canım ya hiç genetik araştırma faln denemdinizmi çok olmuş çok uğraşmışsın...
allah yardım etsin bizimde sorun erkekte bizim kromozomlarda sorun çıktı o yüzden pgt ye giricek embriyolar....
siz pgt yi denemediniz mi.....
canım sen benden sonra başladın üzülme geşişirler inşallah..kızlar dönüyorum ankaradan.. 3 yumurtam 9,10,11 mm şeklnde büyümüş ama diğerleri henüz küçükmş...
ya hiç gelişmemişsesalı günü tekrar randevum.. normal mi bugun 6. gunum ama cok gelişmemişler sanki... 10 folikül var demişti carsamba gunu... yeterli mi sizce 3 yumoş???
dua edin yaaa..
Kromozom tahlili yaptırdık eşiminde benimde kromozomlarımız normal çıktığı için pgt ye gerek görmediler
kaç tane koydular unuttum ben ama canımmmm
hayırlı olsun canımmm inşallah ikiside kalitelidirkızlar slm opum oldu şimdi evdeyim dinleniyorum 2 tane yumurtam alındı biri biraz küçükmüş yarın haber vercekler
rabbim gönlüne göre verir inş canm bende çok ikiz istediğim için seni çok iyi anlıyorum ama rabbim isterse tek embriyo ikizi bile verir rabbiim bize hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım seninle canım......inşallah canımbenim inşallahhh
he kıııııııı erken yumurtluyok haaaa:)aahahahahhahahaha tavuk gibi gunluyoz valla:))eşimde sorun yok sorun bende ama tedavim senin gibi devam ediyor birebir nerdeyse aynı nihalim eşinde sorun olan kadınlardaki gibi vucudum tepki veriyor buda beni mutlu ediyor
ablam benimmmm saol sende bizim kalbimizdesin:)ahahahahahahahah:)ablam benim çok dua et
sende hep biz olmayınca geliyosun abla saat ver ozaman hazır kıta bulunalım:))
evet canım mngde miğrenini tetikledi ama benimde miğrenim var bana bişe yapmadı şükürler olsun ama bende en az dozda kullandım ilacı
hayırlı ugurlu olsun bol bol yumurtan olsun döllensin ikiz ,kiz dogur inşallahhhhhhhhhhhh
deme öle yaaa birtane bile şans sonuçta tek embriyo transfer ediliyor
o şimdiiden belli olmaz canım hele bir başlayın tedaviye dularımız seninle
suan belli deil blasta giderse tek gitmezse bakarız dedi kesin konuşmadı canım keşke çift koysalar ben çok istiyorum ama durumuna baglımış tek çift durumu kesin konuşmadı
kızlar slm opum oldu şimdi evdeyim dinleniyorum 2 tane yumurtam alındı biri biraz küçükmüş yarın haber vercekler
ya aslında olsunda ikisi teki önemli değil yeterki olsun iki embriyo istememin sebebi pozitif şansımı yüksetmek isteyişim illa ikizim olsun demiyorum olursada fena olmaz amaaaaaaaaaa:))rabbim gönlüne göre verir inş canm bende çok ikiz istediğim için seni çok iyi anlıyorum ama rabbim isterse tek embriyo ikizi bile verir rabbiim bize hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım seninle canım......
ya aslında olsunda ikisi teki önemli değil yeterki olsun iki embriyo istememin sebebi pozitif şansımı yüksetmek isteyişim illa ikizim olsun demiyorum olursada fena olmaz amaaaaaaaaaa:))
sağolun kızlar ama benim şans baya bi düşük çünkü 1 tane yumurtam var
kızlar slm opum oldu şimdi evdeyim dinleniyorum 2 tane yumurtam alındı biri biraz küçükmüş yarın haber vercekler
amin canım aminallah kalbine göre verir inş......
evet kızlar allahtan ümit kesilmez ne şartlarda hamile olanlar varüzülme yalnız değilsin benim de 1 tane yumurtam var pazartesi belli olucak eğer kaliteliyse devam edeceğiz tedaviye..Allah'tan ümit kesilmez..
bugun çok halsizim miğdem bulanıyor gibi gögsüm acıyor kasıklarımda ara ara batmalar var ve sürekli uyumak istiyorum koca gün nerdeyse uyudum kızlar iyi hissetmiyorum heyecan da var galiba yarın için korkuyorum
günaydın cicim...
herşey iyi güzel hoş da.... benim rengimi değiştir be anam :) görünmüoomm
bugun çok halsizim miğdem bulanıyor gibi gögsüm acıyor kasıklarımda ara ara batmalar var ve sürekli uyumak istiyorum koca gün nerdeyse uyudum kızlar iyi hissetmiyorum heyecan da var galiba yarın için korkuyorum
üzülme yalnız değilsin benim de 1 tane yumurtam var pazartesi belli olucak eğer kaliteliyse devam edeceğiz tedaviye..Allah'tan ümit kesilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?