şubat ta tüp bebek:)

ne varkı yarın korkulacak :)
yumurta toplama var benim yarın kalitesiz çıkcak diye korkuyorum

beni de ekle...mucize06 pazartesi transfer olcak:)
sen eklisinki listede pazartesi yazayım transferini:==))muahh yerim senin heyecanıbnı

korkma tatlımmmm hersey guzel olacak
in şallah anestezidende korkuyorum biraz yani ben uyurken bana yapacaklarından

ay canım benim benim benim nikimle gerçek ismim aynııı canımsın allah razı olsun bebegim ya çok saol inan çok mutlu ettin beni

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI----------

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------

19.aslandefne-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

20.derin35----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------

bugun çok halsizim miğdem bulanıyor gibi gögsüm acıyor kasıklarımda ara ara batmalar var ve sürekli uyumak istiyorum koca gün nerdeyse uyudum kızlar iyi hissetmiyorum heyecan da var galiba yarın için korkuyorum

sakin ol canm uyuyabiliyosan uyu heyecan yapma diyemem ama rahat olmaya çalış tatlım :)yarın herşey yolunda gidecek inş.....

aminnnnnnnnnnnn canım inş bu gün 9 .günüm inş pozitif sonuç alırım :)

aminnnnnnnnnnnn canım inş bu gün 9 .günüm inş pozitif sonuç alırım :)
yapsan çıkar aslında ama sen bilirsin bu konuda kimseye ısrar etmeyecegim ben bile şimdiden sıkıntıya düştüm hiç yapasım gelmez heralde mutluluk tamamda ya bu defada hüsran olursa binlerce kez negatif sonuç almış olarak zor bir durum

kızlar napıyonuz yavvvvvv iki saattir yazdıklarınızı anca okudum iyi akşamlar canlarım

daha çıkmaz idrarda bence yarın 10.günüm olacak heyecanlıyım gününü bekliyim diyorum cnm sabrettim bu kadar inş tutunurlar bana sımsıkı ne yapsamki ya negatf görürsem
ne desem bilmiyorum ben galiba 10 cü ğün idrarda kimseye söylemeden kendim tek başına yaparım önce kendimi hazırlamam lazım ama sen nasıl iyi hissedersen öle yap pozitif çıkarsa boşa 2 gün bebegimize stres yaptırmış olucaz ben bu kez kimselere demeden kendim yapacam ve negatif olursa eşimi bu duruma alıştırmaya çalışacam nasıl yaparım bilmiyorum belki belirtim yok tutmadı felan derim ya oturup aglıycam şimdi ne olur rabbim daha fazla evlatsızlıkla sınama bizi

idrardamı sonuç çıkar 11. ve 12. gün arasında bile ne kadar fark ediyomuş o yüzden gününü bekliyeyim 5 şubatı düğünüm içinde o günü beklemiştim aynı günü farklı bir heyecanla yine iple çekicem inş güzel şeyler olucak....bebişlerim bana sımsıkı tutunacak en güzel hediyem olucaklar.............inş..............

napalım hayatım stres korku üzüntü karmakarışıgız:)sen napiosun eşini yolladınmı işe
iki gündür evda kızz yarın sabah gitcek işe
evet okudum bende heyecan yaptım inşallah iyi olur herşey canım yaaa Allah emeklerimizi boş çıkarmasın :18::18::18::18:

inşallah canım özelden msj attım sana

bende iyiym canım bi arkadaş 9. uncu gün kan testi yaptırmıştı çıkmıştı canım yaa seninkide çıkarmıki???????
agzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnn ahahahhahahhahahah:))inşallah çıkar bencede şuan bellidir ama zorlamamk lazım ne zaman istiyosa ozaman yapsın nezaman hazır hissederse:))

güzel taktik iyi düşünmüşsün ah canım evde gebelik testim yok yarında pazar kuzu kuzu beklicem.ya bilerekde almadım zaten evde olursa şimdiye kaç kez denerdim .
allahım evlatsızlıkla sınama bizi

güzel taktik iyi düşünmüşsün ah canım evde gebelik testim yok yarında pazar kuzu kuzu beklicem.ya bilerekde almadım zaten evde olursa şimdiye kaç kez denerdim .
eşin geldimi hala şehir dışındamı :))pazartesi sabah eczaneden alıver kuzum:)))özeldende msj oku sen atamazsın 100 msjın dolmamış:)oku yeter:)

bi şey sorcam yaa
transferden sonraki 3 gün yatacan diyolar ya sen test yaptırana kadar yatıyonmu yoksa günlük işlerine bakıyonmu doktor ne diyo canım :44::44::44::44:

eşin geldimi hala şehir dışındamı :))pazartesi sabah eczaneden alıver kuzum:)))özeldende msj oku sen atamazsın 100 msjın dolmamış:)oku yeter:)

eşim geldi canm aldım msjını karşılık yazamıyorum çok saollllllllllllllllllllllllllllllll cnm bnm :) istesem şimdide aldırırımda ya sonuç + pozitif çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…