .dualarm senınle. . .dıkkat et kendıneeeee

nasıl geçti kuzum iyimisin sabahtan beri aklım sende pc nin başına yeni geçtim ablamdayım yeğenime bakıyom

geçmiş olsun canım benim dün hiç problem olmadı ama yumurtam azdı 2 taneydi belkide ondan ne ağrım oldu ne kanamam seninde geçecek canım az sabır

geçmiş olsun sakın sigara içme boğazın böyle kötüyken o balgamında ona bağlı olmasın sakın dinlen dinlen canım bnm ok sevindim yumurtaların durumuna hadi hayırlı haberler :)[/QUOTE]

Canım Rabbim yardımcın olsun.Hayırlı haberlerle gel İNŞAALLAH.

çok açık kahverengi lekenlenmem var akşam üzerinden beri böyle bir durum olan varmı aranızda ne olur cvp yazın
gerçi doktorumla konuştum adet kanaması olmadığı sürece bu lekelenme hamile olmadığın anlamına gelmezmiş ya test günüm yarından sonraydı çok endişeliyim üzüldüm

belkıde rahime yerleşme kanamasıdır biraz arastır forumda... bence hamilesin..tüp bebek sonrası genelde net şekilde adet olunur

aldım canım mesajını....
canım korkma bu tür kanamaların tutunma kanaması olduğunu
duymuştum ben....

belkıde rahime yerleşme kanamasıdır biraz arastır forumda... bence hamilesin..tüp bebek sonrası genelde net şekilde adet olunur

inş cnm inş ağzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içim biraz rahatladı yok canım lekelenme çok açık kahve sarımtırak belim müthiş ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…