şubat ta tüp bebek:)

kızlar merkezden aradılar şimdi yumurtamın 1 tanesi gelişim göstermiş yarın saat 12 de tranferim var

kaç tane toplandı bilmiyorum ama 10 tane yumurtam işleme girmiş biraz kanamam var ve kaç gündür bogazlarım yanıyodu acayip balgam çıkmış anestezide bogazıma aspiratör koymuşlar cayır cayır yanıyor acayip kötü bpogazım kahvaltı yaptım şimdi ballı süt yaptı eşim içemedim okadar kötü biryudum aldım biber gibi yanıyor bogazım bademciklerim sarkmış naptılarsa artık ben biraz dinlenmeye geçiyorum kızlar saolun

nasıl geçti kuzum iyimisin sabahtan beri aklım sende pc nin başına yeni geçtim ablamdayım yeğenime bakıyom

geçmiş olsun canım.....çıktınmı evine.......hadi bakalım hayırlısı oolsun artık......

geçmiş olsun canım benim dün hiç problem olmadı ama yumurtam azdı 2 taneydi belkide ondan ne ağrım oldu ne kanamam seninde geçecek canım az sabır

napıyım kızz ablamgil kaysreiye gezmeye gittiler bende yeğenimi uyuttum oturuyom sen napan güzelim

iyiyim bende canım biraz grip vardı rahatsız oldum.....
dün gece çıkmışsın hemen yine çok heyecanlı konular vardı....KK da...

vallahamı diyon gıııı

yoksa yine bir derdim vardamıydı

aynen öyle tatlım....sen arasıar uğra bir derdim vara dallas dizisi gibi valla....
dünkü konular a bak istersen ama konu kapatıldı konu yengesinden nefert eden bir görümce valla okudukça gülme krizine girdim nerdeyse......

tamam bi bakıyım öptüm canım birazdan benim yeğen uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…