şubat ta tüp bebek:)

Kromozom tahlili yaptırdık eşiminde benimde kromozomlarımız normal çıktığı için pgt ye gerek görmediler

canım sen benden sonra başladın üzülme geşişirler inşallah

kaç tane koydular unuttum ben ama canımmmm

2 tane yerleştirdiler 1. kalite 2 tanede 2. kalite embriyomuzu dondurdular Ama dondurulmuşlardan pek umudum yok zaten 2. kalite bide çözdürme işlemi sonucunda bozulma ihtimalleride var ve sayıda sadece 2 tane

Son düzenleme:
kızlar slm opum oldu şimdi evdeyim dinleniyorum 2 tane yumurtam alındı biri biraz küçükmüş yarın haber vercekler

rabbim gönlüne göre verir inş canm bende çok ikiz istediğim için seni çok iyi anlıyorum ama rabbim isterse tek embriyo ikizi bile verir rabbiim bize hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım seninle canım......

rabbim gönlüne göre verir inş canm bende çok ikiz istediğim için seni çok iyi anlıyorum ama rabbim isterse tek embriyo ikizi bile verir rabbiim bize hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım seninle canım......
ya aslında olsunda ikisi teki önemli değil yeterki olsun iki embriyo istememin sebebi pozitif şansımı yüksetmek isteyişim illa ikizim olsun demiyorum olursada fena olmaz amaaaaaaaaaa:))

bugun çok halsizim miğdem bulanıyor gibi gögsüm acıyor kasıklarımda ara ara batmalar var ve sürekli uyumak istiyorum koca gün nerdeyse uyudum kızlar iyi hissetmiyorum heyecan da var galiba yarın için korkuyorum

bugun çok halsizim miğdem bulanıyor gibi gögsüm acıyor kasıklarımda ara ara batmalar var ve sürekli uyumak istiyorum koca gün nerdeyse uyudum kızlar iyi hissetmiyorum heyecan da var galiba yarın için korkuyorum

kıyamam yaa :) senın adına ben bıle heyecanlanıyorum. . . Insallah hersey yolunda gıder aksılık cıkmaz. . . Umreye gıdecek bı ogrencım. . .ısmını verdım ısmen dua edecek oralarda bıze. . .bana gercek ısmını ozelden yazanlar ıcın ozel ısmen dua edebılır. . . Dılersenız tabıkı. . .
oralarda edılen dualar hurmetıne Rabbım kucaklarımızı doldursun ınsaallah :)

üzülme yalnız değilsin benim de 1 tane yumurtam var pazartesi belli olucak eğer kaliteliyse devam edeceğiz tedaviye..Allah'tan ümit kesilmez..

moralimizi bozmayalım kızlar..zaten 1 yumurtaya ıhtıyacımız var:) belkı de o bebek olucak..Allah ım oyle takdir etti..belkide..moral çok önemliiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…