şubat ta tüp bebek:)

bi şey sorcam yaa
transferden sonraki 3 gün yatacan diyolar ya sen test yaptırana kadar yatıyonmu yoksa günlük işlerine bakıyonmu doktor ne diyo canım :44::44::44::44:
doktora kalsa ertesi gün normale dön diyorlar ama nasıl istersen öle davranmak sana kalmış ben evde kalıcam

eşim geldi canm aldım msjını karşılık yazamıyorum çok saollllllllllllllllllllllllllllllll cnm bnm :) istesem şimdide aldırırımda ya sonuç + pozitif çıkmazsa
evet haklısın ne zaman hazır hissedersen pozitife hazırızda negatite işin diger tarafı otarafada alımtırmamız lazım kendimizi inşallah bu kez yüzümüz güler:))
şöyşe aptal bir şaşkınlıkla aptal aptal güleriz inşallah yarabbimmmmmmmmmmmm

bi şey sorcam yaa
transferden sonraki 3 gün yatacan diyolar ya sen test yaptırana kadar yatıyonmu yoksa günlük işlerine bakıyonmu doktor ne diyo canım :44::44::44::44:

benim perşembe olmuştu doktorum en fazla pazara kadar uzat dedi ben transver sonrası günü süpürge temizlik yapmadım.sürekli yatmıyorum günlük işlerimi yapıyorum :)

inş güler yarabbim ..................kucaklarımız bebişlerimizle dolar :)inş...........................................

kanda baktırmı diyosun heyecan yaptım bak şimdi
kanda çıkar yüzde 80 9 cu günden sonra çıkıyor canım heyecan yapma aklına girmeyelim hafta sonu bekle pazartesi yaptır salı günü evlilik yıldönümün pazartesi yaptır eger bebeiş seninleyse salı günü 3 kişilik bir kutlama yaparsınız:))
inşallah pozitiftir ya inanki içimden dua ediyorum

eğer pozitif sonuç olursa güzel bir kutlama yaparız :) :) :) :) :) :) inş cnm yaaaaa pazartesi 11. gün zaten eşime dedim test yapalım diye sabırlı ol cnm dedi bu arada belimin ağrısı arttı üff

eğer pozitif sonuç olursa güzel bir kutlama yaparız :) :) :) :) :) :) inş cnm yaaaaa pazartesi 11. gün zaten eşime dedim test yapalım diye sabırlı ol cnm dedi bu arada belimin ağrısı arttı üff
eşin ne iş yapıyoır saglıkçımı canım o alsa kan götürse süper olur test için pazartesi çıkar bence

inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayda senle meleğime bol bol dua ederiz:))

bu arada meleğimden ses çıkmıyor:))gezginci yaaaaaaaaaaaaaa:))

ayyy inşallah güzelim benim ya her aklıma geldiğinde dua ediyom hepiniz için

kalp kalbe karşıymış kızz benimde şimdi aklımdan melek geçiyodu hakkat nerdeeeee :44::44::44::44:

ayyy inşallah güzelim benim ya her aklıma geldiğinde dua ediyom hepiniz için

kalp kalbe karşıymış kızz benimde şimdi aklımdan melek geçiyodu hakkat nerdeeeee :44::44::44::44:
gelir birazdan dahada gelmezse msj atarım gell özledik diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…