kızlar merkezden aradılar şimdi yumurtamın 1 tanesi gelişim göstermiş yarın saat 12 de tranferim var
kaç tane toplandı bilmiyorum ama 10 tane yumurtam işleme girmiş biraz kanamam var ve kaç gündür bogazlarım yanıyodu acayip balgam çıkmış anestezide bogazıma aspiratör koymuşlar cayır cayır yanıyor acayip kötü bpogazım kahvaltı yaptım şimdi ballı süt yaptı eşim içemedim okadar kötü biryudum aldım biber gibi yanıyor bogazım bademciklerim sarkmış naptılarsa artık ben biraz dinlenmeye geçiyorum kızlar saolun
hişt kız fıstıksakın bi tane die sıkıntılanma fıstığım neticede gereken bir yumurta bir sperm allah hayırlısını versin canım benim
sakın bi tane die sıkıntılanma fıstığım neticede gereken bir yumurta bir sperm allah hayırlısını versin canım benim
kaç tane toplandı bilmiyorum ama 10 tane yumurtam işleme girmiş biraz kanamam var ve kaç gündür bogazlarım yanıyodu acayip balgam çıkmış anestezide bogazıma aspiratör koymuşlar cayır cayır yanıyor acayip kötü bpogazım kahvaltı yaptım şimdi ballı süt yaptı eşim içemedim okadar kötü biryudum aldım biber gibi yanıyor bogazım bademciklerim sarkmış naptılarsa artık ben biraz dinlenmeye geçiyorum kızlar saolun
hişt kız fıstıknaber nasılsın bakalım.....
napıyım kızz ablamgil kaysreiye gezmeye gittiler bende yeğenimi uyuttum oturuyom sen napan güzelim
kızlar merkezden aradılar şimdi yumurtamın 1 tanesi gelişim göstermiş yarın saat 12 de tranferim var
iyiyim bende canım biraz grip vardı rahatsız oldum.....
dün gece çıkmışsın hemen yine çok heyecanlı konular vardı....KK da...
vallahamı diyon gıııı
yoksa yine bir derdim vardamıydı
tamam bi bakıyım öptüm canım birazdan benim yeğen uyanıraynen öyle tatlım....sen arasıar uğra bir derdim vara dallas dizisi gibi valla....
dünkü konular a bak istersen ama konu kapatıldı konu yengesinden nefert eden bir görümce valla okudukça gülme krizine girdim nerdeyse......
tamam bi bakıyım öptüm canım birazdan benim yeğen uyanır
destina ben izmirdeyim smyrna da yaptırıyorum
smyrnada doktorun kim canım.....
funda hanım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?