şubat ta tüp bebek:)

canım benim fatoşuummm hiç korkma çünkü çıktığın zaman bumuymuş diyeceksin sakin ol ve pozitif düşün bak stres seni şu anada çok etkiler doktoruna güven o senin için en iyisini biliyor. o yüzden hiçmi hiç sıkıntı yap sakin ve dualarla git bizimde dualarımız seninle olacak kuzucum . bak hep şunu düşün bir sürü kaliteli yumurtan çıkacak daha doğrusu yumurta değil bebiş düşün onları Rabbimin izniyle birsürü embriyon oluşacak kuzucumm seni çook seviyorum bebeğim. buğün hiç aklımdan çıkmadın işten erken geldim ama yemekli misafirim vardı bir türlü gelemedim bebeğim.

canım senin gebelik belirtilerin neler şu anada?

kadınlık çok zor tedavi sürecide canm en mahrem yerini açıp o masaya yatmak beni çok üzmüştü allahtan anestezinin etkisiyle hemen uyuyosun allahtanki uyuyosun çok utanıyor insan yerin dibine giriyor desem okadar ama bizler rahat olmalıyızki bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunlar.....canım benim rahat ol inş yarın herşey yolunda gidecek inş çok sağlıklı yumurtaların çok iyi kalitede embriyolara dönüşecek dualarımız seninle canm .

Son düzenleme:
hepinizi çok seviyorum gerçekten burası benim herşeyim oldu ben insanlara güvenmeyi seven biriyim hepinize güveniyorum sonunda bir gün birşekilde inşallah hamile kalırız rabbim yardımcımız olsun

bende sizi çok sevdim burası benim gerçekten herşeyim oldu ailemle paylaşamadığım herşeyimi burda sizlerle paylaşıyorum.inş hepimiz hamiş oluruz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayda senle meleğime bol bol dua ederiz:))

bu arada meleğimden ses çıkmıyor:))gezginci yaaaaaaaaaaaaaa:))

ayyy inşallah güzelim benim ya her aklıma geldiğinde dua ediyom hepiniz için

kalp kalbe karşıymış kızz benimde şimdi aklımdan melek geçiyodu hakkat nerdeeeee :44::44::44::44:

iyi geceler kızlaar bugün haftasonu bizde gezmeye gittik yeni geldik hemen geçtim birileri vardır diye kimsecikler yokmuş....
fatoşum allah yardımcı olsun canım.....hiç korkma sakın pozitif düşün..şimdiden geçmiş olsun....

inşallah canım gece gece uyandım uyuyamamıycam daha fazla hayırlısı olsun

amin canım amin patlayacak bomba gibiyim dokunsalar aglıyacagım

inşallah canım ya yeter bitsin bu çile

saol canım saol

yorma kendini canım misafirmi kabul ettin bu halde dikkat et kendine inşallah herşey yolunda gider

listeye eklenmesi gereken arkadaşlarım yazsın sabah uyanır uyanmaz hemen ekleyeyim ben diger topicden gelenler buraya tekrar yazsın lütfen hemen eklerim ben çok öptüm sizleriiiiiiiii:)muahhhhhhhhh

benide listeye ekler misiniz şubatın 6sında yumurtalarım toplanacak eşimin spermleri dondurulmuştu ya tutmazsa

Fatma canim cikmissindir suan opudan insallah iyisindir,benim cok kasilmalarim oldu 4.gunum hala agrim var siskinligim coktu azaliyo ben boyle nasil transfer olucammm ultrasonlar rahime bastirirken canim cok yanar

slm canlar....nasılsınız bakım .
benım henuz baslamadı..lıstye eklenmişim saolasın da.. daha karar aşamasını bıle gecemedık ..
esım dun dıyo, sen tam kararını verdın mı .. ne tarafta tedavı görecegını..
hanı bıkac 3 yer saymıstım ya başta.. onlardan hngısıne gtmek ıstedgnı kararlaştırdın mı .. dıyo.. benı daha sıkıntıya sokuyo ...
off bı karara baglansaydıı , hayırlısınla başlansaydıı.. sızce nereye gıtsek yaaa ufff daha bunu bıle bılmıyoruzz

Son düzenleme:

cnm benım..
yumurtaların gelışsın dıye, bal+corekotu+tarcın kürü yıyebılırsın..
bırısının de böyleyken yemıs yumurtaları buyumus, dktor da verılen ılaclardan bu kdar büyüdü sanmış..
neyse yararı var yanı..

bırde benmde yumurtalarım tam ıstenılen boyuta gelmesı ıcın, ılacın dozunu arttırmıslardı ..
bakalım smdı ne olur bılmmıyorumm

dilerimki rabbimden herkez bebegine kavuşurr

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

aminn sekerımm amin dee...
sen benı ıkı kere yazmışın, heralde ıkız olucak benım

cnm hadı hayırlısı olsun.. Rabbım guzel sonuclar almayı nasıp eylesın..cektıklerımızın karsılıgında kucaklarımızn ınsaAllah hepımızın kı dolar

benmde olursa 4. olucak ... Rabbım hepımızın halini görüyor, ınsaAllah hepımızın mutlu gunlerle sonuclanır ..

Fatma canim cikmissindir suan opudan insallah iyisindir,benim cok kasilmalarim oldu 4.gunum hala agrim var siskinligim coktu azaliyo ben boyle nasil transfer olucammm ultrasonlar rahime bastirirken canim cok yanar

Rabbım yardımcımız olsun cnm hepımızın..
ultrasonlar rahime bastirirken canim cok yanar <------- bunda bnmde psıkolojım cok fena oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…