kızlar sabaH 9.30 da yumurta toplama yapılacak inşallah saglıklı yumurtalar çıkar korkuyorum hem anestezi almakta yani anesteziden değilde kendini bilmeden birilerine emanet kalmaktan heryerimi birilerinin görmesinden ve biliyorum yarın opum zor geçeecek muayenede bile çok çöküyor doktor karnıma yarın kimler çöker rabbim yardımcımız olsun şuan bunları yazarken inanınki bogazım düğüm düğüm rabbim çektigimiz çilelerin bedelini hayırlı bir evlat olarak versin bu gunluk benden bbukadar ve dualarınıza ihtiyacım var
onu iki gün önce canım öyle çektiki aman kemalpaşa tatlısı yapıverdim bir oturmakta 5/6tane yedim normalde 2 tanesine yemeyen ben ahh iştahıma ben dur diyemiyorum allahtan kilom 52 ama bu gidişle çok yukarlara çıkıcam :)
canım senin gebelik belirtilerin neler şu anada?
merhabalar
bende katıldım aranıza,salı günü iğnelerime başlıyorum inşallah
dilerimki rabbimden herkez bebegine kavuşurr
kızlar sabaH 9.30 da yumurta toplama yapılacak inşallah saglıklı yumurtalar çıkar korkuyorum hem anestezi almakta yani anesteziden değilde kendini bilmeden birilerine emanet kalmaktan heryerimi birilerinin görmesinden ve biliyorum yarın opum zor geçeecek muayenede bile çok çöküyor doktor karnıma yarın kimler çöker rabbim yardımcımız olsun şuan bunları yazarken inanınki bogazım düğüm düğüm rabbim çektigimiz çilelerin bedelini hayırlı bir evlat olarak versin bu gunluk benden bbukadar ve dualarınıza ihtiyacım var
hepinizi çok seviyorum gerçekten burası benim herşeyim oldu ben insanlara güvenmeyi seven biriyim hepinize güveniyorum sonunda bir gün birşekilde inşallah hamile kalırız rabbim yardımcımız olsun
inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayda senle meleğime bol bol dua ederiz:))
bu arada meleğimden ses çıkmıyor:))gezginci yaaaaaaaaaaaaaa:))
ayyy inşallah güzelim benim ya her aklıma geldiğinde dua ediyom hepiniz için
kalp kalbe karşıymış kızz benimde şimdi aklımdan melek geçiyodu hakkat nerdeeeee :44::44::44::44:
inşallah canım gece gece uyandım uyuyamamıycam daha fazla hayırlısı olsuncanım,tedavinin en zor yanıda bu zaten..eşinden bile sakındığın en özel yerlerini onlarca kişi görüyor. ben o masaya her yattığımda hep geriliyorum,ağlamaklı oluyorum.2-3 doktor,hemşireler hepsinin gözleri önünde olmak çok zor.. iyiki anestezi alıyoruz,farkında olmamak en iyisi bence
inşallah yarın çok rahat geçer opun,kaliteli yumurtaların toplanır,güzel haberler verirsin bize
amin canım amin patlayacak bomba gibiyim dokunsalar aglıyacagımkadınlık çok zor tedavi sürecide canm en mahrem yerini açıp o masaya yatmak beni çok üzmüştü allahtan anestezinin etkisiyle hemen uyuyosun allahtanki uyuyosun çok utanıyor insan yerin dibine giriyor desem okadar ama bizler rahat olmalıyızki bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunlar.....canım benim rahat ol inş yarın herşey yolunda gidecek inş çok sağlıklı yumurtaların çok iyi kalitede embriyolara dönüşecek dualarımız seninle canm .
inşallah canım ya yeter bitsin bu çilebende sizi çok sevdim burası benim gerçekten herşeyim oldu ailemle paylaşamadığım herşeyimi burda sizlerle paylaşıyorum.inş hepimiz hamiş oluruz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
saol canım saoliyi geceler kızlaar bugün haftasonu bizde gezmeye gittik yeni geldik hemen geçtim birileri vardır diye kimsecikler yokmuş....
fatoşum allah yardımcı olsun canım.....hiç korkma sakın pozitif düşün..şimdiden geçmiş olsun....
yorma kendini canım misafirmi kabul ettin bu halde dikkat et kendine inşallah herşey yolunda gidercanım benim fatoşuummm hiç korkma çünkü çıktığın zaman bumuymuş diyeceksin sakin ol ve pozitif düşün bak stres seni şu anada çok etkiler doktoruna güven o senin için en iyisini biliyor. o yüzden hiçmi hiç sıkıntı yap sakin ve dualarla git bizimde dualarımız seninle olacak kuzucum . bak hep şunu düşün bir sürü kaliteli yumurtan çıkacak daha doğrusu yumurta değil bebiş düşün onları Rabbimin izniyle birsürü embriyon oluşacak kuzucumm seni çook seviyorum bebeğim. buğün hiç aklımdan çıkmadın işten erken geldim ama yemekli misafirim vardı bir türlü gelemedim bebeğim.
listeye eklenmesi gereken arkadaşlarım yazsın sabah uyanır uyanmaz hemen ekleyeyim ben diger topicden gelenler buraya tekrar yazsın lütfen hemen eklerim ben çok öptüm sizleriiiiiiiii:)muahhhhhhhhh
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE
2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI--------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
12.tubaaa82------------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
13.mutlu3838----------TRANSFERİ YAPILDI:)------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87-------------TRANSFERİ YAPILDI:)-------DUALARIMIZ SENİNLE
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)----------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)----------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
20.derin35----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
21.umut01----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
canlar listeyi güncelledimmmm eksik biri varsa mesaj yazın burdan yada özelden ekleyeyimmm ilk sayfadada var zaten iki taraflı güncelliyorum gece gece uyandımda uyku tutmadı:))
..kızlar dönüyorum ankaradan.. 3 yumurtam 9,10,11 mm şeklnde büyümüş ama diğerleri henüz küçükmş...
ya hiç gelişmemişsesalı günü tekrar randevum.. normal mi bugun 6. gunum ama cok gelişmemişler sanki... 10 folikül var demişti carsamba gunu... yeterli mi sizce 3 yumoş???
dua edin yaaa..
kızlar slm opum oldu şimdi evdeyim dinleniyorum 2 tane yumurtam alındı biri biraz küçükmüş yarın haber vercekler
merhabalar
bende katıldım aranıza,salı günü iğnelerime başlıyorum inşallah
dilerimki rabbimden herkez bebegine kavuşurr
hayılrısı olsun cnm.. Rabbım tamamına erdırmeyı nasıp eylesın ınsaAllah
benim 3.tüp bebek denemem olacak, 2denememde hep hamile kalmak için dua ettim,negatif olunca yıkıldım isyan ettim ama bu kez hayırlısını istiyorum.Belki olmamasında bir hayır vardır,kendimi her duruma hazırladım
tedavi gerçekten zor bir süreç,her yönden yıpranıyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Fatma canim cikmissindir suan opudan insallah iyisindir,benim cok kasilmalarim oldu 4.gunum hala agrim var siskinligim coktu azaliyo ben boyle nasil transfer olucammmultrasonlar rahime bastirirken canim cok yanar
sağol canım benim kulağım telefonda haber bekliyorum merkezden daha aramadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?