anammmmmmmm herseyede aşerdin haaaaaaaaaaaaaaaa:)))tatlım benim şimdide tatlı ister canı ahahahahhaha:)afiyet olsun canım çekti ben kocişimle film izliycem hehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmmmmmm herseyede aşerdin haaaaaaaaaaaaaaaa:)))tatlım benim şimdide tatlı ister canı ahahahahhaha:)afiyet olsun canım çekti ben kocişimle film izliycem hehe
ya benim iğneleri kim vuralacakkk:))))
afiyet olsun canım iyi seyirler:)))
aminnnn canım benimm aminnnyirim ben seni heheheh ne diyem kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin..............
nur topu gibi sağlıklı evlatlar versin bizlere............
anammmmmmmm herseyede aşerdin haaaaaaaaaaaaaaaa:)))tatlım benim şimdide tatlı ister canı ahahahahhaha:)
bursa güzel şehir ben çok begendim geçen kış geldim ben oraya hayran kaldımmm :)))canım benim yakın olsak ben senin iğnelerini yapıverirdim lafı bile olmaz :)
ama bursa nere adana nere :)
bursa güzel şehir ben çok begendim geçen kış geldim ben oraya hayran kaldımmm :)))
adanaya gel kuzum burası gayet sıcak:)))ben hiç sevmiyorum izmirli biri olarak bursa çok sıkıcı muhafazakar soğuk karlı kışlı adım yudum alışveriş merkezi kurulmuş bir yer ben hiç sevmiyorum rabbim kalbime göre verirde sıcak bir şehire atamamı çıkartır inş çok istiyorum burdan gitmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .....çok sıkıcı güneşe doğru dürüst görmüyoruz sevmiyorum hiç hemdeeeeeeeeeeeee
adanaya gel kuzum burası gayet sıcak:)))
eşinmi bursalı:))bak adana yaz çukuroca dr aşkım tüfekçi devlet hastanesi yanıma gel ahhahahahneden olmasın mersine gelmiştim geçen kıştı bursa kar kış mersine indik mükemmel bir hava günlük güneşlik bayılıyorum ben güneşe ve denize ahhh adanada olur inş hayırlısı olsunda hazirana artık bu sefer her yeri yazıcam kocişim biraz kulak ardı edicem bu sefer bursa bursa doldurduk olmadı içimde hiç istememişti ne yalan söyliyim
eşinmi bursalı:))bak adana yaz çukuroca dr aşkım tüfekçi devlet hastanesi yanıma gel ahhahahah
eşimin işi nedeniyle burdayız eşinmi doktor ? neden olmasın nasipten ötesi olmaz kuzum :)
hoşgeldin hayırlı ugurlu olsunnn rabbim gönlünün muradını versinnmerhabalar
bende katıldım aranıza,salı günü iğnelerime başlıyorum inşallah
hoşgeldin hayırlı ugurlu olsunnn rabbim gönlünün muradını versinn
hepinizi çok seviyorum gerçekten burası benim herşeyim oldu ben insanlara güvenmeyi seven biriyim hepinize güveniyorum sonunda bir gün birşekilde inşallah hamile kalırız rabbim yardımcımız olsun
kızlar sabaH 9.30 da yumurta toplama yapılacak inşallah saglıklı yumurtalar çıkar korkuyorum hem anestezi almakta yani anesteziden değilde kendini bilmeden birilerine emanet kalmaktan heryerimi birilerinin görmesinden ve biliyorum yarın opum zor geçeecek muayenede bile çok çöküyor doktor karnıma yarın kimler çöker rabbim yardımcımız olsun şuan bunları yazarken inanınki bogazım düğüm düğüm rabbim çektigimiz çilelerin bedelini hayırlı bir evlat olarak versin bu gunluk benden bbukadar ve dualarınıza ihtiyacım var