• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

bi şey sorcam yaa
transferden sonraki 3 gün yatacan diyolar ya sen test yaptırana kadar yatıyonmu yoksa günlük işlerine bakıyonmu doktor ne diyo canım :44::44::44::44:
doktora kalsa ertesi gün normale dön diyorlar ama nasıl istersen öle davranmak sana kalmış ben evde kalıcam

eşim geldi canm aldım msjını karşılık yazamıyorum :( çok saollllllllllllllllllllllllllllllll cnm bnm :) istesem şimdide aldırırımda ya sonuç + pozitif çıkmazsa
evet haklısın ne zaman hazır hissedersen pozitife hazırızda negatite işin diger tarafı otarafada alımtırmamız lazım kendimizi inşallah bu kez yüzümüz güler:))
şöyşe aptal bir şaşkınlıkla aptal aptal güleriz inşallah yarabbimmmmmmmmmmmm

bi şey sorcam yaa
transferden sonraki 3 gün yatacan diyolar ya sen test yaptırana kadar yatıyonmu yoksa günlük işlerine bakıyonmu doktor ne diyo canım :44::44::44::44:

benim perşembe olmuştu doktorum en fazla pazara kadar uzat dedi ben transver sonrası günü süpürge temizlik yapmadım.sürekli yatmıyorum günlük işlerimi yapıyorum :)

doktora kalsa ertesi gün normale dön diyorlar ama nasıl istersen öle davranmak sana kalmış ben evde kalıcam
evt haklısın ama dinlenin siz genede ağır işler yapmayın canlarım

evet haklısın ne zaman hazır hissedersen pozitife hazırızda negatite işin diger tarafı otarafada alımtırmamız lazım kendimizi inşallah bu kez yüzümüz güler:))
şöyşe aptal bir şaşkınlıkla aptal aptal güleriz inşallah yarabbimmmmmmmmmmmm

inş güler yarabbim ..................kucaklarımız bebişlerimizle dolar :)inş...........................................

kanda baktırmı diyosun heyecan yaptım bak şimdi
kanda çıkar yüzde 80 9 cu günden sonra çıkıyor canım heyecan yapma aklına girmeyelim hafta sonu bekle pazartesi yaptır salı günü evlilik yıldönümün pazartesi yaptır eger bebeiş seninleyse salı günü 3 kişilik bir kutlama yaparsınız:))
inşallah pozitiftir ya inanki içimden dua ediyorum

kanda çıkar yüzde 80 9 cu günden sonra çıkıyor canım heyecan yapma aklına girmeyelim hafta sonu bekle pazartesi yaptır salı günü evlilik yıldönümün pazartesi yaptır eger bebeiş seninleyse salı günü 3 kişilik bir kutlama yaparsınız:))
inşallah pozitiftir ya inanki içimden dua ediyorum

eğer pozitif sonuç olursa güzel bir kutlama yaparız :) :) :) :) :) :) inş cnm yaaaaa pazartesi 11. gün zaten eşime dedim test yapalım diye sabırlı ol cnm dedi bu arada belimin ağrısı arttı üff

eğer pozitif sonuç olursa güzel bir kutlama yaparız :) :) :) :) :) :) inş cnm yaaaaa pazartesi 11. gün zaten eşime dedim test yapalım diye sabırlı ol cnm dedi bu arada belimin ağrısı arttı üff
eşin ne iş yapıyoır saglıkçımı canım o alsa kan götürse süper olur test için pazartesi çıkar bence

inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayda senle meleğime bol bol dua ederiz:))

bu arada meleğimden ses çıkmıyor:))gezginci yaaaaaaaaaaaaaa:))

ayyy inşallah güzelim benim ya her aklıma geldiğinde dua ediyom hepiniz için

kalp kalbe karşıymış kızz benimde şimdi aklımdan melek geçiyodu hakkat nerdeeeee :44::44::44::44:

ayyy inşallah güzelim benim ya her aklıma geldiğinde dua ediyom hepiniz için

kalp kalbe karşıymış kızz benimde şimdi aklımdan melek geçiyodu hakkat nerdeeeee :44::44::44::44:
gelir birazdan dahada gelmezse msj atarım gell özledik diye:))

Back