şubat ta tüp bebek:)

sağolun kızlar ama benim şans baya bi düşük çünkü 1 tane yumurtam var

canım amin......................

bende tedaviye yeni başladım.ilk muayenemde adetim yeni bitmişti yumurta sayın düşük dedi bu ay hastaneye gitcez inş. hayırlısı olur çok korkuyorum

ayy canım benim benimde karnım şişmişti hatta doktoruma bile sormuştum kıyamam yumurtalar çok güzel embriyolara dönüşürde sana sımsıkı tutunurlar inş.........
kaçtane embriyo transver edilecek?

bende tedaviye yeni başladım.ilk muayenemde adetim yeni bitmişti yumurta sayın düşük dedi bu ay hastaneye gitcez inş. hayırlısı olur çok korkuyorum

benimde tesedüfen adet bitimime denk gelmişti ilk randevum banada öyle konuşmuştu doktorum tedavi sürecinde ama öyle olmadı 15 yumurtam toplandı 10tanesi embriyoya dönüştü ve 1tansi transver oldu 2 taneside donduruldu bugün transver sonrası 8. günüm 5 şubatta tahlil günüm.hiç korkma cnm korkulacak bişey yokki sabır cnm inş bebişlerimize kavuşucaz ....
sorun neydi?

hırlıay

fatoşşşummmm Allahım hayırlı uğurlu olsunnn inşallah o yumurtaların hep dolu dolu çıkar hepsi döllenir inşalllah kuzucummmm.......
inşallah canımbenim inşallahhh

yooo erken değil ya ne erkeni benimkide 10. gün toplandı gayet iyiii benim zaten erken gelişir yumurtalarım fatoşumunkide iyi gelişti çok şükürrr.
he kıııııııı erken yumurtluyok haaaa:)aahahahahhahahaha tavuk gibi gunluyoz valla:))eşimde sorun yok sorun bende ama tedavim senin gibi devam ediyor birebir nerdeyse aynı nihalim eşinde sorun olan kadınlardaki gibi vucudum tepki veriyor buda beni mutlu ediyor

ablam benimmmm saol sende bizim kalbimizdesin:)ahahahahahahahah:)ablam benim çok dua et

vay cadılar vay kaale almadınızmı gııııızzzzz habişi yazar insan yarın bebekleriniz olunca sorarsınız abla böylemi şöylemi diye

sende hep biz olmayınca geliyosun abla saat ver ozaman hazır kıta bulunalım:))

evet canım mngde miğrenini tetikledi ama benimde miğrenim var bana bişe yapmadı şükürler olsun ama bende en az dozda kullandım ilacı

slm kızlar benimde yarın opum var şans dileyin bana
hayırlı ugurlu olsun bol bol yumurtan olsun döllensin ikiz ,kiz dogur inşallahhhhhhhhhhhh

sağolun kızlar ama benim şans baya bi düşük çünkü 1 tane yumurtam var
deme öle yaaa birtane bile şans sonuçta tek embriyo transfer ediliyor

o şimdiiden belli olmaz canım hele bir başlayın tedaviye dularımız seninle

ayy canım benim benimde karnım şişmişti hatta doktoruma bile sormuştum kıyamam yumurtalar çok güzel embriyolara dönüşürde sana sımsıkı tutunurlar inş.........
kaçtane embriyo transver edilecek?

suan belli deil blasta giderse tek gitmezse bakarız dedi kesin konuşmadı canım keşke çift koysalar ben çok istiyorum ama durumuna baglımış tek çift durumu kesin konuşmadı

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI--------

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------

12.tubaaa82------------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------

13.mutlu3838----------TRANSFERİ YAPILDI:)------birdahaki sefere inşallah

14.gzde87-------------TRANSFERİ YAPILDI:)-------DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)----------

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)----------

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

20.derin35----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

21.umut01----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------

canlar listeyi güncelledimmmm eksik biri varsa mesaj yazın burdan yada özelden ekleyeyimmm ilk sayfadada var zaten iki taraflı güncelliyorum gece gece uyandımda uyku tutmadı:))

Son düzenleme:

günaydın cicim...
herşey iyi güzel hoş da.... benim rengimi değiştir be anam :) görünmüoomm

..kızlar dönüyorum ankaradan.. 3 yumurtam 9,10,11 mm şeklnde büyümüş ama diğerleri henüz küçükmş...
ya hiç gelişmemişse salı günü tekrar randevum.. normal mi bugun 6. gunum ama cok gelişmemişler sanki... 10 folikül var demişti carsamba gunu... yeterli mi sizce 3 yumoş???
dua edin yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…