kızlar sabaH 9.30 da yumurta toplama yapılacak inşallah saglıklı yumurtalar çıkar korkuyorum hem anestezi almakta yani anesteziden değilde kendini bilmeden birilerine emanet kalmaktan heryerimi birilerinin görmesinden ve biliyorum yarın opum zor geçeecek muayenede bile çok çöküyor doktor karnıma yarın kimler çöker rabbim yardımcımız olsun şuan bunları yazarken inanınki bogazım düğüm düğüm rabbim çektigimiz çilelerin bedelini hayırlı bir evlat olarak versin bu gunluk benden bbukadar ve dualarınıza ihtiyacım var
canım benim fatoşuummm hiç korkma çünkü çıktığın zaman bumuymuş diyeceksin sakin ol ve pozitif düşün bak stres seni şu anada çok etkiler doktoruna güven o senin için en iyisini biliyor. o yüzden hiçmi hiç sıkıntı yap sakin ve dualarla git bizimde dualarımız seninle olacak kuzucum . bak hep şunu düşün bir sürü kaliteli yumurtan çıkacak daha doğrusu yumurta değil bebiş düşün onları Rabbimin izniyle birsürü embriyon oluşacak kuzucumm seni çook seviyorum bebeğim. buğün hiç aklımdan çıkmadın işten erken geldim ama yemekli misafirim vardı bir türlü gelemedim bebeğim.